- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chp merkezinin verdiği oy sonuçları çok farklı yalnız
Seçim sürecinde değişmeyen tek şey Anadolu Ajansının Akp nin yüksek aldığı oyları yüklemesi oldu. Ankara yı hiç unutamıyorum komediydi!Chp merkezinin verdiği oy sonuçları çok farklı yalnız
İnsanlar internette 2.tura risk alamazlar diyorlar. Bence de 2.tura kalmalıAçıkcası verilere çok güvenemiyorum. Sandığın çoğunluğunun açılması gerek şuan. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise dediğin olası ancak ben 2. Tura kalması umudundayım. Milletvekili sayısını ise alamayacak diye düşünüyorum alırsa şok etkisi yaratır bende.
Akşener in 3. Sırada olacağı belliydi 10-15 aralıkta alacak gibi.
Vee eksi cöktü. Bilincli bence.
Medyaya bakıp mi karar veriyorsunuz:))Dun buraya tahmini %51 reis alır demistim... yanılmışım %53 ile biter bu is insallah ))
Yarım saattir ben de giremiyorum orayaVee eksi cöktü. Bilincli bence.
Ben oy sayımını izlemeye geldim. Üç kişiyiz. Bitince gidip diğer sınıftakileri izleyebiliyorsunuz. Yani baya sonuç duydum. Geçen seçimde akp yüzde yetmiş üç almıştı buradan. Merak ettiğiniz bişey varsa sorun.Şampiyonlar ligi maçlarında, derbilerde bile çöküyor, bence serverlardan sıkıntı, takip edemiyorum, sandık sandık yazıyordu görevlilier. Benim de canım sıkıldı.
en az inşallahDun buraya tahmini %51 reis alır demistim... yanılmışım %53 ile biter bu is insallah ))
Ben oy sayımını izlemeye geldim. Üç kişiyiz. Bitince gidip diğer sınıftakileri izleyebiliyorsunuz. Yani baya sonuç duydum. Geçen seçimde akp yüzde yetmiş üç almıştı buradan. Merak ettiğiniz bişey varsa sorun.
Açıkcası verilere çok güvenemiyorum. Sandığın çoğunluğunun açılması gerek şuan. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise dediğin olası ancak ben 2. Tura kalması umudundayım. Milletvekili sayısını ise alamayacak diye düşünüyorum alırsa şok etkisi yaratır bende.
Akşener in 3. Sırada olacağı belliydi 10-15 aralıkta alacak gibi.