- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 30
Sevınende yok uzulende adam sunuyor sadeceDikkatle izlerseniz anlar sınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevınende yok uzulende adam sunuyor sadeceDikkatle izlerseniz anlar sınız
Dikkatli izleyin anlayacaksinizBende izliorum nerde sevındıler
Ne guzel soyledınDaha dün "Bahceli aileden ne anlar, cocugu yok" diyen ve bircok daha hakaretler savuran Erdogan, bügün Bahceli ile kol kola. Akp'yi anlatmiyim, dinle iste mitinglerini.
Çok haklısınız,bugün memur olarak görev yaptığım sandıkta CHP, AKP den görevli üyeler vardı okadar güzel bir diyalogla yardimlasmayla,espirilerle geçtiki çok güzel duygularla ayrıldık,neden yani kin,öfke,kavgaya ne gerek var hepimiz farklılıklarımızla güzeliz ve bir butunuz unutmamalıyız.Evet aynen bu, ben Ecevit'i de gördüm hükümette, Erdal İnönü'yü de, Tansu Çiller, Turgut Özal, Süleyman Demirel, Mesut Yılmaz ohooo hangisi kaldı? Ama bakın bizler yüzyıllardır halk olmaya devam ediyoruz değil mi? Bunu yıkmalarına izin vermeyin yeter
Ee sonuç istediğiniz gibi, neden yüzde onluk hdp canınızı sıkıyor? Hdp'yi sevmem, beni sevindirmedi veya üzmedi bu durum.sabır sabir
rabbim sabrimizi sınıyor
yapacak birşey yok
vatanimizi milletimizi rabbim korusun inşallah
Heh bide aziz nesine bağlayınCanan Karatay boşuna makarna yemeyin demiyor
makarna pilav yasakCanan Karatay boşuna makarna yemeyin demiyor
Amin insallah... benimde gönlümden gecen bunlar ayrışmaya ve ayristirilmaya karsiyim...biz birlikte guzelizBen bu ülkenin çok renkliliğini, çok sesliliğini seviyorum, sizler de sevin, çevremde Kürt, Türk, hatta İngiliz, Rus, bir kısmı Afrika kökenli insanlar var, farklı din ve mezhepten, farklı siyasi görüşten insanların olduğu bir yer, buradaki sakin, dingin, demokratik yaşamın tüm ülkeme yayılmasını istiyorum, dilerim gönlümdeki bu istek yerini bulur
nasil yaniEe sonuç istediğiniz gibi, neden yüzde onluk hdp canınızı sıkıyor? Hdp'yi sevmem, beni sevindirmedi veya üzmedi bu durum.
Ona da sıra gelecek :)Heh bide aziz nesine bağlayın
Kapanışa geçelim
nasil yani
neden mi diyorsun pkk hdp ayni
oldugundan olabilirmi
Yakisir reiseAtv ilk "başkan" ilan etti bile
inşallah ogunlerde gelecekAynıysa buyurun şikayet edin yetkili kurumlara,onlar gereğini yapsınlar.
nasil yani
neden mi diyorsun pkk hdp ayni
oldugundan olabilirmi
Herkes aynı düşüncede olsa keşke. Güzel ülkem güzel şeyleri hal ediyor. İnşallah hayırlısı olur ülkemiz için.Evet aynen bu, ben Ecevit'i de gördüm hükümette, Erdal İnönü'yü de, Tansu Çiller, Turgut Özal, Süleyman Demirel, Mesut Yılmaz ohooo hangisi kaldı? Ama bakın bizler yüzyıllardır halk olmaya devam ediyoruz değil mi? Bunu yıkmalarına izin vermeyin yeter
Niye emanet bu ülke hepimizin tek bir kişinin değil yani anlatabildim mi:) kardeşçe yaşamak ümidiylemakarna pilav yasak
kepek ekmegi sağlıklı
vatan millet BAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN a EMANET