- 18 Nisan 2015
- 2.245
- 6.063
O mesaj olayı çok saçma ya Gerçek değildir umarım ama açıklama da yok hiç...
Yarın saat 12.00'de açıklama yapacakmış. Mesaj olayı da doğruymuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O mesaj olayı çok saçma ya Gerçek değildir umarım ama açıklama da yok hiç...
Vatikanda mevcut ancak dunyadan saklanir bu durum...Orjinal incil yok zaten
Youtubeta vardir abla ac dinle o vakit
Onu izleyim vari:) gece dusunsun bakalim neler anlatcek bizeMuharrem İnce yarın 12:00 de açıklama yapacakmış.
Duymadım ne demiş ?
Kuranın Türkçe olarak okumak zaten gerekli bilmeyenler için..
Incil ismarladim okudum :) bazi satirlar dikkatimi cekti garip seyler yaziyo hristoyan arkadaslari rencide etmek istemem yazarak bunlariVatikanda mevcut ancak dunyadan saklanir bu durum...
Valla ben de beş senelik sevgilisi mesajla terk etmiş gibi oldum ne yalan söyleyeyim. İnsan bir açıklama yapar ya.
İncil i tevratı bozdular kafalarına göre sallamasyon yazdılar işte öyle gidiyorlar kendileri çalıp oynuyo işin özüOrjinal incil yok zaten
Sorun arapçada diyorsun yani abla
[/QUOTE]Okumak anlamak güzel şey ama ezan bunların dışındadır çünkü ezan bir simgedir mesela size şöyle örnek verebilirim çince bilmiyorum ben Çin'de yürürken ezan okunasa ben anlamam ama bir Hıristiyan her yerde çan sesini tanıyabilir ezan namaz için davetir dünyanın neresinde olursak olalım orijinal haliyle okunursa anlarız ki burada Müslümlar var ve namaz için davet vardir...ve işte o zaman Ezanı Muhammed'i olur
Sustum
Ezan, kalbe dokunan ilahi bir çağrı çünkü özellikle sabah ezanı saba makamında okunduğu için hüzün içerir daha çok ağlama hissi verir. Ben Arapça bildiğim için her türlü etkileniyorum. Ama empati yapınca sen de haklısın.
Hanımcigim size bu konuda cevap verdim ama sizin yazdıklarınızı iç içe gecti
Yarın saat 12.00'de açıklama yapacakmış. Mesaj olayı da doğruymuş.
Kılıçdaroğlu gibi değilmiş en azından. Adam kazandı demiş kabul etmiş :)Onu izleyim vari:) gece dusunsun bakalim neler anlatcek bize
Cunku orjinali bu hayatim:) ben arapcayida dinliyorum merak etme:) bu kadar savunanlar insallah herkes namazini kiliodurda bosa kurek sallamamisizdir:))Siz Youtube'dan Arapça dinleyin,ben Türkçe dinleyeyim o neden olmuyor
Bir deist olarak bu dusunceye katiliyorum.Ezan bir simgedir ve orijinal haliyle okunmalıdır Çin'de çince İngiltere'de İngilizce olursa bu simgesel özelliğini kaybeder
GURURUMUZ BASKANIMIZ hicbir zaman aşağılanmış olmazlar annecim ve babacigim
rabbim mekanlarini cennet eylesin ınşallah.
benim gücüm eşim cocuklarim ve BAŞKANIMIZ
Bakalim iste ne diyecek.. yenmiste yenmis diyordu ya.. bukemedigin eli opmek lazimKılıçdaroğlu gibi değilmiş en azından. Adam kazandı demiş kabul etmiş :)