- 21 Eylül 2017
- 2.406
- 6.086
Hdp'de chp olmadan bunu yapamazdı hiç mi üzulmuyorsunuz
Hdp ye oy verenlere hakkımı helal etmiyorum. Chp Teröristleri meclise sokarken Atam Atatürk mezarında ters dönmüştür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hdp'de chp olmadan bunu yapamazdı hiç mi üzulmuyorsunuz
Yaw erdogan napsin buna? Yarginin isi bu., kaldiki o konuya girmeyelim uzar konu. Eskidende oluyodu bunlar simdide. Ki cogu provoke amacli eminim buna..Adamın teki değil mini etek spor kıyafeti giymiş hamile kadına saldirdi
Mini etek giyen kaç kız dolmuşta metrobuste saldırıya uğradı
Saldıranlar sirita sirita salindi
Ben 31 yaşındayım bende görmedim
Annem 76 dogumlu o nasil gormus siz yoksa baska bir ulkede mi yaşıyorsunuz.ahaha vallaha mı:))
74 doğumluyum hiç kuyruğa girmedik yağdır şekerdir.
bana kalırsa siz yine kandırılmışsınız..
Hayır anlamadığım Doğu Perinçek Başkan adayı olsun diye 100 bin imza toplandı da neden 96.000 oy aldı ?
Yaw ben gordum demiyorumki.. ama sanki o gormedi diye yasanmadi varsaymis arkadasBen 31 yaşındayım bende görmedim
Canım en büyük eksiğimiz saygı...Ah neden aklım almıyor ki bir parti kazanınca karşı partiler saldırıya geçiyor. Neden yobaz gerikafali Suriyeli sevici oluyor. El insaf ya ben de AK Partiye oy verdim bir MHP li olarak.
Kimseyle bu güne kadar bir tartışma yaşamadım Suriyeli insanlardan haz etmiyorum iyi bir eğitimim olduğuna inanıyorum. Sırf AK Parti ye oy verdim diye neden yobaz ve geri kafalı oluyorum. Benim ve çevremin diğer partili arkadaşlarla hiç bir kavgamız olmadı bu nefret söylemlerini kesinlikle kabul etmiyorum.
Sonra da neden ülke bölünüyor o sözleri söyleyenler yüzünden bölünüyor işte. Lütfen belli bir kitleyi asagilayip küçümsemeyin.
Şimdi diyeceksiniz onlar da bize öyle söylüyor ben onlardan değilim çevremde de o söylemleri söyleyen kimse yok. Çünkü benim akrabalarımın bir bölümü CHP ye bir bölümü IYI Partiye bir bölümü de benim gibi MHP li olup AK Partiye oy verdi. Lütfen rica ediyorum sırf sizinle aynı görüşte değiliz diye bize yobaz vs söylemleriyle hakaret etmeyin.
Nasıl yoktu. Devlet hastanelerinde kuyrukta sıra beklerken ölenler yok muydu??uçtun ha:))
16 sene öncede yoktu kuyruk.
o dediklerin savaştan sonra idi.
Hdp ye oy verenlere hakkımı helal etmiyorum. Chp Teröristleri meclise sokarken Atam Atatürk mezarında ters dönmüştür
Peki MHP'nin oyu nereye gittiHayır anlamadığım Doğu Perinçek Başkan adayı olsun diye 100 bin imza toplandı da neden 96.000 oy aldı ?
Nasil ya? Annemler bile anlatiyo ki ninelerim daha fazlasini anlatrlarahaha vallaha mı:))
74 doğumluyum hiç kuyruğa girmedik yağdır şekerdir.
bana kalırsa siz yine kandırılmışsınız..
Ben 28 yaşındayım amma biliyorum ne zorluklar yaşandığını :) 25 yaş pek guccuk değil yaw bilmesi gerek :)Kuccukmussun minnos:) senin o kuyruklari gormemis olman yasanmadigi anlamina gelmiyor :) dalga geciyonda bari adabiyla yap kuccuk hanim:)
Kuccukmussun minnos:) senin o kuyruklari gormemis olman yasanmadigi anlamina gelmiyor :) dalga geciyonda bari adabiyla yap kuccuk hanim:)
Anlatiyorum ya ablam.. simdi patatese sogaba yarin baska seye.. bir gece darbe oluyo insan cok basja sabaha uyaniyo.. 15 temmuzda ortalifa kosanlarda vardi marketlere atm lere kosanlarda..
Abla sahi sen anane olmadin mi daha?
Kuyruk gormemis ya ondan ole birsey yokmus:) mantik buBen 28 yaşındayım amma biliyorum ne zorluklar yaşandığını :) 25 yaş pek guccuk değil yaw bilmesi gerek :)
Vay be Bahceli.
Resmen kilit adammışsın da biz anlamamışız.
Sen olmadan akp bunu yapamazdı.
Ben 28 yaşındayım amma biliyorum ne zorluklar yaşandığını :) 25 yaş pek guccuk değil yaw bilmesi gerek :)