Acik soylemek gerekirse cemredeki akp lilerin cogu baskanlikta erdogana mecliste mhp ye verdi. Sebebi ise baraj altinda kalmasini istemedigimiz icin
“Çok şey istiyorsun maalesef. Evet lider ama karizmatik kısmına katılamayacağım.15 Temmuz’dan beri onlar koalisyondan ziyade aynı parti gibi. Tabi belli olmaz ama bu saatten sonra onların ayrı düşünülmesi çok mümkün degil.
Umarım Bahçeli’nin en azından Erdoğan’ı eleştirme noktasında biraz kudreti vardır.
Belki yaşına hürmeten belki 15 Temmuz’dan beri yalnız bırakmamasının vefa borcu olarak da Erdoğan onu dinler.
evet lider, evet karizması var, ama süper güçleri Yok. İnsan nihayetinde. Etrafındakilerin ‘padişahım sen çok yaşa’ tavrından bazı şeyleri atlıyor. Kulak tıkadığı, geçiştirdiği seyler çok fazla. Su ittifaktan en azından böyle bir olumlu sonuç çoksa. MHP’nin ayrı parti olması, Bahçeli’nin dışarıdan bakan göz olması böyle işe yarasa.
Çok mu şey istiyorum :)
Cemevlerini açacaklar bence. Ama bunun devamı biraz değişik. Eğer doğru anlıyorsam tabi.
Biraz biz her inanca saygılıyız diyip, başka şeylerin yolu açılması gibi.
Ortalığı karıştırmayayım daha fazla daha fazlaikir beyan ederek :)
Aynen ya valla madem konusmican hic yazma o zaman. Cevabin yok mu hic cevap verme ya da yazan kisi umrunda degil mi? Ee yazma o zaman...bi hor gormeler kucumsemeler..tebrik etmekbu kadar neden zor?Guya demokratlar baska goruse fikre tahammülleri yok... sonrada demokrasiden bahsediliyor ya bende bunu komik buluyorum..
Teşekkür ederiz ulkemiz kazandı hep birlikte daha guzel günlere insallah...Bende tebrik ediyorum ak partili arkadaslari:) hayirli ugurlu olsun
Tontriko ;
Yanlış anlamayın ama yorumlarınıza sabahtan beri gözüm çarpıyor.Ve siz sadece tek bir tarafı savunur şekilde yorum yapıyorsunuz.Biri size x partisi hakkında şöyle yaptı bu konuda ne düşünüyorsun demedikçe de tersi bir şey söylemiyorsunuz.O yüzden tarafsız söyleminiz bana biraz komik geliyor,özür dilerim,inanamıyorum.Öyleyseniz de benim inanmam çok da umurunuzda değildir zaten,iyi akşamlar
Kızılsa da, haklı bulsanızda, HDP ile birlikte mitinglerin de etkisi var. Sert, sinirli tavrının etkisi var, var da var...
Şu anki kadar kötü olmazdiIyi ki muharrem ince gelmedi ya onunkiler otursaydi
Evet el birliğiyle ülkeyi batirdinizYok aman aman, siz birşey yapmayın, biz yaptık nasılsa
Size normal geliyor mu bir Yüksek Secim Kurulun, bir haber ajansindan daha az ve yavas bilgi almasi?
Medya'nin Ysk'yi degilde Aa'yi baz almasi size normal geliyor öyle mi?
Peki soruyorum size, Aa nereden verilerini aliyor? Nasil dogru oldugundan emin olabiliyoruz??
Bundan sonra devam ederler faiz lobisi dolar yukseltti
Havucumuzu amerigalilar topladı ineklerimiz Almanlar kesti o yüzden fiyatlar bu yüzden yüksek demeye
Çocukları ressam olmak istese gideceği okul olmayacak
Tabii bunları düşünen kim ki
Sindiremiyorlar hepsi bu....Aynen ya valla madem konusmican hic yazma o zaman. Cevabin yok mu hic cevap verme ya da yazan kisi umrunda degil mi? Ee yazma o zaman...bi hor gormeler kucumsemeler..tebrik etmekbu kadar neden zor?
Vallahi şimdi sizinle hiççç bunları tartışamayacağım zira malumunuz BALKON KONUŞMASI var onu bekliyorumSuriye bataklığına saplanmamızın sorumlusu kim? Siz cevabı çok iyi biliyorsunuz. :)
Ailece tatillere çıktıkları Esad ABD'den gelen emirle bir anda diktatör Esed oluverdi.
Ceketi guzel ama:)Saadet partisinin 1 vekil dahi olsa meclise girmesi, bu ülkeye çok büyük bir katkıdır.Çünkü medyanın nerdeyse hepsi siyaseti ve muhalefeti gerçekten hakkıyla yapan bir parti olmasına rağmen, tek bir haber yapmıyorlar hakkında.
Onun haricinde teröre destek veren milletvekili adaylarının bulunduğu bir partinin barajı aşıp meclise girmesi, beni yine çok üzdü..
Son olarak millet teki tayyip hayranlığı bitmediği sürece bu düzen böyle devam edecek gibi. Adam boşuna dememiş demek ki "ceketimi koysam kazanırım" diye :/
Yalnız hdp cb seçimlerinde %7.5 mv.seçiminde %10 u geçiyor neden acaba...hdpli gene hdpli ama barajı geçmesine sebep her 4 kişilik aileden birinin hdpye oyunu vermesi mi
Diyemeyiz. Çünkü cumhur ittifakına pek itibar eden olmamış.kemik seçmen pek şaşmamış gibi duruyorMhp ile ittifak olmasaydı Akp zorda olacaktı diyebilir miyiz bu durumda?
Acik soylemek gerekirse cemredeki akp lilerin cogu baskanlikta erdogana mecliste mhp ye verdi. Sebebi ise baraj altinda kalmasini istemedigimiz icin
Pikiii... :)Şu anki kadar kötü olmazdi
Evet el birliğiyle ülkeyi batirdiniz
Siz de haklısınız biz görsele ve iki süslü kelama aldanan bir millet oldukCeketi guzel ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?