- 21 Ocak 2018
- 1.998
- 4.409
Yani twitterda da çok bilgi okudum. Bilmiyorum belki haklıdır belli olmazBülent Tezcan'ın hala boyle acıklama yapmasını anlamsız buluyorum.
İnsanları gereksiz umutlandırıyor hala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani twitterda da çok bilgi okudum. Bilmiyorum belki haklıdır belli olmazBülent Tezcan'ın hala boyle acıklama yapmasını anlamsız buluyorum.
Biri özel sektör biri devlet. AA'ya inanmıyorsanız YSK'yı bekleyin. Sonuç itiraz edilen sandıklar kadar şaşacaktır bu da binde biri geçmez.
AA anlık sonuçları merkeze yolluyor çok hızlı bir şekilde YSK ise kayıtların son halini bekliyor.
FOX'u açıp biraz izleyin tek tek anlattılar neden böyle olduğunu.
Onlar baska mevzu bence...IYI Parti'nin 40 küsür vekili ve Saadet Partisi'nin 1 vekili içinde aynı cümleyi kurarsanız tabii ki ...
Tm bu ulkeye geldiler bizim genclerimiz gibi onlar da askerlik yapsin serserilik yapacaklarina suriyeliler bu ulke icin cok buyuk bir tehdit yarin bir gun onlar da biz kendi ulkemizi kuracagiz diye basimiza terorist olacakBiz kendi ulkemizi tehdit edenlerle savasiyoruz onlara ulke kazanmiyoruz...bizim ulkemizi tehdit ettigi icin askerlerimiz girdi...eeee kandilede girmesinler o zaman bu mantikla bakiyorsaniz...
POsmaniyeyi bilirmisiniz.. emin olun yalovadakinin kat bi kat fazlasi var ...biz suriyeli kardeslerimizle birlikte yaşıyoruz...onlari kendi ulkelerinde olume terk etmek hangi vicdana sığardı....
tamam teşekkür ediyorum:)Aa bilmiyon mu cok ayip:)
Bi filmde ole diyolardi:) replik yani bu :) ada gitti kavga bitti diye:) yunanlarla minikbi ada yuzunden savasa girecekken adayi tekrar su kapliyodu orda diyolardi:)))
Bülent Tezcan'ın hala boyle acıklama yapmasını anlamsız buluyorum.
@Muneabla bilgi amaçlı soruyorum cok aciddiyim bir sonuç çıkar mı seni ve bir kaç kişiyi Siber suçlara ihbar edecegim gereken yapılır umarım!@Mune ördek, simit var derin de değil
di mi?
@ada81 , tontriko , L lamelifAmine , Birumut55 , M Msspinkie
Her konuda fikriniz var ama hiç bir konuda bilginiz yok. Size acıyorum.
Başörtü sorununu bitirdi ve ama yolll yaptıııg... Bundan ibaretsiniz. Boş tenekeden daha az ses gelir.... Haydi size iyi ey(ğ)lenceler...
Ne kadar saygisiz degil mi???Pucca'nın attığı tweet geldi de bir an aklıma
Sanırım hdpkk dan bahsediyorsunuz...Oyyyy şu an dönmem yolundani açıp cosmak istiyorum...ama barajı geçen yüzünden kendimi toparlayamıyorum.Heleki bunu nasıl gectigi düşüncesi ya da şüphesi diyelim !
Kim verdi bu bilgiyi ? Yanlışlık payı var mıBahçeli koltuğu zirvede bırakıyor,
IYI / MHP birleşiyor, sayın Akşener yeni MHP'nin başkanı oluyor
ve AKP ile ultra koalisyon kuruyor.
Kesin bilgi acil yayalım lütfen ....
Bahçeli koltuğu zirvede bırakıyor,
Ysk en son ve tam seçim sonuçlarını açıklar. Tezcan konuşma yaptı, itiraz etti ve "elimizdeki" veriler diye konuştu. Verilerin kaynağı olarak sanırım kendi sandık görevlilerini gösterdi. Ysk herhangi bir açıklama yapmadı. Yani chp kendi müşahitlerinden gelen verileri işliyor ve dolayısıyla arkadan geliyor.
Yani twitterda da çok bilgi okudum. Bilmiyorum belki haklıdır belli olmaz
kesin bilgimiBahçeli koltuğu zirvede bırakıyor,
Komik bi kadin magazin sayfalarindada her habere yorum yapar cok bilmisNe kadar saygisiz degil mi???
Halkı asagilayan densiz. Biz ona bi kocaya sahip cikamadi diyoz mu?
Zuahhapauauahahahag kendini teselli etmeye çalışıyo ablam@Mune ördek, simit var derin de değil
di mi?
@ada81 , tontriko , L lamelifAmine , Birumut55 , M Msspinkie
Her konuda fikriniz var ama hiç bir konuda bilginiz yok. Size acıyorum.
Başörtü sorununu bitirdi ve ama yolll yaptıııg... Bundan ibaretsiniz. Boş tenekeden daha az ses gelir.... Haydi size iyi ey(ğ)lenceler...