Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlatiyorum ya ablam.. simdi patatese sogaba yarin baska seye.. bir gece darbe oluyo insan cok basja sabaha uyaniyo.. 15 temmuzda ortalifa kosanlarda vardi marketlere atm lere kosanlarda..Nerden vardın bu kanıya..
Yoo olabilir.. simdi pattis sogan yarin yag benzin:) uzsklarda arama yani:)
Olabilir.. yalan dolan dedigin kuyruklar mi:) bizzat buyuklerimden dinledigim seylerEkmek de alamayacağın günleri de çok uzaklarda arama o zaman
Yalana dolana seviniyorsunuz ya hayret
Seçim süresince hangi vaadi oldu ben hiç görmedim o 4000de muhtemelen bu sebepten vazgeçmiştirHayır anlamadığım Doğu Perinçek Başkan adayı olsun diye 100 bin imza toplandı da neden 96.000 oy aldı ?
Abla sahi sen anane olmadin mi daha?15 sene önce buzdolabıda yoktu hatırlasana:))
Olabilir.. yalan dolan dedigin kuyruklar mi:) bizzat buyuklerimden dinledigim seyler
15 temmuzda marketlere kosanlari unutmadik efenim
Bu ulkede mini etek yasaklandida benim mi haberim yok:) kimseye birsey dendigi yok.. kapalida acikta olsa insan olsun yeter
Hdp'de chp olmadan bunu yapamazdı hiç mi üzulmuyorsunuzVay be Bahceli.
Resmen kilit adammışsın da biz anlamamışız.
Sen olmadan akp bunu yapamazdı.
Kuccukmussun minnos:) senin o kuyruklari gormemis olman yasanmadigi anlamina gelmiyor :) dalga geciyonda bari adabiyla yap kuccuk hanim:)Ben büyüğümden dinlediğime bakmam. 25 yaşındayım. Şu ömrümde öyle bir kuyruk görmedim. Aaa pardon yoksa kuyruklar da mı AKP sayesinde bitti?
Adamın teki değil mini etek spor kıyafeti giymiş hamile kadına saldirdiBu ulkede mini etek yasaklandida benim mi haberim yok:) kimseye birsey dendigi yok.. kapalida acikta olsa insan olsun yeter
O dedikleri 1986 senesinden sonra oluştu. Bence bilmeden çok konuşmayın zira komik oluyor
Ben 31 yaşındayım bende görmedimKuccukmussun minnos:) senin o kuyruklari gormemis olman yasanmadigi anlamina gelmiyor :) dalga geciyonda bari adabiyla yap kuccuk hanim:)
Hdp'de chp olmadan bunu yapamazdı hiç mi üzulmuyorsunuz
Ülkenin generali komutanı Paşa'sı fetöcü olurken haberimiz yoktu ya ysk dan hiiiçççç olmaz arkadaşımYsk ne zaman açıklama yapacak?????