- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef öyle. Haberlerde bile verilmedi.Bir haftadır gelen şehit haberleri ve bu haberler...
Allah rahmet eylesin hepsine.
Keşke siyasetçilerden çok emekçilerimizin ve şehitlerimizin isimleri anılsa.
Benim okuduğum zamanda 75 kişiydi sınıflar diyorNTV'de Erdoğan mitingini izliyorum.
Meydandaki çocuklara sınıf mevcutlarını sordu.
Cevaplar:
-32
-29
-42
Sonra daha az mevcutlu sınıflardan bahsetti
Özel okullar sanırım
Çocuklarının okuduğu yabancı okulların mevcududur oNTV'de Erdoğan mitingini izliyorum.
Meydandaki çocuklara sınıf mevcutlarını sordu.
Cevaplar:
-32
-29
-42
Sonra daha az mevcutlu sınıflardan bahsetti
Özel okullar sanırım
Sabah 9 da çıktık evden. 1 saat önce Goztepe'ye kuzenin evine zor attık kendimizi.. 1. Köprü felaket.. babam arabada fenalaştı. 4 saatde. Miting başlasın eve döneceğiz. Yarın sandıkta görevliyim.Vapur seferleri durduruldu Kazen.
Muharrem incenin vaatlerini yeterli bulurlar bulmazlar bişey diyemem. Ama tek bir mitingini isteseler ne kadar istediğini görecekler.
Mitinge çıktı şimdi adamın gözleri doldu resmen kalabalığa bakınca. Bu coşku, bu istek. Muhteşem birşey
Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı programlardan birkaçını izledim. Muharrem İnce’ye destek oluyordu. Ama o adam karakter olarak çok sakin bir adam. Bunun gibi coşkulu olamaz. O yüzden doğru bir aday gösterildiğini düşünüyorum zaten.Tabi ki coşkulu olacak Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitingleri böyle miydi? Adam parti de yapılmayanı yapıyor şu haliyle. O coşmasın da ben mi coşayım. Acaba Kemal Kılıçdaroğlu’da coşuyor mu?
Seçmen koalisyon olma ihtimalini düşünmüyor. Çünkü 7 Haziran seçimlerinde olurdu koalisyon olsa, Kasım ayında tekrar seçime gidilmezdi diye düşünüyor.Kesinlikle hem fikirim "koalisyon olmayacak diye başkanlığa gidilmedi mi ?"
O %40 seçmen bana yalan söylendi diye düşünüyor.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı programlardan birkaçını izledim. Muharrem İnce’ye destek oluyordu. Ama o adam karakter olarak çok sakin bir adam. Bunun gibi coşkulu olamaz. O yüzden doğru bir aday gösterildiğini düşünüyorum zaten.
Seçmen koalisyon olma ihtimalini düşünmüyor. Çünkü 7 Haziran seçimlerinde olurdu koalisyon olsa, Kasım ayında tekrar seçime gidilmezdi diye düşünüyor.
Aynı düşünce muhalefet için de geçerli. Muhalefet de başkanlığa hayır diye çabaladı o kadar, aynı şekilde seçmenlerde. Şimdi diyelim İnce kazandı, başkan olmasına ses çıkarılmayacak mı? Yoksa başkanlığa değil Erdoğan'a mı karşıydı muhalefet? İnce illa ki başkan olmak ister, Kılıçdaroğlu da eski sisteme dönüp başbakan olmak ister ve partide gerilim yaşanır.
Her şekilde kazanan Kılıçdaroğlu olur ama neticede , kaybederse İnce gibi muhaliften kurtulur, kazanırsa Erdoğan'dan...