Hanımlar,
din konusuna girmeyelim sonu kötü oluyor, seçim gecesini diğer seçimlere nazaran az bir banlamayla atlatıyorken dini yorumlardan gitmeyin.
Birde birşey rica edebilir miyim? İyisiyle kötüsüyle belki zaman zaman gerilen sinirlerle 24 Haziran seçimlerini de atlattık, sonuç vatana millete hayırlı olsun ama gelin burada demokratik bir şekilde seçimlere katılan Cumhurbaşkanı adaylarının hepsini tebrik edelim, biz ilk defa bir sürü adayın yer aldığı bir cumhurbaşkanlığı seçimi yaşadık, bir cumhurbaşkanı olacaktı, o da oldu ama diğerleri de tebrik edilmeyi hak ediyor, bileklerinin hakkıyla oy aldılar, koşturdular, çabaladılar.
Belki biz böyle yaparsak, bir yerlerden başlar ve bu bir yerler KK olursa siyasiler de kaybetseler de rakip olarak seçim çalışması yürüttüğü için birbirini tebrik eder.
Tüm adayları tebrik ediyorum, sağolsunlar, sayelerinde çok renkli bir seçim gündemimiz oldu.
Ben Muharrem beyi ayrıca tebrik ediyorum, partisini ileriye götürmeyi, partisine olan güveni tazelemeyi başardı bence, dilerim ileri de kendisini partinin başında görürüz.