Öyle mi hiç sanmıyorum ,hadi bakalim olursa. Mükemmel olsun tabi ama olamayacakEksik yazmış. Daha da mükemmel olacak demek istedi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi hiç sanmıyorum ,hadi bakalim olursa. Mükemmel olsun tabi ama olamayacakEksik yazmış. Daha da mükemmel olacak demek istedi..
Hanımlar 21:00 kadar ogrenemiyoz demi ??
Neden ki?Öyle mi hiç sanmıyorum ,hadi bakalim olursa. Mükemmel olsun tabi ama olamayacak
Akşamı bekleyin inş guzel olacakNeden ki?
Böyle başlayıp saat 12yi vurduğunda oylarımız çalındı seçim şaibeli deyip ertesi gün ysk' ya seçim iptali için başvuru yaparsınızAyyyyy muharrem birinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Zaten şaibeli değil mi sence??? Haberlerde çıkN yalan olmasa gerekBöyle başlayıp saat 12yi vurduğunda oylarımız çalındı seçim şaibeli deyip ertesi gün ysk' ya seçim iptali için başvuru yaparsınız
İnşallah :)Akşamı bekleyin inş guzel olacak
Bunu demek istiyorum anlaşılamamaktan.. kaybeden direk oylarımız çalındı diye ortalığı birbirine katıyor..Böyle başlayıp saat 12yi vurduğunda oylarımız çalındı seçim şaibeli deyip ertesi gün ysk' ya seçim iptali için başvuru yaparsınız
Yanlış mı hatırlıyorum sanki öncelerden oranlar veriliyordu ama yasak kalkınca partiler yazıyordu. İnşallah anlatabilmişimdir ne demek istediğimi.Az çok düser sosyal medyaya...bi de kalmaz o kadar her sene olduğu gibi delinir yasak
Böyle başlayıp saat 12yi vurduğunda oylarımız çalındı seçim şaibeli deyip ertesi gün ysk' ya seçim iptali için başvuru yaparsınız
Ohohoooo yorumlar sertleşiyor, banlar geliyor, sakin sakin hanımlar, cenk yapmıyorsunuz :)))
Reklam arası az müzik sinirlere iyi gelir.
Nerede şaibe vardı? Haberleri takip etmedim sosyal medyaya bakmadım yeni açtım tvyi.Zaten şaibeli değil mi sence??? Haberlerde çıkN yalan olmasa gerek
Ben artık kendimi yormuyorum hippo bu bir klasik halini aldı neden kaybettik diye soran yok her seçim sonrası slogan gibi oylarımız çalındı, birden fazla zarf atıldı vs vs vs..Bunu demek istiyorum anlaşılamamaktan.. kaybeden direk oylarımız çalındı diye ortalığı birbirine katıyor..
İşte tam da bu yüzden hayatta heeeeep garantici olmuşumdur, dere görmeden paça sıvamam, sakince bekleyin sonuçları sonra akşama yorumlarınız ortaya konur, cenk olur, elimde cımbız bekliyorum zatenBöyle başlayıp saat 12yi vurduğunda oylarımız çalındı seçim şaibeli deyip ertesi gün ysk' ya seçim iptali için başvuru yaparsınız
gercektende her secim aynisi biktik valla..bi kerede kavgasiz gurultusuz tebrik etsinler birbirlerini. Bukemedigin eli opmeyide bilmeliBöyle başlayıp saat 12yi vurduğunda oylarımız çalındı seçim şaibeli deyip ertesi gün ysk' ya seçim iptali için başvuru yaparsınız
Allaha bırakalım artık gerisini :)Hayırlısı kızlar ama hayırlısı olacak olan belli :)
Vayy Angara havası :)
Açıp bakabilirsin , otobuslerle sahte oyları taşıyorlardı ama yakalandılarNerede şaibe vardı? Haberleri takip etmedim sosyal medyaya bakmadım yeni açtım tvyi.
Ben artık kendimi yormuyorum hippo bu bir klasik halini aldı neden kaybettik diye soran yok her seçim sonrası slogan gibi oylarımız çalındı, birden fazla zarf atıldı vs vs vs..