yaa aynısını yegenim ve komsum yapti ..AKP liler ben dahil MHP ye verdim. Etkili olmuş olabilir. Gönlüm razı gelmedi baraj altı kalmasına
Ona da takildim.. ne o öyle evcil hayvan çağırır gibi.. buyrun adayımız muharrem ince bey demeliydi.. kendi partisi değer vermedi adama..Kazanacağını bilse kendi aday olurdu
Gel bakalım muharremden
Güle güle muharreme
Dinliyoruz
İlk turda Erdoğan alır demiştik dedi
Dili sürçtü hahahahaaa
Normalde sayılar senin dediğin gibi çıkar. Diğer sitelerde de bu şekilde bilgi veriliyor. Heyecanla bekliyorum bakalım. Diğer türlü olursa şaşırırımİnşallah 2. Tura kalır merakla bekliyorum.
Ben Akşenerin %10 geçeceği kanaatindeyim. R.T. Erdoğan ın %46-48 arası olacağını düşünüyorum bende. M. ince %40 lrda olur büyük ihtimal.
Bakalım neler olacak ama dediğin gibi meclis dağılımda istediğini alırsa akp şok olurum bende.
Hangi kanal o ben görmedim uydurmayınChp nin sonuçlarına göre
Erdoğan Akparti Mhp vs hepsi baraj altı
İnce yüzde 90 larla geliyor
Komik
Şaka maka 54 ü tutturacaksın galiba abiincenin köyünde erdoğan çıktı.
Kesin bilgi yayalım
Ben öyle düşünüyorum ya hernekadar kazanamasada ince bu seçimden karlı çıkacaktır siyasi hayatı adına diye düşünüyorumO değil de gerçekten muharrem ince ye acıdım.. adamı harcamak için başkan adayı yaptılar. Bütün başarısızlığı onun başına yıkıp partiden şutlayacaklar.. böylece partide kk na muhalefet kalmıcak.. bi 4 sene daha böyle gider chp de kılıçdaroğlu
Allah'ımızin izniyle milletimizin gücüyle50 de kalabilirde . Bence cok erken bu soz icin.
Hayır erdoğan yüzde 46 ince yüzde 40mış.. yüzde 12lik mi hata payı.. hadi 32 dese neyse..Hangi kanal o ben görmedim uydurmayın
Sakin olHangi kanal o ben görmedim uydurmayın
Kendi içlerinde başarıdır benceO değil de gerçekten muharrem ince ye acıdım.. adamı harcamak için başkan adayı yaptılar. Bütün başarısızlığı onun başına yıkıp partiden şutlayacaklar.. böylece partide kk na muhalefet kalmıcak.. bi 4 sene daha böyle gider chp de kılıçdaroğlu
İnşallah 2. Tura kalır merakla bekliyorum.
Ben Akşenerin %10 geçeceği kanaatindeyim. R.T. Erdoğan ın %46-48 arası olacağını düşünüyorum bende. M. ince %40 lrda olur büyük ihtimal.
Bakalım neler olacak ama dediğin gibi meclis dağılımda istediğini alırsa akp şok olurum bende.
Foxu demin açtım öyle diyen görmedimFox
Uydurma derken
Her seçimden önce uçan kaçanlar yine kaybedenler tarafında. Yine mi Akp ye oy verdiniz diyenler sıkılmadınız mı diyenler kaybetmekten sıkılmamış mı?
Kazanamayacağı kesinleşenler ikinci tura kalacak diyor. Ama akp nin tek başına oyu %50 ye yakındı. Bence herkes partisi neden kazanamadı nerede yanlış yapıyor bunu düşünsün. Erdoğanın 1. Mi 2. Mi turda başkan olacağı derdine düşmesinler
Inşallah alacağız arkadaşlar. Oy verenleri sevgiyle selamlıyorum. Reyis arkandayız ❤
Yok canım öyle dememiş onu ima ediyorHayır erdoğan yüzde 46 ince yüzde 20mış.. yüzde 12lik mi haya payı.. hadi 32 dese neyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?