- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
:)Siz de haklısınız biz görsele ve iki süslü kelama aldanan bir millet olduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)Siz de haklısınız biz görsele ve iki süslü kelama aldanan bir millet olduk
Kendi köylüsu güvenmemiş gerisi ne yapsın
Çünkü yüksek seçim kurulu diğer partililerin şikayetlerini göz önünde bulundurup değerlendiriyor..AA ise ıslak imza olan bütün sonuçları direk paylaşıyor..bu yüzden Ysk sonuçları daha geç açıklamış oluyor ama diğer seçimlerde olduğu gibi sonuçlarda yüzde bir veya iki gibi bir değişiklik olurSize normal geliyor mu bir Yüksek Secim Kurulun, bir haber ajansindan daha az ve yavas bilgi almasi?
Medya'nin Ysk'yi degilde Aa'yi baz almasi size normal geliyor öyle mi?
Peki soruyorum size, Aa nereden verilerini aliyor? Nasil dogru oldugundan emin olabiliyoruz??
Neyse bunu bu kadar rahat yazmanız sizinle devam etmek istemiyorum çok gerginim barajı geçmeleri sebebiyle.Belki dogru degil ama kendine engel olamıyorumEvet oyle baraj gecsin diye hdp.ye oy verildi Neden ki hdp.ye oy vermek yasak mı?
Ekose :)Ceketi guzel ama:)
O zaman soyle mi demeliyiz acaba;MHP'nin ittifak yaptığı için baraj derdi yoktu. %9 dahi oy alsa millet vekili çıkartıyor. Size yanlış bilgi vermişler
BDV gidelim bence.. ada gitti kavga bitti burda nasilsa:)Başka topiklerde görüşmek üzere
IvittPikiii... :)
Zevkli farkli kazandiran ceket :)Ekose :)
Osmaniyeyi bilirmisiniz.. emin olun yalovadakinin kat bi kat fazlasi var ...biz suriyeli kardeslerimizle birlikte yaşıyoruz...onlari kendi ulkelerinde olume terk etmek hangi vicdana sığardı....Siz Yalovadaki Suriyeli oranını biliyor musunuz? yazlığımız var orada her yaz giderdik artık gidemiyoruz. Bakkalından emlaçısına yerde Arapça tabelalar evleri para basıp onlar alıyor, zengini fakiri orada elini çarpsan Suriyeli yerlisi de bıkmış bir bir terkediyor en çok yerleşim orada ve yazık dilimizden anlamayan o halk oy kullanıyor orada!!
Kavga etmeye meraklı değilim ,birde bdv açılımını yapta anlayalımBDV gidelim bence.. ada gitti kavga bitti burda nasilsa:)
Balkon esintili :)Zevkli farkli kazandiran ceket :)
Bizim askerlerimizin onlarin yerine savasip ölmesi hangi vicdana sigiyor.Osmaniyeyi bilirmisiniz.. emin olun yalovadakinin kat bi kat fazlasi var ...biz suriyeli kardeslerimizle birlikte yaşıyoruz...onlari kendi ulkelerinde olume terk etmek hangi vicdana sığardı....
Ben siyasi forumlara yazan tartışan biri değilim fakat an itibariyle yüzde 53 oranında oy aldığı açıkça belli olan birine söylediğiniz şeyler sizce de saygı sınırını aşmıyor mu?Saadet partisinin 1 vekil dahi olsa meclise girmesi, bu ülkeye çok büyük bir katkıdır.Çünkü medyanın nerdeyse hepsi siyaseti ve muhalefeti gerçekten hakkıyla yapan bir parti olmasına rağmen, tek bir haber yapmıyorlar hakkında.
Onun haricinde teröre destek veren milletvekili adaylarının bulunduğu bir partinin barajı aşıp meclise girmesi, beni yine çok üzdü..
Son olarak milletteki tayyip hayranlığı bitmediği sürece bu düzen böyle devam edecek gibi. Adam boşuna dememiş demek ki "ceketimi koysam kazanırım" diye :/
Hayırlı olsun :)
Bir Derdim Var forumu.Kavga etmeye meraklı değilim ,birde bdv açılımını yapta anlayalım
Aa bilmiyon mu cok ayip:)Kavga etmeye meraklı değilim ,birde bdv açılımını yapta anlayalım
Anlıyorum. Sonucta yine mhp kazandı.
“Çok şey istiyorsun maalesef. Evet lider ama karizmatik kısmına katılamayacağım.
Bu ittifak mecliste nasıl olcak merak ediyorum çünkü mhp nin doğuya bakışı farklı akp nin doğuya bakışı farklı. Bana göre bahçelinin çok söz hakkı yok. Bu zamana kadar akp hiç b ir partiyi dikkate almadı burada mhp yi dikkate alacak mı bilemiyorum.”
Gösterişte açmanın bir anlamı olur mu bilemiyorum
Vallahi cemevini açmaktan ziyade Diyaneti özerklişterseler daha iyi. Cemevini biz idare ederiz. Herkes kendi ibadethanesine para ödeyip, hizmet etsin.