Tebrik ederim valla çok çalıstılar kolay değil tabi.. 2 saatte yuzde 86 sandık acmak Hıc kolay iş degıldıHanımlar,
din konusuna girmeyelim sonu kötü oluyor, seçim gecesini diğer seçimlere nazaran az bir banlamayla atlatıyorken dini yorumlardan gitmeyin.
Birde birşey rica edebilir miyim? İyisiyle kötüsüyle belki zaman zaman gerilen sinirlerle 24 Haziran seçimlerini de atlattık, sonuç vatana millete hayırlı olsun ama gelin burada demokratik bir şekilde seçimlere katılan Cumhurbaşkanı adaylarının hepsini tebrik edelim, biz ilk defa bir sürü adayın yer aldığı bir cumhurbaşkanlığı seçimi yaşadık, bir cumhurbaşkanı olacaktı, o da oldu ama diğerleri de tebrik edilmeyi hak ediyor, bileklerinin hakkıyla oy aldılar, koşturdular, çabaladılar.
Belki biz böyle yaparsak, bir yerlerden başlar ve bu bir yerler KK olursa siyasiler de kaybetseler de rakip olarak seçim çalışması yürüttüğü için birbirini tebrik eder.
Tüm adayları tebrik ediyorum, sağolsunlar, sayelerinde çok renkli bir seçim gündemimiz oldu.
Ben Muharrem beyi ayrıca tebrik ediyorum, partisini ileriye götürmeyi, partisine olan güveni tazelemeyi başardı bence, dilerim ileri de kendisini partinin başında görürüz.
İşte bak gördünmü sen öyle düşünüyorsun ben böyle düşünüyorum..
Abla bu kadar onem veriyosan ogren bence.. annem 45 inden sonra ogrendi mesela.. bi teyze komsum 50 den sonra.. ogrenmenin yasi yok:)Sen arapça biliyorsan okursun tabiki,bilmeyen ne yapsın..
Öğrenmek istiyorsan öğreteyim abla :) sen de sevap kazan ben de :) sizin en hayırlınız diyor Rasulullah sallallahü aleyhi ve sellemSen arapça biliyorsan okursun tabiki,bilmeyen ne yapsın..
Örtmenim önceHanımlar,
din konusuna girmeyelim sonu kötü oluyor, seçim gecesini diğer seçimlere nazaran az bir banlamayla atlatıyorken dini yorumlardan gitmeyin.
Birde birşey rica edebilir miyim? İyisiyle kötüsüyle belki zaman zaman gerilen sinirlerle 24 Haziran seçimlerini de atlattık, sonuç vatana millete hayırlı olsun ama gelin burada demokratik bir şekilde seçimlere katılan Cumhurbaşkanı adaylarının hepsini tebrik edelim, biz ilk defa bir sürü adayın yer aldığı bir cumhurbaşkanlığı seçimi yaşadık, bir cumhurbaşkanı olacaktı, o da oldu ama diğerleri de tebrik edilmeyi hak ediyor, bileklerinin hakkıyla oy aldılar, koşturdular, çabaladılar.
Belki biz böyle yaparsak, bir yerlerden başlar ve bu bir yerler KK olursa siyasiler de kaybetseler de rakip olarak seçim çalışması yürüttüğü için birbirini tebrik eder.
Tüm adayları tebrik ediyorum, sağolsunlar, sayelerinde çok renkli bir seçim gündemimiz oldu.
Ben Muharrem beyi ayrıca tebrik ediyorum, partisini ileriye götürmeyi, partisine olan güveni tazelemeyi başardı bence, dilerim ileri de kendisini partinin başında görürüz.
Kendisini görseydik daha iyi olurdu kesinlikle mesaj yerine ama kesin verilere göre konuşmak istiyor herhalde neyse yarın anlarızYarın saat 12.00'de açıklama yapacakmış. Mesaj olayı da doğruymuş.
Abla bu kadar onem veriyosan ogren bence.. annem 45 inden sonra ogrendi mesela.. bi teyze komsum 50 den sonra.. ogrenmenin yasi yok:)
Seçim tarihi olunca tabi :) bende 4-5’ten beri elimde tel. Gözlerim ağrıdı çocuklardan çıkamadım gönlümü gönderdim :)Hahaha valla yaa yemek bolumune bile gittimde duramadim:) uyku tutmazsa gecis ysparim bugun cok vaktimi aldi burasi:)
Öğrenmek istiyorsan öğreteyim abla :) sen de sevap kazan ben de :) sizin en hayırlınız diyor Rasulullah sallallahü aleyhi ve sellem
ÖğrensinSen arapça biliyorsan okursun tabiki,bilmeyen ne yapsın..
Bu da degisik bi dusunce:) Kuran okuyosun ama arapca olmasina karsisin:) ne diyem ablam simdi konu uzar offtopic olmayalimHiç öyle bir düşüncem olmadı şimdiye kadar..
Yok öyle alırım hepinizi heeee
Ben hristiyan degilim ama 3 kitabi da okudum... iyi dusunmussunuz elbette incitir onlari hatta onlarda bizim kitabimizdan birseyler yazip bizi incitebilirler bu sebepten bu konulara hic girmeyin bence de...Incil ismarladim okudum :) bazi satirlar dikkatimi cekti garip seyler yaziyo hristoyan arkadaslari rencide etmek istemem yazarak bunlari
Bugunluk bise olmaz:) neyseki banimi sabahtan kaldirmislardida sohbete katildim.. yoksa gelip sizi tebrik edecektim :)Seçim tarihi olunca tabi :) bende 4-5’ten beri elimde tel. Gözlerim ağrıdı çocuklardan çıkamadım gönlümü gönderdim :)
Öğrensin
Camilerde kurs veriliyor,komşum internetten öğrenmiş,yeter ki öğrenmek iste
Bu da degisik bi dusunce:) Kuran okuyosun ama arapca olmasina karsisin:) ne diyem ablam simdi konu uzar offtopic olmayalim
Ben kendimide gonderdimSeçim tarihi olunca tabi :) bende 4-5’ten beri elimde tel. Gözlerim ağrıdı çocuklardan çıkamadım gönlümü gönderdim :)
O da dogru ne bilim ya arapca ezan filan deyince aklimi karstrdin? Merakimdan soruyorum namaz kiliyo musun?? Yoksa ezsni turkce hobi olsun diye mi dinlemek istiyosun:) aklimi karistirdinİçinde olacak bu hissiyat yoksa napcan..
Kuran okuyorum demedim ki hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?