- 12 Temmuz 2006
- 55.501
- 212.796
- 52
@Muneabla bilgi amaçlı soruyorum cok aciddiyim bir sonuç çıkar mı seni ve bir kaç kişiyi Siber suçlara ihbar edecegim gereken yapılır umarım!
Hakaret, küfür, yasalara aykırı yorumlardan çıkar bence, hayırdır?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@Muneabla bilgi amaçlı soruyorum cok aciddiyim bir sonuç çıkar mı seni ve bir kaç kişiyi Siber suçlara ihbar edecegim gereken yapılır umarım!
2. Tur diyebilmezi için oyların tamamının sayılması gerekiyor. Şuursuz bir açıklama oldu. Kendiyle çelişiyor.Bulent Tezcan aciklama yapiyor.
Hala.2. Tur diyor garibim ya
Anladım. Hayırlısı olsun.Hepsi aynı veriyi alıyor.
Bazıları daha hızlı giriyor bazıları daha yavas. Anlatılan ve benim anladıgım bu.
Hepsi aynı veriyi alıyor.
Bazıları daha hızlı giriyor bazıları daha yavas. Anlatılan ve benim anladıgım bu.
Anlik sonuclar demek sandigin %80in acildigimi demek? Böyle bir iddia nasil olabilir? Bir haber ajansi bilgisini devletten almali zaten. Bunlar yurtdisinda exit polls degil ki.
Herkes bir ögrenmis fox. Eh o'da Aa'dan gelen verileri kullaniyor.
Ben iddiamda kesinim. Iki saatte secim sonuclanmaz. Sonuclanmamali. Ama dogru olan önemli degil sanirim.
Densiz birde .... Haddi yok!!! Bridget Jones un gunlugunden calip kitap yaziyor entel diye ortaya çıkıyor.Komik bi kadin magazin sayfalarindada her habere yorum yapar cok bilmis
Yok ya ihtimal bile vermemBahçeli koltuğu zirvede bırakıyor,
IYI / MHP birleşiyor, sayın Akşener yeni MHP'nin başkanı oluyor
ve AKP ile ultra koalisyon kuruyor.
Kesin bilgi acil yayalım lütfen ....
Takip etmiyorum kendisini.. ama her sayfada karsima cikiyo instagramdaDensiz birde .... Haddi yok!!! Bridget Jones un gunlugunden calip kitap yaziyor entel diye ortaya çıkıyor.
Burada iyi partiyi nereye koyuyorsunuz?Sanırım hdpkk dan bahsediyorsunuz...
Nasıl barajı geçti sizce? Şüpheye gerek yok. Chp oyları ile geçti. Chpliler sağ olsun. Hdp nin chp ye büyük bir teşekkür borcu var.
Bir önceki seçim chp oyları %26, şimdi %22. Aradaki fark hdp yi meclise taşıdı. Nasıl derseniz selahattin demirtaş %7 oy aldı yani hdp kemik oyu yüzde 7.
Velhasılı bazı chp seçmenleri cb seçiminde oyu inceye, parti seçiminde hdp ye vermişler.
Neden Tayyip yüksek oyla başlayıp düştü biri bana açıklama yapsın ben anlamadım pek normalde sonuç yükselir düşmezki bu Nasıl matematik
Neden Tayyip yüksek oyla başlayıp düştü biri bana açıklama yapsın ben anlamadım pek normalde sonuç yükselir düşmezki bu Nasıl matematik
Sayın tezcan, siz misiniz :)Anlik sonuclar demek sandigin %80in acildigimi demek? Böyle bir iddia nasil olabilir? Bir haber ajansi bilgisini devletten almali zaten. Bunlar yurtdisinda exit polls degil ki.
Herkes bir ögrenmis fox. Eh o'da Aa'dan gelen verileri kullaniyor.
Ben iddiamda kesinim. Iki saatte secim sonuclanmaz. Sonuclanmamali. Ama dogru olan önemli degil sanirim.
Hani bize diyorlar ya, suriyeliler savaştan geldi onlar hicret etti siz de ensar olun. Ben de öyle diyordum. Merhamet doluydu içim.
Ama artık gitsinler diye dua ediyorum. Şu güvenli bölge açılsa da gitseler. Üst kat komşum suriyeli 9 çocuğu var. İnanın her gün cam siliyor, bahçe temizliyorum. Kadına söylediğim vakitte de; bağırıp çağırıp suratıma kapıyı kapatıyor...!
Bunlar sanki onlar ev sahibi biz onlara muhtaçmışız gibi davranıyorlar. Burunları havada, hak, hukuk, insanlık bilmiyorlar.
Bahçeli koltuğu zirvede bırakıyor,
IYI / MHP birleşiyor, sayın Akşener yeni MHP'nin başkanı oluyor
ve AKP ile ultra koalisyon kuruyor.
Kesin bilgi acil yayalım lütfen ....