- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
Alemlerin Rabbi olan Allah zina haram diyor domuz eti haram diyor ama tayyip serbest bırakıyor buda aklınızda dursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alemlerin Rabbi olan Allah zina haram diyor domuz eti haram diyor ama tayyip serbest bırakıyor buda aklınızda dursun
Elbet köylüye çiftçiye bunun önlemini alması gerekn devlet ve evet haklısın alt sınır getirilmeli belli bir fiyatın altını verememeliler.Ancak abla şuda kafama takılmıyor değil soğan geçen ay 1 liraydı komisyoncu bunu 30 kuruştan alıyor olsa bunun yol -işci masrafı-satış yaptığı yerler vergisi zartı zurtu kaç maloluyordur bu.hani diyelim 30 kuruşa aldığını 50 kuruşa maletti 60 kuruşa sattı 10 kuruş kar etti.Sonra market pazarcıda bütün masraflar ve kar dahil 30 kuruş kazandı.Ve bizler 90 kuruş yada 1 liraya aldık.Şimdi bu durumda çiftçiden ne kadar yükseğe alınırsa bize yansımasıda yüksek olmaz mıEn iyi aracılar olmayacak herkes kendi ürününü satacak ama büyük şehirlere nasıl ulaşacaklar.Ve ne kadar faydalı olacak.Ben şu an hiç havamda değilim saçmalıyor olabilirim
Sizz saadetlimisiniz?Alemlerin Rabbi olan Allah zina haram diyor domuz eti haram diyor ama tayyip serbest bırakıyor buda aklınızda dursun
Aslında ben hiç egolu bir insan değilimdir... Gerçekten değilimdir... Burda bir çok insanla doğru düzgün tartışmışımdır... Tavrınız sçamaydı.. Ben de ona göre geldim... L lamelifAmine ben egolu biri miyim? Allah için söyler misin? :)
Sadece atv ve ahaber izleyip millete saldırıyorlarTavrınız çok saçma... Tv reyting yarışı mı yapalım burda? Kendi çalıp kendi oynayan halk arenası diyorsunuz ama Meral Akşenerin olduğu akşam reytin rekoru kırdığı yazıyor.. Sıralaması var... Çok merak ediyorsanız bakın... Bu akşam da ince var ya bu da bir rekor olacak.. Yarın ona sa bakarsınız... Ya da bakmaz böyle burda kendiniz çalıp oynarsınız.. İzlensin.. Niye zorunuza gidiyor.. Doğruları söylediği için mi zorunuza gitti.. Onu da anlamadım? Bilirkişi de değilim... Olanı söylerim..boş boş kendimi avutacak değilim...
Ben elhamdülillah müslümanım siz ?Sizz saadetlimisiniz?
Yillardir bunu derde saadetli komsumuz :)))
diktatörya korkudan içmeye devam etmişlerdir.Ve evet cumhurbaşkanı olmasına gerek yok saygıdandır!!!!! elindekini üflemeye devam etmek birisi sizinle konuşurken.
Youtube da 65000 kişi izliyormuş :)
Tamam.Ben elhamdülillah müslümanım siz ?
70000 oldu
Kınayı taşıyalım burayaAman boşverin didişmeyi, benim düğünlerden biri kına gecesiymiş, yüksek yüksek tepeler çalıyor, kızın kınası var, Allah mutlu huzurlu etsin inşaallah, düğünlere gidip oynayasım vardı, kına şarkısı ağlatır hale getirdi, yeniden oynak şarkılar çalsalarda fırlayıp gitsem
Ben daha çok şey sayarımda akp seçmeninin işine gelmiyor .. dillerine dolanan iki kelime fetöcü ve vatan hainleri bu yüzden konuşulmuyor .. ben milli görüşçüyüm elhamdülillah müslümanım farklı görüşte ve partide olana saygım var ama insanlar öyle noktaya geldiki birbirlerine sövüp sayıyorlar hakaret ediyorlar bilgi sıfır araştırın biraz soruşturun körü körüne bağlanılmaz bir şeye .. fabrikalar satılıyor üretim yok ılımlı islam deniliyor bop eş başkanıyım diyor madalya alıyor kilise açıyor sokak ağzıyla konuşuyor .. sorgulayıp itiraz edene hakaret ediyor .. bütün müslüman ülkeleri yerle bir oldu Türk ve müslümanlar işkence altında hepsinin kanı eline bulaştı bizimle uğraşana kadar biraz sorgulayın .. Rahmetli Erbakan baştayken filistine bırak bombayı bir kurşun sıkılmadı .. şimdi bu adam dünya lideri ya gücü sadece eyy israil demeye mi yetiyor ?? Ha pardon israil abd kadim dostuydu zaten ..Tamam.
Anlaşıldı. Ama ben chplilerle istisare yaparim da saadetlilerle asla. Allah mubarek etsin.
Bende senin gibi dusunuyordum ama cumhurbaskanliginda inceye milletvwkilliginde ii partiye verecegim meralin yeri bende baska :)Ilk oyumu Mhp ye verdim.
Anne tarafım kaç göbektir Mhpli ama artık bunu söylemeye dahi utanıyorum. Mhpnin hali içler acısı. Başta Meral hanımı destekliyordum, kadın cumhurbaşkanımız olsun en azindan diyordum ama İncenin konusmalarına kayıtsız kalamadım. Şu anda benim dünya görüşüme en uygun olanı ve içimin en ısındığı kişi o.
Çevremde yıllardır Mhp ve Akpye oy veren çoğu aile onun sayesinde ilk defa CHP ye oy verecek, ben de dahil.
Oyum Muharrem İnce ye, bu sefer inşallah T A M A M
Ayyyy ben bebekle bağ kurdum. Her yazdığınızı beğenmek istiyorum TV den bileBen cok yorgunum izleyemedim kizlar incenin ankara mitingi nasildi