- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
Hic yemiyo musun? Ben ne zmn disari ciksam..tum restoranlar kebapcilar dolu valla.. hala et yemiyoz deniyoEt yemek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic yemiyo musun? Ben ne zmn disari ciksam..tum restoranlar kebapcilar dolu valla.. hala et yemiyoz deniyoEt yemek
Türk milleti olarak misafiri severiz ama fazla kalırsa haliyle rahatsız oluruz.Insallah tez zamanda...elbette misafir ettik edeceğiz ama artık zamanı geldi.
Aynen arkadaşım söyleyecek sözleri yok.Ah tabi diyecek sözünüz olmayinca bizler egitismsiz bilgisiz yobaz oluyoruz
Valla burda ki yazışmalarından bile eğitim seviyenizi ve desteklediğiniz parti çok rahat anlaşılıyor. Ne demişler ç..
Yok abi ya. Mesnevide bir hikaye vardır. Fare devenin yularını çeker o da gider. Onu çeken fare mi insan mı bakmaz. Bu sadece misal, teşbihte hata olmasın kimseye hakaret etmiyorum.
Bu millet Tayyip Erdoğan'ın duruşunu, siyasetini, konuşma yapısını beğeniyor. "Adam lider" diyorlar. Nitekim Erdoğan'dan sonra akp de biter.
Ülkenin %52si iktidarı istiyor. Diğer oylarda 5 parti arasında bölünüyor. İnsanlar 2 kişiden birini mi tercih etmek zorunda? Demokrasi var olduğu için herkes kendine yakın olanı oyluyor. Haksızlık bunun neresinde? Asıl haksızlık ülkenin yarısından fazlası tek 1 adama oy vermiş olmasına rağmen, hala bunu kabul edememekte, karalamaya çalışmakta.Bir ülkenin yüzde ellisinin hice sayıldığı kararina saygi duyulmadığı herkesin korkarak yaşadığı yerde demokrasi olmaz hanimefendi
Kazandık nihaha koyun dediler koyduk diyen insanlarla normal hayatta elbette görüşmek istemem
Ben kendi dayimla amcamla konuşmuyorum bu yüzden
Adamlar koyun davar diyo sorun degil koyduk deyince sorun oluyor..cogunlugun dedigi olmuyo mu? Demokrasi bu degilmidir? Allah askina ak parti gelmeden once yaptiginiz suan yapamadiginiz sey nedir mesela?
Aynen abi :) Ne diyelim hakettiğimiz bu demek ki :)Seçimi AKP değil Erdoğan kazandı. Erdoğan gitsin ne AKP kalır ne de seçmeni. Bunun en güzel örneği de rahmetli Turgut Özal'dır.
Tamda istediğim soruyu sordun :)
Madem hdp ye oy vermekte bir sıkıntı yok neden hdp yi millet ittifakına dahil etmeye çekindiler? Seçmenimizin gözünde terör partisi ile ittifak kurarsak bu kötü görünür sebebi ile olmasın sakın!
Bu bana denilmiyor ki seçimlerde facede dolaşan bir seyNiye ki
Niye ki secimse seciyoruz iste.
Daha baska nasil bi demokrasi ostiyorsunuz acaba.
Sirunumuz ne biliyor musunuz saygi duymak.
Eger bu sekilde dusunmeye devam ederseniz ayristirmanin en buyugunu siz yaomis olacaksiniz.
Yalniz kimse size o koyun dedik koyduk diyenler, iyi eglenmisler.
Araştırmak sizi korkutuyor mu? Hadi şu dediginiz böyle değil kaynagim da bu deyin.
Akp den korkmayın cahillikten korkun
Hic yemiyo musun? Ben ne zmn disari ciksam..tum restoranlar kebapcilar dolu valla.. hala et yemiyoz deniyo
Ülkenin %52si iktidarı istiyor. Diğer oylarda 5 parti arasında bölünüyor. İnsanlar 2 kişiden birini mi tercih etmek zorunda? Demokrasi var olduğu için herkes kendine yakın olanı oyluyor. Haksızlık bunun neresinde? Asıl haksızlık ülkenin yarısından fazlası tek 1 adama oy vermiş olmasına rağmen, hala bunu kabul edememekte, karalamaya çalışmakta.
Niye biliyor musunuz? Nasıl olsa kazanamaz dediler. Ve bence yazık ettiler Meclise girdiğini görünce belki saadetten akpye kayan seçmen geri döner temennim bu yöndeIttifaka dahil etse etmese insanlar istedigine oy verir bunun lafini etmeniz bile o kadar abes ki..
Mesela saadet partisinin oy orani ile temel karamollaoglunun oy orani arasinda yuzde bir fark var demek ki insanlar parti olarak saadete cb icin de erdogana vermis Bunu neden sorgulamiyorsunuz?
CHP ve diğer partilerin kaybetmesinin belki en büyük sebebi bu. Şehitlerin kanını çiğneyip geçtiler HDPKK adlı terörist partisinin sözde lideri Selahattin Demirtaş özde sahibi abdullah öcalan adlı köpeği desteklediler. Kendi içlerinde ki seslere kulak vermediler. Sözde kurdistan kurmak isteyen Vatan haini şerefsizlerin ekmeğine yağ sürdüler. Yazıklar olsun HDPKK ya oy verenlere. Keşke diğer partilere verseydiniz oyunuzu da o adi parti ye vermeseydiniz.
Kandırılarak kazandığınız zaferiniz hayırlı olsun.
Gece vicdanızla rahat uyuyun..
Hakkımı helal etmiyorum sizlere..
Evet Erdoğana oy verildi..Bir malatyali olarak tum sülale rahmetli Turgut özala oy verirdi.. onun vafatindan sonra mhp kaydi oylar sonra erdoğana...Seçimi AKP değil Erdoğan kazandı. Erdoğan gitsin ne AKP kalır ne de seçmeni. Bunun en güzel örneği de rahmetli Turgut Özal'dır.
Gurur vericimi yüksek başlayıp düşmek matematik çözemiyor
Gelde anlat işte,yok ekonomi büyüdü ,dış borç 450 milyRDıbımızdekı seker fabrıkasını sattı mıllet işten cıkacak kendımız uretıoken şimdi başkasına paratı verıp alacaz sekerı