Bilmiyorum, biz sonuç alamadık.Suriyelilerin çok olduğu bi şehirdeyim.. bende artık güvenli bölge oluşturulsun ve gitsinler diyorum.. ama halkın arasında yaşayan suriyeliler huzursuzluk çıkarırsa şikayet üzerine çadır kentlere gönderiliyorlardı..
Peki YSK'yı bekleyelim... YSK 5 Temmuz'da kesin sonucu açıklayacak ama biliyorsunuz değil mi ?
Aynen öyle canımValla kör bir insana rengi anlatmak ne kadar imkansızsa, cahil bir insana laf anlatmakta o kadar imkansızdır.
Çelişen nedir cidden? Oylar sayıldı da oranlar mı farklı çıktı? Arkadan geliyoruz diyor adam. Sağlama yapıyor yani. Gerçekten çok şaşkınım şu an ciddi misiniz diye?Eh nereden biliyorsunuz Aa dogruyu söylüyor diye? Gercekten o sandiklarin acildigini verklaring sayildigini? Tutanaklarin tutuldugu? Hic bir yere bir haber ajansi ve devlet'in verdigi bilgiler bu kadar celismez. Celismemeli.
Geri zekali degiliz. Neyi anlatmaya calistiginizi gayet iyi biliyorum fakat ben islerin öyle olmadigini savunuyorum. Yani madem AA daha hizliymis, o zaman YSK'ya ne gerek var demi??
Peki YSK'yı bekleyelim... YSK 5 Temmuz'da kesin sonucu açıklayacak ama biliyorsunuz değil mi ?
Ama neden düşük başlayıp yükselmiyor bu Nasıl matematik
Bahçeli koltuğu zirvede bırakıyor,
IYI / MHP birleşiyor, sayın Akşener yeni MHP'nin başkanı oluyor
ve AKP ile ultra koalisyon kuruyor.
Kesin bilgi acil yayalım lütfen ....
Cok şükür rabbimeKazandık yine demeye geldim herzaman ki gibiiyi geceler herkese
Halbuki her yenilgide yaygara koparıp oyumuzu çaldılar diyene kadar nerede hata yaptık diye düşünseler daha iyi olurdu böyle boş işlerle uğraşmasalar...Yok canım biz oy vermiyoruz ki zaten onlara göre çalarak iktidar da ak parti... bir de demezler mi hayranlık diye kaşına gözüne hayran değiliz... liderliğine yaptığı işlere hayranız... çok şükür. Çok da takmamak lazım söylenenleri biz kendimizi biliyoruz sonuçta
Sağlık ve eğitim alanında beklenilen atılımı henüz yapamadı, ama istisnalar vardır siz gibi mesela bu arada oyum Akp.Yapmayin lütfen bu kolaylığı bir ben mi görüyorum. 29 mayısta hastaneye gittim 22 haziranda mr çekindim. Ki ankara eğitim ve araştırma çok çok kalabalık bir hastane
Bir ülkenin yüzde ellisinin hice sayıldığı kararina saygi duyulmadığı herkesin korkarak yaşadığı yerde demokrasi olmaz hanimefendiBunu soylemis olabileceginize inanamiyorum.
Ben hic biriyle tanisirken hangi partiye oy verdin diye sormam.
Veya arkadasim bana yakin olan siyasi partiden baska bir partiye oy verdi diye onunla arkadasligimi kesmem.
Bu baska dusuncelere saygi duymuyorsujuz anlamina geliyor.
Halbu ki demokratik bir toplum istemiyor muyuz hepimiz
Bırakmasın da zatenErdoğan seçimde mühürsüz kağıtların sayılmasına izin vermişti ve bunun nedeni çoktan belli. Gitmiyor yapıştı bırakmıyor...
Ülke mi batmışÜlkeyi batıran piki?
Yapmayin lütfen bu kolaylığı bir ben mi görüyorum. 29 mayısta hastaneye gittim 22 haziranda mr çekindim. Ki ankara eğitim ve araştırma çok çok kalabalık bir hastane
Ayni fikirde degil diye mi cahil:) yapmayin gozunuzu sevimValla kör bir insana rengi anlatmak ne kadar imkansızsa, cahil bir insana laf anlatmakta o kadar imkansızdır.
Aynen öyle canım
Aslında yazmak okumak istemiyodm duramam yazarm diye ama okudum maalesef duramadm
AmiiinAllah Erdoğan'a hayırlı uzun ömür versin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?