Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baskilayarak yapilan hic birsey dogru degil. Arapca istiyosa arapca okusun? Neden zorla Turkce ezan mesela? Belki namaz kilmayan insan buna karar veriyor. Neyse.. ben camimede gidiyorum kiliseyede gitmisligim var bi kac kez. Yani muslumanim diye kiliseden kovulmadim gayri muslimlerde camiye girebiliyor. Neden insanlari rahat birakmiyolar? Gayler bile evleniyo dusun bi.. biz hala din sole mi yasansa bole mi..Kuranın Türkçeleşmiş olmasını kabul edemediler,daha öncede buradada konusu olmuştu..
Diyaneti kuran kimdi Atatürk idi..
İşin içine din girdinmi insanı kolayca etki altına alırsın buda öyle oldu işte..
Niye düşsün ki ne alaka.. akıllı adam o basıp çılacağı yeri iyi bilirBalkon konuşması yarına kalmış.
Hmm güzel adrenalin.
Balkondan düşmezse yapar.
Biz de dizi karakterlerini evlendiriyoruz lütfen öyle deme
Kuranın Türkçeleşmiş olmasını kabul edemediler,daha öncede buradada konusu olmuştu..
Diyaneti kuran kimdi Atatürk idi..
İşin içine din girdinmi insanı kolayca etki altına alırsın buda öyle oldu işte..
Baskilayarak yapilan hic birsey dogru degil. Arapca istiyosa arapca okusun? Neden zorka Tutkce ezan mesela? Belki namaz kilmayan insan buna karar veriyor. Neyse.. ben camimede gidiyorum kiliseyede gitmisligim var bi kac kez. Yani muslumanim diye kiliseden kovulmadim gayri muslimlerde camiye girebiliyor. Neden insanlari rahat birakmiyolar? Gayler bile evleniyo dusun bi.. biz hala din sole mi yasansa bole mi..
Heee onu diyon.Herkes kendi penceresinden bakiyor diyorum. Kullanilmis oyun helali/harami olmaz diyorum.
Ben akpli olmayan bir muhafazakar olarak :) muhafazakarlığa gittiğimizi düşünmüyorum. 5 vakit namaz kılma oranı yüzde 22, oruç tutma oranı yüzde 34 ise akpye oy verenler muhafazakarlar değil. Çok garip bir seçmen kitlesi var adamda :)))
Ceviri yapilsinda hayatim orjinali arapca yani:) ingilizce olsaydi degistirneye kalkmazlardi bence:)İyide arapça bilmeyen insanlar ezanın anlamını nasıl anlayacaktı peki..
Geniş kapsamlı bakmayınca göremez kimse..
Kürt kardeşlerimiz için bizler için dağdaki pislikleri temizliyor..
Açık kapalı fark etmeden kardeşce yaşayabilelim diye mücadele ediyor..
Eskiden açık ve kapalı birbirlerine düşman gibi bakardı türbanlıları küçümserlerdi şimdi öyle değil çok şey değişti ülkeyi ileri taşıdı...
Eskiye göre çok çok özgür bir ülke haline geldi kaldı ki
Başka ülkede herkes başkana böyle zart zurt konuşamaz tıkı verirler içeri.
Bende teşekkür ederim kimin kalbini kırdıysam sory , gergınlık olunca maalesef kendımızı tutamıyoruz Mune sen ne kadar iyisin yaaa ortamı yumuşatıyorsun sevgilerle
Bilemedim hangi dizi o Genelde Türk dizileri izlemiyorum uzadıkça saçmalıyor ve konudan sapıyorlar:)
Atatürk ün ilke ve inkilaplarına saygılıyım ancak o dönemde yapılan yanlışlardan biri diyanet diye düşünüyorum artık.
Bu ülkeye çok şey kazandırmış bir lideri araştırmadan yanlı bir tanıtımla tanıyanlara üzülüyorum. Saygı duymaları gereken bir lider. Politikaları eleştirilebilir ancak kişiliğine hakaret edecek kadar düşmüşler. Üstelik müteveffa bir insan kendisini savunamayacak biri! Hangi dinde yazıyor müteveffa birinin arkasından konuşmak acaba.
Sana göre akıllı bana göre değilNiye düşsün ki ne alaka.. akıllı adam o basıp çılacağı yeri iyi bilir
Bırakma zaten niye bırakacaksınSeni opmek istiyorum ve birakmak istemiyorum.
Cok dogru zaten gercekten dini yasasak bu kadar aci haksizlik kotuluk olmaz.
Seni bosuna sevmemisim
Ceviri yapilsinda hayatim orjinali arapca yani:) ingilizce olsaydi degistirneye kalkmazlardi bence:)
Ii geceler efenimSimdi rahat uyuyun guzel kadinlar
ben demistim diyecegim ama neyse yuzunuze vurmus gibi olacak hadi bir daha ki secime kadar kapismaya ara verilmistir
Cok keyifli uyuyacagim
Etik oldugunu kim soyledi.
Yorumumu iyi okursaniz, bir kac sayfa once yazilan A partisine oy verenlere hakkimi helal etmiyorum yorumlarina gonderme yapildigini anlarsiniz/anlardiniz.
Abla bende diyorumki ceviri yapsinlar amaa illa turkce mi okunmasi gerekiyo.. Kuraninda meali var mesela ama arapca okuyoruz..Orjinali zaten arapça,ben diyorum ki ezan arapça okunsaydı bunu bilmeyen nasıl anlayacaktı anlam olrak diyorum..
Simdi rahat uyuyun guzel kadinlar
ben demistim diyecegim ama neyse yuzunuze vurmus gibi olacak hadi bir daha ki secime kadar kapismaya ara verilmistir
Cok keyifli uyuyacagim
Ben akpli olmayan bir muhafazakar olarak :) muhafazakarlığa gittiğimizi düşünmüyorum. 5 vakit namaz kılma oranı yüzde 22, oruç tutma oranı yüzde 34 ise akpye oy verenler muhafazakarlar değil. Çok garip bir seçmen kitlesi var adamda :)))