- 18 Aralık 2013
- 2.414
- 4.101
Acik soylemek gerekirse cemredeki akp lilerin cogu baskanlikta erdogana mecliste mhp ye verdi. Sebebi ise baraj altinda kalmasini istemedigimiz icin
Anlıyorum. Sonucta yine mhp kazandı.
“Çok şey istiyorsun maalesef. Evet lider ama karizmatik kısmına katılamayacağım.15 Temmuz’dan beri onlar koalisyondan ziyade aynı parti gibi. Tabi belli olmaz ama bu saatten sonra onların ayrı düşünülmesi çok mümkün degil.
Umarım Bahçeli’nin en azından Erdoğan’ı eleştirme noktasında biraz kudreti vardır.
Belki yaşına hürmeten belki 15 Temmuz’dan beri yalnız bırakmamasının vefa borcu olarak da Erdoğan onu dinler.
evet lider, evet karizması var, ama süper güçleri Yok. İnsan nihayetinde. Etrafındakilerin ‘padişahım sen çok yaşa’ tavrından bazı şeyleri atlıyor. Kulak tıkadığı, geçiştirdiği seyler çok fazla. Su ittifaktan en azından böyle bir olumlu sonuç çoksa. MHP’nin ayrı parti olması, Bahçeli’nin dışarıdan bakan göz olması böyle işe yarasa.
Çok mu şey istiyorum :)
Cemevlerini açacaklar bence. Ama bunun devamı biraz değişik. Eğer doğru anlıyorsam tabi.
Biraz biz her inanca saygılıyız diyip, başka şeylerin yolu açılması gibi.
Ortalığı karıştırmayayım daha fazla daha fazlaikir beyan ederek :)
Bu ittifak mecliste nasıl olcak merak ediyorum çünkü mhp nin doğuya bakışı farklı akp nin doğuya bakışı farklı. Bana göre bahçelinin çok söz hakkı yok. Bu zamana kadar akp hiç b ir partiyi dikkate almadı burada mhp yi dikkate alacak mı bilemiyorum.”
Gösterişte açmanın bir anlamı olur mu bilemiyorum
Vallahi cemevini açmaktan ziyade Diyaneti özerklişterseler daha iyi. Cemevini biz idare ederiz. Herkes kendi ibadethanesine para ödeyip, hizmet etsin.