Sen onun aklını ölçebilecek vasıfta değilsinSana göre akıllı bana göre değil
Twitter hesabımı çalmak isteyen olmuş Gebze taraflarından aman Tanrım gece gece uğraştırıyorlar şimdi beni.
Birazdan döneceğim :)
Ah be kardeşim keşke bu dediklerini bizde görebilseydik çok güzel olurdu.
Abla bende diyorumki ceviri yapsinlar amaa illa turkce mi okunmasi gerekiyo.. Kuraninda meali var mesela ama arapca okuyoruz..
Çoğunu okudum bı kismini sonradan okudum bayramda çok yoğundum pek giremedim aslındaMETANOL söylemeden geçemeyeceğim, baştan beri yazmasan da okuyanlar da ismin aşağıda yazıyordu, pro olup kendini gizlesene
Sevmek zorunda değil ama saygı duyulsun bir zahmet..
Saygı duymayanları anlamıyorum zaten.
Geniş kapsamlı bakmayınca göremez kimse..
Kürt kardeşlerimiz için bizler için dağdaki pislikleri temizliyor..
Açık kapalı fark etmeden kardeşce yaşayabilelim diye mücadele ediyor..
Eskiden açık ve kapalı birbirlerine düşman gibi bakardı türbanlıları küçümserlerdi şimdi öyle değil çok şey değişti ülkeyi ileri taşıdı...
Eskiye göre çok çok özgür bir ülke haline geldi kaldı ki
Başka ülkede herkes başkana böyle zart zurt konuşamaz tıkı verirler içeri.
Haha biz anlasamicaz bu konuda bence:)) ben Kurani arapcasindan okuyorum okudugumda.. ha Tutkcesinide okudugum oluyo.. ama ezanda Tanri uludur filan.. dedim ya anlasamayiz bu konuda senle:)Niye türkçe okunmasın yahu ben anlarım arapçadan..
Orjinali zaten arapça,ben diyorum ki ezan arapça okunsaydı bunu bilmeyen nasıl anlayacaktı anlam olrak diyorum..
Anlıyomuşsun işte aplaNiye türkçe okunmasın yahu ben anlarım arapçadan..
Bu arada o namaz kilanlarin cogu yaslilardir canim o da aci bir gercek.
Etrafa bakarsanız görürsünüz..
Sabit bir yere bakmaktan vazgeçin.
Susturdum gibi düşüncelere kapılmayasın diye :))Sen onun aklını ölçebilecek vasıfta değilsin
Dönmesende olur .
Banane senin hesabından
Yok sizde beni hâlâ anlayamamışsınızYok hala anlatamamışım galiba.
Seçim öncesi ilgilendirmez derken CB adaylarının konuşmalarında biz kazanacağız vs lafları ilgilendirmez dedim bu birincisi.
YSK resmi bilgi yayınlamadan RTE çıkıp CB oldu diye konuşması çok garip geldi bu ikincisi.
Sandıklar tamamen açılmadan %100 olmadan halkın sokağa dökülüp sorgusuz sualsiz reiiiiiiiis demesi saygısızca bu üçüncüsü.
Kaç aday vardı bu seçimde ilk önce bunları düşünür insan dimi? Her aday emek verdi bu seçime dimi?
O zaman diktatörlüğü bırakıp bekleyecekti tüm sandıkları.
Aceleyle olmaz bu işler.
TAMAM.
Kendi düşünceleri din üzerinden olduğu için..
Şişt sen yorma kendini gecmiş olsun bu arada iyi geceler.Susturdum gibi düşüncelere kapılmayasın diye :))
Malum reisçilerin mahalle ağızlarına pek bir rastlıyorum, kendime gelemiyorum sonra.
Aklımı ölçsün diye bir şey demedim ki arkadaşım ne alaka?
Öyle bir vasıfta olmadığımı da sen söyleyemezsin, hayırdır? Reisi destekleyince diktatörlük mü bulaştı sana da :)
Yorma kendini.
Hic birini dinleyemedim ben: ( niye kirildinMuharrem İnce’nin mesajına kırıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?