- 13 Haziran 2016
- 167
- 191
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela Erdoğan edilen hakaretler Trumpa edilse ne olur ahh ahhh hemde neler olur, ama işte insanoğlu nankör
Ben akpli olmayan bir muhafazakar olarak :) muhafazakarlığa gittiğimizi düşünmüyorum. 5 vakit namaz kılma oranı yüzde 22, oruç tutma oranı yüzde 34 ise akpye oy verenler muhafazakarlar değil. Çok garip bir seçmen kitlesi var adamda :)))Akp 68 ilden zaferle çıkmış,hangi ara bu ülkenin çoğunluğu muhafazarkalığa doğru gidiyor..
GURURUMUZ BASKANIMIZ hicbir zaman aşağılanmış olmazlar annecim ve babacigimYok artık bu yoruma... Bir siyasetçiyi çok ama çok sevebilirim,hayranı da olabilirim. Ama onu hayattaki en değerli varlıklarım olan ANNE ve BABAmla bir tutmak... Şükürler olsun hiçbir zaman o kadar aşağı düşmedim. Yaradan da düşürmesin...
Ne diyon aga.. Git bi latte ic te kendine gel yaw.Ozel arabam yok toplu tasima tercihim , benzinin fiyati umrumda degil, et yemem pesketeryan olmaya calisiyorum, yiyecege para vermem cunku diyetteyim, dusunmem gereken bir cocugum yok o yuzden egitim sisteminin kalitesi umrumda degil.
Ben oy kullanmadim, oy kullananlara hakkimi helal etmiyorum.
Ne hızlı memleket be....Balkona çıkmaya karar vermiş simdi de bu arada bazı illerde elektrik kesintileri var mesela eskişehir şu anda
Akp 68 ilden zaferle çıkmış,hangi ara bu ülkenin çoğunluğu muhafazarkalığa doğru gidiyor..
Mesela Erdoğan edilen hakaretler Trumpa edilse ne olur ahh ahhh hemde neler olur, ama işte insanoğlu nankör
Haftalardır bu başlıktayım üçünün de kırıcı bir şey dediğini hatırlamıyorum :)
Bunun yanında haftalardır burada olan çoğu zaman aynı fikirleri paylaştığım HanimKelesimiGetir @ncarenot @sinope_ @2KediAnnesi Y Yademim @nameaver @Bibibella @Saraylim @gulay_gulay @sueno34 @doksanlar @sourapple (hep uzaktan takip etsen de :)) nickini hatırlayamadığım varsa kusura bakmasın.
hepinize sevgiler
Ve bu sayfada banlanmadan kalabilmemde arayı yumuşatmadaki etkilerini gözden gelemeyeceğim Mune 'ye teşekkürler
Basın açıklaması gibi olmuş ama
Katiliyorum buna.. ama bunun ak partiyle alakasi yok..ezelden beri isleyis bu tarz maalesef. Zaten bizim insanimizdaki hemsericilik vs en sevmedigim seyler.
Bu tarz seyleri bende elestiriyorum dogru bulmuyorum cunku.. genel bi degisim sart.. bu hukumetten sonrasi icindeAtatürk'e edilen hakaretleri hatırlatırım arkadaşım..
Kocam öptüm seni evlat
Hemde çok var e dost akraba kimler varsa anında işe yerleştirildiler..
agzina yüreğine saglik canım benim,
acilan sandilari takip eden bile anlar ..
yapilana cevap verdi kürt kardeslerimiz...
apo ve fetö askerimize milletimize kursun sıktılar
cok sehit verdik
dış güçlerin kuklasi oldular ..
yazik ki yazik
BAŞKANIMIZ temizleyecek arindiracak inşallah
selo nerde milletvekilleri nerde
hapisaneyi boyladı
Bana göre 80 darbesi ile örgütlenerek çoğaldılar. Bir çok etken oldu buna aslında ama gördüğüm ve anladığım kadarıyla muhafazakar insanların en büyük korkuları din olgusu. Akp li olup bu ideolajiyi savunanlardan duyduğum kadarıyla Atatürk dönemi de dahil hiçbir zaman dinlerini tam yaşayamamış olmaları şuan ki liderlerini desteklemelerini en büyük nedeniymiş. Adam hem dindar hep icraat yapıyor diyorlar. Ben göremesem de demek ki onlara istedikleri verilmiş diye düşünüyorum
Avrupa özellikle Amerika bu konuda gerçekten çok rahat. Bir çok tv dizilerinde ve filmlerinde liderleriyle hatta dinleriyle ilgili espiriler yapıp tabiri caizse dalga geçiyorlar, karikatürleri söylemiyorum bile:) Ama bizim ülke de bunlar yok.
Bunları görmeyen insanlar bunları yaşamamış insanlardır. Normal karşılıyorum çünkü belli bir yerde yaşıyor, belli haber kaynaklarını okuyor ve belli dizi,filmleri izliyor. Hakaret olarak sölemiyorum gerçekten böyle olduklarını düşünüyorum
Bende teşekkür ederim kimin kalbini kırdıysam sory , gergınlık olunca maalesef kendımızı tutamıyoruz Mune sen ne kadar iyisin yaaa ortamı yumuşatıyorsun sevgilerleBunun yanında haftalardır burada olan çoğu zaman aynı fikirleri paylaştığım HanimKelesimiGetir @ncarenot @sinope_ @2KediAnnesi Y Yademim @nameaver @Bibibella @Saraylim @gulay_gulay @sueno34 @doksanlar @sourapple (hep uzaktan takip etsen de :)) nickini hatırlayamadığım varsa kusura bakmasın.
hepinize sevgiler
Ve bu sayfada banlanmadan kalabilmemde arayı yumuşatmadaki etkilerini gözden gelemeyeceğim Mune 'ye teşekkürler
Basın açıklaması gibi olmuş ama
Bu tarz seyleri bende elestiriyorum dogru bulmuyorum cunku.. genel bi degisim sart.. bu hukumetten sonrasi icinde
sandiktan cikan oy pusulalari dogruluyorBen akpli olmayan bir muhafazakar olarak :) muhafazakarlığa gittiğimizi düşünmüyorum. 5 vakit namaz kılma oranı yüzde 22, oruç tutma oranı yüzde 34 ise akpye oy verenler muhafazakarlar değil. Çok garip bir seçmen kitlesi var adamda :)))