Ben darbe diyom market diyom sen dis guc diyon ablam canin sagolsun:)Dış güçler bizi kıskanıyor ya ondan..
Ben görmedim niyeyse..
Az kaldı az...
Atamızın Gençliğe Hitabesini CHP li olup HDPKK ya oy veren Vatan hainlerinin gözüne sokmak istiyorum!
Herkes birbirine hakkını helal etmiuor sakin olun yahu o zaman hdp Eşbaşkanı ile davul zurna ile kRşılamalar ne çabuk unuttunuz heeeHdp ye oy verenlere hakkımı helal etmiyorum. Chp Teröristleri meclise sokarken Atam Atatürk mezarında ters dönmüştür
Nasıl yoktu. Devlet hastanelerinde kuyrukta sıra beklerken ölenler yok muydu??
Ohff tamam canim:)Küçük olmam düşünemediğim anlamına gelmez hani
Kuruğu gören büyüklerinizin döneminde devletin başında İnce falan vardı da biz mi bilmiyorduk.Geçmişteki liderlerle şu anda liderliğe aday olan insanları kıyaslamak ne kadar mantıklı?
Hdp ye oy verenlere hakkımı helal etmiyorum. Chp Teröristleri meclise sokarken Atam Atatürk mezarında ters dönmüştür
Hdp ye oy verenlere hakkımı helal etmiyorum. Chp Teröristleri meclise sokarken Atam Atatürk mezarında ters dönmüştür
Konuyu saptırmayın şimdi.. kuyruk var mıydı yok muydu konuşuldu onun üzerine olduğunu söyledim. Dediğiniz olayı bilmiyorumkonu hastane değil yağ, benzin kuyruğu idi.
ama madem oraya getirdiniz unutamadığım bir babanın ölü yavrusunu kucağında kilometrelerce taşımasını konuşabiliriz.
yeni olay bir kaç senelik.
Ben en cok Tayyip Erdoganin her zamanki üslupsuzluğu ile bu adama senin cocugun yok sen ne anlarsin dedigi zamani unutmam..
Nasil ya? Annemler bile anlatiyo ki ninelerim daha fazlasini anlatrlar
Kesinlikle her partiye oy veren insanlara sonsuz saygım var ve kendim de saygı bekliyorum. Tek saygı duymadığım kesim Terör sevici abdullah öcalan a oy veren Vatan haini olanlar.Canım en büyük eksiğimiz saygı...
Çoğunluğun seçtiği insana ve seçmene saygı duymak insani bir hareket olmalı.
Geçen gün ünlü bir Türk müziği sanatçısı Emine Erdoğan hanımefendinin iftar davetine icabet etmiş onuda instagram dan paylaşmış vayyy efendim kadının yemedigi hakaret küfür kalmamış...
yalaka diyen mi ararsiniz küfür mü ararsiniz...
Biraz saygı diyorum...
Ben darbe diyom market diyom sen dis guc diyon ablam canin sagolsun:)
Valla sanki buraya uye oldugumdan beri o yazi orda gibi:) saglicakla kucaginiza alin
Haklısın kardeşim :) Bu da senin fikrinO zaman, o zaman ki liderleri sorgulayın. Siz ne kuyruğa girdiniz ne de zora düştünüz.
Zaten o Bahçeli yokmu Bahçeli varya gitsin emekliliğini yaşasınŞimdi mhp ile anlasmak zorunda artık mecliste.
Du bakalım neler olacak seyreyleyelim
Hı hiç üzülmüyorum bir tek sizde var vatan sevgisi.
yahu benimde ninem anlatır. savaştan sonra işte. dedemde anlatırdı rahmetli.
senin dediğin zamanlar evlere baskın yapılıp yasaklı kitap aranırdı.
suriyeleri zaten gonderekler canım pkk yı temizliyorlar guvenli bolge olusturup gondereklerSuriyelilerin çok olduğu bi şehirdeyim.. bende artık güvenli bölge oluşturulsun ve gitsinler diyorum.. ama halkın arasında yaşayan suriyeliler huzursuzluk çıkarırsa şikayet üzerine çadır kentlere gönderiliyorlardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?