- 15 Mart 2018
- 1.645
- 3.217
- 36
Karizma akıyo yaa resmenBaşkan balkon konuşması yapıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karizma akıyo yaa resmenBaşkan balkon konuşması yapıyor
Toplumdan çok baskı var ,hükümet daha fazla tepkisiz kalamaz artık bu duruma.Nitekim geçen gün açıklama yapmıştı.Suriyelilerin çok olduğu bi şehirdeyim.. bende artık güvenli bölge oluşturulsun ve gitsinler diyorum.. ama halkın arasında yaşayan suriyeliler huzursuzluk çıkarırsa şikayet üzerine çadır kentlere gönderiliyorlardı..
Canim turkiyenin ekonomisi %7.5 büyüdü araştıran araştırmayan gayet bellibir araştır derim :) türk telekom, satılan fabrikalar,satılan her şey önce sen araştır sonra konuş derim birde üslubuna dikkat et lutfen
Ya of sıktınız ama bir adım sonranız Erdoğan’ın götünün gılıyız. Size yakışan o tabii de bir insan olarak sizin adınıza utanıyorum.Karizma akıyo yaa resmen
Niye ki secimse seciyoruz iste.Bir ülkenin yüzde ellisinin hice sayıldığı kararina saygi duyulmadığı herkesin korkarak yaşadığı yerde demokrasi olmaz hanimefendi
Kazandık nihaha koyun dediler koyduk diyen insanlarla normal hayatta elbette görüşmek istemem
Ben kendi dayimla amcamla konuşmuyorum bu yüzden
Insallah tez zamanda...elbette misafir ettik edeceğiz ama artık zamanı geldi.Toplumdan çok baskı var ,hükümet daha fazla tepkisiz kalamaz artık bu duruma.Nitekim geçen gün açıklama yapmıştı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep’te konuştu. Erdoğan, “Kararımızı kendimiz veririz. İşte seçimin hemen ardından sınırlarımıza yakın yerlerden başlayarak tüm Suriye topraklarını güvenli hale getirmeyi ve misafirlerimizin tamamının evlerine dönmelerine sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/e...e-donmelerine-saglamayi-hedefliyoruz-40874262
Saygı duyuyorum, bu sizin düşünceniz.Ben seçmenden bahsettim siz konuyu parti ittifakına getirdiniz. Chp nin ittifak kurma sebebini bilmiyorum dediğiniz gibi düşünmüşte olabilir olmayanilirde ama vatandaşların parti değiştirme hakkı var ve yasal olarak seçime katılan bir parti hdp. ( ben siyasi ideolajisini savunmasam da hdp nin ona oy verene yine de saygı duyuyorum tıpkı akp ye oy veren gibi)
Yok abi ya. Mesnevide bir hikaye vardır. Fare devenin yularını çeker o da gider. Onu çeken fare mi insan mı bakmaz. Bu sadece misal, teşbihte hata olmasın kimseye hakaret etmiyorum.Bunda hepsi mühürlü, kediler kontrol altında ama yaptılar bir şey....
Adamlar koyun davar diyo sorun degil koyduk deyince sorun oluyor..cogunlugun dedigi olmuyo mu? Demokrasi bu degilmidir? Allah askina ak parti gelmeden once yaptiginiz suan yapamadiginiz sey nedir mesela?
Ben farklı bir kanaldan izledim tezcanıaa önceden hazırlanmış verileri yayınlıyor. bu işin sonunda ıslak imzalı tutanaklarla ysk verileri uyuşmayacak. ama gerek chp verileri hızlı işleyemediği için, gerek ysk bilerek verileri geç girdiği için bu zaman alacak. bu sırada erdoğan seçimi kazandı duyuruları yapılıyor, akp'lilerin hepsi sokakta sevinç gösterilerinde.
medya fox tv dışında tam bir karartma uyguluyor. bülent tezcan çıktı iki kez konuştu, fox dışında hiçbir kanal açıklamayı vermedi! chp bu duruma ysk nezdinde itiraz edecek ama itirazı boktan sebeplerle kabul etmeyecekler. ince çıkıp bunu hangi televizyonda halka anlatabilecek? doğan haber ajansını almalarının, geride başka televizyon kanalı bırakmamalarının sebebi buymuş.
adamlar ysk'nın önüne, saraya, akp genel merkezine toma, kamyon, çevik kuvvet yığmışlar. hile yapmayacak adam niye bu kadar korksun?
itiraz süresini 48 saate düşürmüşlerdi. 48 saat boyunca da fox dışında karartma uygulacaklar. belki fox'un bile yayınını keserler.
önümüzdeki günler çok zor geçecek...
İnsan olan şu duruma utanmaz amaYa of sıktınız ama bir adım sonranız Erdoğan’ın götünün gılıyız. Size yakışan o tabii de bir insan olarak sizin adınıza utanıyorum.
aa önceden hazırlanmış verileri yayınlıyor. bu işin sonunda ıslak imzalı tutanaklarla ysk verileri uyuşmayacak. ama gerek chp verileri hızlı işleyemediği için, gerek ysk bilerek verileri geç girdiği için bu zaman alacak. bu sırada erdoğan seçimi kazandı duyuruları yapılıyor, akp'lilerin hepsi sokakta sevinç gösterilerinde.
medya fox tv dışında tam bir karartma uyguluyor. bülent tezcan çıktı iki kez konuştu, fox dışında hiçbir kanal açıklamayı vermedi! chp bu duruma ysk nezdinde itiraz edecek ama itirazı boktan sebeplerle kabul etmeyecekler. ince çıkıp bunu hangi televizyonda halka anlatabilecek? doğan haber ajansını almalarının, geride başka televizyon kanalı bırakmamalarının sebebi buymuş.
adamlar ysk'nın önüne, saraya, akp genel merkezine toma, kamyon, çevik kuvvet yığmışlar. hile yapmayacak adam niye bu kadar korksun?
itiraz süresini 48 saate düşürmüşlerdi. 48 saat boyunca da fox dışında karartma uygulacaklar. belki fox'un bile yayınını keserler.
önümüzdeki günler çok zor geçecek...
Toplumdan çok baskı var ,hükümet daha fazla tepkisiz kalamaz artık bu duruma.Nitekim geçen gün açıklama yapmıştı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep’te konuştu. Erdoğan, “Kararımızı kendimiz veririz. İşte seçimin hemen ardından sınırlarımıza yakın yerlerden başlayarak tüm Suriye topraklarını güvenli hale getirmeyi ve misafirlerimizin tamamının evlerine dönmelerine sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/e...e-donmelerine-saglamayi-hedefliyoruz-40874262
Yerin dibinede girdinmi hazım ablacımYa of sıktınız ama bir adım sonranız Erdoğan’ın götünün gılıyız. Size yakışan o tabii de bir insan olarak sizin adınıza utanıyorum.