- 15 Aralık 2013
- 15.519
- 35.619
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sasirdim tesaduf gordum ve sok oldum detayi linkte kazen :)
http://www.tr724.com/erdogan-altinlari-isvicreye-tasidi-iddiasi/
Ne tesaduf :) 40 ton ne ya hatta bende ye ananm ye biz surunuruz diye icimden tepki vermistim :)Bu site kapatılmış : )
<span class="yazi1">Bu internet sitesi <span class="yazi2_1">(tr724.com) </span><span class = "yazi1"> hakkında </span>
<span class="yazi2_1">ANKARA GÖLBAŞI SULH CEZA HAKİMLİĞİ</span><span class = "yazi1"> tarafından verilen</span><span class="yazi2_1"> 26/08/2016</span><span class = "yazi1"> tarih ve </span><span class="yazi2_1">2016/1002</span><span class="yazi1"> sayılı karara istinaden,</span><span class="yazi2_1"> Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu</span><span class = "yazi1"> tarafından koruma tedbiri uygulanmaktadır.</span>
Olaylar dönmeye başlamış bile.
Ne tesaduf :) 40 ton ne ya hatta bende ye ananm ye biz surunuruz diye icimden tepki vermistim :)
Ben bılıorum ya ben bılıorum bız ne dıe gdıp oy kullanıorux kı yuh yaİnşallah değildir
Ya polis olmuyor mu bu yerlerde biz İzmirde olduğumuzdan bir şüphemiz yok çok şükür mesela hiç İzmirde oyları çalan başka parti duydunuz muBağlar’da Okul Dışında Elinde Zarflar Olan Kişiler Görüntülendi
Türkiye bugün sandık başına gitti. Ülkenin genelinde Oy kullanma işlemi devam ediyorken Diyarbakır merkez Bağlar ilçesine bağlı Mesut Yılmaz İlk Okulu bahçesinde elinde hazır zarflar bulunduran iki kişi görüntülendi.
Boyunlarında sandık görevlisi olduklarına dair kartlar taşıyan şahısların söz konusu zarfları bir süre yanında bulundurduktan sonra okul binasına girdikleri aktarıldı
#Secim2018 #SandıkGücü #SandıkBaşına #SandıkPeşine #SandıktaOmuzOmuza #SandıkDestek #Sandıkİhbar #CHP #HDP #İYİParti
Hayır 3 mühür değil.Kılıcdarglunun konsmasını yarıda kestıler adam dıodukı dogudan sıkayetler gelıo baskı oldgu yonunde dıodu pat başka haber gectıler hemen .birde zarfta 3 muhur olmak zorundamı
Yok onu demıorum zarfın dısında muhur baaılmış oluo ya onu soruyorumHayır 3 mühür değil.
Şöyle
İttifak içindeki tek partiye basarsanız o partiye oy vermiş oluyorsunuz
İttifak içindeki 2 yada 3 üne de basarsanız ittifaka oy vermiş oluyorsunuz
İttifak altındaki het partiye de basabilirsiniz eğer ittifak diyorsanız. Tek birini seçer basarsanız oyunuz o partiye gidiyor direk.
Hakan Şükür demişken şu da şurada dursun belki birileri izler.
Milletvekili Hakan Şükür büyük paralara TV'de futbol yorumu yaparken ekstra hiçbir maaş istemeyen öğretmen ve doktor vekillerin öğretmenlik ve doktorluk yapmasına izin verilmemişti.
Heee evet o 3 muhur olacak.Yok onu demıorum zarfın dısında muhur baaılmış oluo ya onu soruyorum
Bağlar’da Okul Dışında Elinde Zarflar Olan Kişiler Görüntülendi
Türkiye bugün sandık başına gitti. Ülkenin genelinde Oy kullanma işlemi devam ediyorken Diyarbakır merkez Bağlar ilçesine bağlı Mesut Yılmaz İlk Okulu bahçesinde elinde hazır zarflar bulunduran iki kişi görüntülendi.
Boyunlarında sandık görevlisi olduklarına dair kartlar taşıyan şahısların söz konusu zarfları bir süre yanında bulundurduktan sonra okul binasına girdikleri aktarıldı
#Secim2018 #SandıkGücü #SandıkBaşına #SandıkPeşine #SandıktaOmuzOmuza #SandıkDestek #Sandıkİhbar #CHP #HDP #İYİParti