- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
Sen etiketlenmis olduğun yorumu görmedim sanırımNe oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen etiketlenmis olduğun yorumu görmedim sanırımNe oldu?
Bu mudur siyaset???
Amannn kaale almiyorum ki :) yeni fark ettim.Sen etiketlenmis olduğun yorumu görmedim sanırım
Dönmem ölsemde
Matematik diyorum matematik
Ay vallahi sadece gülüyorumHeyt be yol yaptı yol! Aç bakalım 16 yıl önce Türkiyede ki ağaçlık alanları ve şimdikileri. Aç bakalım kaç tane fabrika satılmış. Evet yaptığı köprüden ''sadece parası olanlar geçsin'' dedi ve ücreti 110tl yaptı. Ülke inşaatla mı kalkındırılıyor sayın çok zeki arkadaşım? Bu yolda devam arkadaşlar! Burada müslümanım adalet istiyorum diyorsunuz ama tecavüze, istismara sesiniz çıkmıyor. Ne güzel kafa valla
Kusura bakmayın nolur o size değildi. Bazı yorumlara kızıp yazmıştım göndermekten vazgeçtim taslak kaydetmiş.
Görgü bilmeyen insan işte. Üst komşum ben çamaşır asarken üstümden silkeliyor. Yaptığın çok ayıp dedim bana demediğini bırakmadı. Deli dedim uzak durdum.
Sizin komşuda inşallah taşınır da rahatlarsınız. Çok zor bilirim.
Ama neden düşük başlayıp yükselmiyor bu Nasıl matematikyüksek oyla başlamadı yüksek oy oranı ile başladı. yüzde yüz üzerinden giderseniz .
inceye çıkan oylar artınca oranı düştü.
Ay vallahi sadece gülüyorum
Senin başkanın gelseydi herşey bedava olacak heralde
Ve nerden biliyosun canım sesimizn çıkmadığını?
Bunu soylemis olabileceginize inanamiyorum.Yalnız şunu fark ettim iyice kutuplastik gitti
Akpli biriyle asla arkadas olmak istemem şahsen onlarda benle olmak istemesin
açılan sandık oranı ve sayılan oy oranı farklıdır.
açılan sandık %90
sayılan oy %50 ise;
haberlerde oyların %90 sayılmış bitmiş gibi açıklanıyor.
Suriyelilerin çok olduğu bi şehirdeyim.. bende artık güvenli bölge oluşturulsun ve gitsinler diyorum.. ama halkın arasında yaşayan suriyeliler huzursuzluk çıkarırsa şikayet üzerine çadır kentlere gönderiliyorlardı..Ettim sonuç yok.
İmza toplayalım dedik. Oturanlar değil ev sahipleri imza atackmış kimi dairelerin ev sahipleri başka şehirlerde olmadı yani.
Üstüne üstlük öyle güzel bir komşu ki, siyah temiz çamşırlarımın üstüne çamşır suyuna batırdığı banyo paspasını asıyor. Aşağıda rengi atmış çamaşırlarla sanat eseri ortaya çıkardığını zannediyor.
Ay vallahi sadece gülüyorum
Senin başkanın gelseydi herşey bedava olacak heralde
Ve nerden biliyosun canım sesimizn çıkmadığını?
Tamda istediğim soruyu sordun :)E vermislerse nolmus bunda yasalara aykiri bisey mi var isteyen istedigine oy verir degil mi
Yapmayin lütfen bu kolaylığı bir ben mi görüyorum. 29 mayısta hastaneye gittim 22 haziranda mr çekindim. Ki ankara eğitim ve araştırma çok çok kalabalık bir hastaneAbla şu akp seçmeninin yere göğe sığdıramadığı bir devlet hastanesine git MR 6 ayda çekiliyor değil mi ?
ama özel hastaneye git hemen çekiliyor.
İşte onun gibi bir şey bu ...
Ülkeyi batıran piki?Sosyal güvenlik kurumunu bile yönetemeyen batıran adama devlet vercekler
:) kimle arkadas olacagina herkes kendisi karar verecek tabi:) ben bu durumun bize has bise oldugunu dusunuyorum. Yani Turklere..Valla umrumda degil kim hangi partiyi tutmus burda ne yorum yapmis. Forumda bile bunu sorun eden kisiler var. Bi topicte karsima ciksa burdan biri yardimci olacagim fikir verecegim birsey olursa yazarim. Asla kincilik yapmam. Ee tabii herkes ayni olamaz:)Yalnız şunu fark ettim iyice kutuplastik gitti
Akpli biriyle asla arkadas olmak istemem şahsen onlarda benle olmak istemesin