- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.381
- 88
- 35
Tabi tabi o zaman demokrasi şenliği içinde müthiş dürüst bir seçim olacaktı ama şimdi kaybettikleri için oyomozo çoloyorlorrrrrr diyorlar :)))Sizin istediginiz parti ve cumhur baskani adayi secimde 1. Oldugu soylenseydi tv yalan soylemiyor olacakti demi ???
Akp = PKK bu kadar basit doğuda ki oylar kimin terörist olduğunu bağırıyor.... Tek adam eyalet sistemine geçiyoruz özerklik veriyoruz diyerek Kürdistan ı kurdurdugunda artık milletçe münasip yerlerinize kına yakarsınız mune gel banla beni bu millete herşey müstehak ....Ya bu chp pkk ittifakı yaptı diyen Akp partili arkadaşlar siz şakamasınız Barış açılımını Habur sınır kapısını ne çabuk unuttunuzda vatan millet Sakarya oldunuz şimdide vatansever oldunuz o zamanki duruşunuz merde kaldı Aaa pardon reisiniz yine kandırılmıştı Fetoculara kandığı gibi çok pardon mahsum kendisi tek suçu çok iyi niyetli kandırılıyor sizlerde kıyamıyorusnuz
Kızılsa da, haklı bulsanızda, HDP ile birlikte mitinglerin de etkisi var. Sert, sinirli tavrının etkisi var, var da var...Mhp ile ittifak olmasaydı Akp zorda olacaktı diyebilir miyiz bu durumda?
Hayatim patatesleri tarlaya erdogan bile atmis olabilir dedim:) daha ne diyeyim:)Tontriko ;
Yanlış anlamayın ama yorumlarınıza sabahtan beri gözüm çarpıyor.Ve siz sadece tek bir tarafı savunur şekilde yorum yapıyorsunuz.Biri size x partisi hakkında şöyle yaptı bu konuda ne düşünüyorsun demedikçe de tersi bir şey söylemiyorsunuz.O yüzden tarafsız söyleminiz bana biraz komik geliyor,özür dilerim,inanamıyorum.Öyleyseniz de benim inanmam çok da umurunuzda değildir zaten,iyi akşamlar
Şimdi şöyleki, ABD'nin ortadoğudaki politikalarına engel olan 4 devlet var. Rusya Çin İran Türkiye. Ve bu dört ülkede son on yıldaki dolar artış oranı %250-350 arasındadır. Hatta takip ediyorsanız Rusya Devlet başkanı Putin dahi geçenlerde dolardaki bu artış normal değil fış müdahale var demişti.
Yani, evetttt "Doloru bilirik yiksiltiyorlar" çok haklısınız :)
Hep aynı senaryo gülüp geçiyoruz artik...Tabi tabi o zaman demokrasi şenliği içinde müthiş dürüst bir seçim olacaktı ama şimdi kaybettikleri için oyomozo çoloyorlorrrrrr diyorlar :)))
ben en çok atatürk havalimanının yerine gerçekten millet bahçesi yapacak mı onu merak ediyorum. orası kimlere peşkeş çekilecek bekleyip göreceğiz.
Yahu neden yalan olsun, neden ısrarla bunu yazıyorsunuz?Sonuclarin degisip degismemesi önemli degil. Dogru olmasi önemli.
Sizi rahatsiz etmiyormu bu? Tv'lerde resmen yalan söylendigi?
Evet evet hatta biz dolari iyice düşürmek için kalkip milyar dolarla dış borç yapıyoruzŞimdi şöyleki, ABD'nin ortadoğudaki politikalarına engel olan 4 devlet var. Rusya Çin İran Türkiye. Ve bu dört ülkede son on yıldaki dolar artış oranı %250-350 arasındadır. Hatta takip ediyorsanız Rusya Devlet başkanı Putin dahi geçenlerde dolardaki bu artış normal değil dış müdahale var demişti.
Yani, evetttt "Doloru bilirik yiksiltiyorlar" çok haklısınız :)
Hemen dibinde yaşıyor ailem :) an ve an bildiririm
Bizim millete aziz nesinle ömer hayyamin şiirleri cuk oturuyor biz ne yapalimHalbuki Aziz nesinle kapanışı yapmıştınız :))
Kim demiş onu?
Yahu neden yalan olsun, neden ısrarla bunu yazıyorsunuz?
Aa hızlı iletmiş. Diğerleri yavaş sayıyor. Belli ki başladıkları bölgeler de farklı. Sonu değişmez ki.
Iyi ki muharrem ince gelmedi ya onunkiler otursaydiBizim millete aziz nesinle ömer hayyamin şiirleri cuk oturuyor biz ne yapalim
Guya demokratlar baska goruse fikre tahammülleri yok... sonrada demokrasiden bahsediliyor ya bende bunu komik buluyorum..Bu da moda oldu:) siyaset tartiscaktim ama konuscak kimse yok:) okay millet cevabini sandikta verdi nasilsa.. saygi duymak bu kadar zor olmasa gerek
Yok aman aman, siz birşey yapmayın, biz yaptık nasılsaBizim millete aziz nesinle ömer hayyamin şiirleri cuk oturuyor biz ne yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?