- 24 Haziran 2009
- 6.179
- 7.378
Bence ysk da sisteme girerken hallediyorlar yani secsis...Çok samimi soruyorum oylar nasıl çalınıyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence ysk da sisteme girerken hallediyorlar yani secsis...Çok samimi soruyorum oylar nasıl çalınıyor ?
Bulayım telden beceremiyorumLink açılmadı kuzum videoyu ben de göremedim. Aynı videoyu bulabilirsen YouTube aç onun linkini ekle istersen canım
Helal olsun sanAAAAAHer fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
- M. Kemal Atatürk
Allah rahmet eylesin.
Senin sayende gidiyorum yarın ki seçime.
Senin kadınlara verdiğin değerlerle ve haklarla gidiyorum.
İstediğimi giyerek, söz sahibi olarak gidiyorum.
Ne mutlu bana ne mutlu farkında olan tüm kadınlara...
Ne kadar üzücüSeçim yasağı başladı. Hala akp reklamı dönüyor TRT'de..
Hile yok hurda yok diyenlere.
Göstere göstere yapıyor işte..
Videonun başlığını YouTube a yaz bakalım belki aynısı orda da vardırBulayım telden beceremiyorum
Hala devam ediyorlar mı maç esnasında girdiler ama sonrasında da devam etti mi ? gerçi ne fark eder maç saatinde de çoktan yasak gelmiştiSeçim yasağı başladı. Hala akp reklamı dönüyor TRT'de..
Hile yok hurda yok diyenlere.
Göstere göstere yapıyor işte..
Evet STK lar sayesinde artık sandıkta yapamıyorlar... secsis de döndü hile referandumda. Mühürsüz oylar vs.Bence ysk da sisteme girerken hallediyorlar yani secsis...
Stk nedir açılımını yapar mısın ?Evet STK lar sayesinde artık sandıkta yapamıyorlar...
Helal olsun sanAAAAA
Sivil toplum kuruluşuStk nedir açılımını yapar mısın ?
Haydı bakalım hayırlsıSivil toplum kuruluşu
Oy ve ötesi gibi
Ben burada gönüllüyüm.
OlduAaa olmuş. Açıklasınlar bakalım videoyu
Bence ysk da sisteme girerken hallediyorlar yani secsis...
Çok samimi soruyorum oylar nasıl çalınıyor ?
Bence Saadet bir hayli oyunu arttıracak asla sola oy vermem diyen ama bıkan seçmen ıyi parti ve saadet arasında paylaşılır ve mhp den kopan kesimde var tabiii ki....Ama ilk topic açılırken bende ıyi diyordum ama izledikçe tanıdıkça ince yi tabi ki ince diyorum ki ... Akp seçmeni 60-65 rüyası görüyor... Bence ince en az 45 oranı yakalar....