Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sandıktayım bende. Aynen öyle..Bu arada bizim oy kullandığımız bina eskiye göre daha kalabalıktı sanki erken saatte, güzel bir katılım olacak gibi, inşallah
Oo erkencisin bizim ev ahalisi daha pireler uçuşturuyor :)Oyumu kullandım
Bizde gitmedik hala esim once isyerine gitti sonra gideriz dedi hapimiz icin en iyisi olsunOo erkencisin bizim ev ahalisi daha pireler uçuşturuyor :)
Geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun inşallah ama benim umudum yok hiç.Bizde gitmedik hala esim once isyerine gitti sonra gideriz dedi hapimiz icin en iyisi olsun
Oo erkencisin bizim ev ahalisi daha pireler uçuşturuyor :)
Belli oomaz ya calmazlarsa sonuc degisir eminim en azindan mecliste sonuc degisir ama.calarlarsada artik ilahi adaleti bekleyecegizGeç olsun güç olmasın hayırlısı olsun inşallah ama benim umudum yok hiç.
Ali Koç gibi biri olacakki o zaman gör sen inşallah bir dahaki seçimde siyasete girer
Umut yoksa hiçbir şey yoktur kuzum ,Bizim umudumuz var İnce artık gel iki gözümün çiçeğiGeç olsun güç olmasın hayırlısı olsun inşallah ama benim umudum yok hiç.
Ali Koç gibi biri olacakki o zaman gör sen inşallah bir dahaki seçimde siyasete girer
Rte nin orda 40 ton altini varmis 29 ton u ingiltereye kaydirmis