Biz kendi ulkemizi tehdit edenlerle savasiyoruz onlara ulke kazanmiyoruz...bizim ulkemizi tehdit ettigi icin askerlerimiz girdi...eeee kandilede girmesinler o zaman bu mantikla bakiyorsaniz...Bizim askerlerimizin onlarin yerine savasip ölmesi hangi vicdana sigiyor.
Ysk en son ve tam seçim sonuçlarını açıklar. Tezcan konuşma yaptı, itiraz etti ve "elimizdeki" veriler diye konuştu. Verilerin kaynağı olarak sanırım kendi sandık görevlilerini gösterdi. Ysk herhangi bir açıklama yapmadı. Yani chp kendi müşahitlerinden gelen verileri işliyor ve dolayısıyla arkadan geliyor.Size normal geliyor mu bir Yüksek Secim Kurulun, bir haber ajansindan daha az ve yavas bilgi almasi?
Medya'nin Ysk'yi degilde Aa'yi baz almasi size normal geliyor öyle mi?
Peki soruyorum size, Aa nereden verilerini aliyor? Nasil dogru oldugundan emin olabiliyoruz??
Ay canim benim sen dolusunda nolduki:) bak gene bos tenekelerin oyuyla ayni adam pistte balkonda:)Mune ördek, simit var derin de değil
di mi?
ada81 , tontriko , L lamelifAmine , Birumut55 , M Msspinkie
Her konuda fikriniz var ama hiç bir konuda bilginiz yok. Size acıyorum.
Başörtü sorununu bitirdi ve ama yolll yaptıııg... Bundan ibaretsiniz. Boş tenekeden daha az ses gelir.... Haydi size iyi ey(ğ)lenceler...
Ayy gulmek istiyordum tam :)))Bülent Tezcan açıklama yapıyor
Ben de sanmıyorum, ama keşke elindeki kozu değerlendirebilse MHP. Çünkü onlar olmazsa başka bir parti ile koalisyon söz konusu olur ki bu onlara çok şey kaybettirir.
Bir temenni diyeyim o halde.
Diyanet dipsiz kuyu, tartışılsa sabaha kadar bitmeyecek mesele.
Şu an haliyle epey yanlış bir noktada onu söyleyebilirim.
O zaman soyle mi demeliyiz acaba;
15 temmuz surecinde beri yanyana olmanin vefa borcu
Yok canım biz oy vermiyoruz ki zaten onlara göre çalarak iktidar da ak parti... bir de demezler mi hayranlık diye kaşına gözüne hayran değiliz... liderliğine yaptığı işlere hayranız... çok şükür. Çok da takmamak lazım söylenenleri biz kendimizi biliyoruz sonuçtaBen siyasi forumlara yazan tartışan biri değilim fakat an itibariyle yüzde 53 oranında oy aldığı açıkça belli olan birine söylediğiniz şeyler sizce de saygı sınırını aşmıyor mu?
Oy oranı belli sevenlerine seçmenine saygı duymaniz gerekmiyor mu?
Eğer bu kadar oy alıyorsa insanlar tarafından saygı duyulmayı da hakediyor...
Ben siyasi forumlara yazan tartışan biri değilim fakat an itibariyle yüzde 53 oranında oy aldığı açıkça belli olan birine söylediğiniz şeyler sizce de saygı sınırını aşmıyor mu?
Oy oranı belli sevenlerine seçmenine saygı duymaniz gerekmiyor mu?
Eğer bu kadar oy alıyorsa insanlar tarafından saygı duyulmayı da hakediyor...
Cevap verecek bi sözünüz olmayinca anca acimakla yetinirsiniz.... ben fikirlerinden dolayı kimseyi hor görmem acimam..her goruse açığım asla cirkin uslup kullanmam buda benim felsefem...Mune ördek, simit var derin de değil
di mi?
Başörtü sorununu bitirdi ve ama yolll yaptıııg... Bundan ibaretsiniz. Boş tenekeden daha az ses gelir.... Haydi size iyi ey(ğ)lenceler...
Mune ördek, simit var derin de değil
di mi?
Selam olsunnnn canimmmm15 temmuz
demokrasi ve şehitler meydanindan
selâm olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?