- 4 Nisan 2016
- 3.010
- 9.315
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değil... Keşke olsaydı...''Ayy bu şaka dimii ''bile diyemiyorum artık
Zaten o melih denen pislik bizleri teror ve fetocu doye ilan etti pislikler o adama cok sey yazardim degmez dedim kim oluyorsa bence bunlar tayyip dusmani yoksa secim arafasi ortalik bu kadar kizdirilmazŞimdi ben tesettürlü biri olarak diyorum ki onca köprü yol bize ne kazandırıyor taşları mı kemireceğiz satılmadık bir şey kalmamış ülkemde herşey dışardan hala patates soğan ithal edeceğiz diyor bu millet nasıl uyuyor ben anlamıyorum vallahi adamın konuşması var montaj diyor pkkyı indirdi dağdan davul zurna karşıladı sende alkış tuttun ama vatan haini fetöcü biz olduk .. fetönün kucağından kalkmayan sizdiniz biz ne ara hain olduk ya deliriyorum
Bi köprüden geçenler ve geçmeyenler diye ayrıstırmadıgı kalmıstı onu da yaptı.
Bu milleti 2şerli gruplar olarak toplam kaç alt kümeye bölebilirimi deniyor galiba
Ne olduysa döndü derken ,15 Temmuz dan sonra döndü.Hatta Erdoğan'ın uçakla İstanbul'a gelmesinde ,yardımcı olduğunu okumuştum.İlkeleri yine aynı ilke.Erdoğan değil Bahçeli aday olsaydı şansı çok fazlaydı ,bana göre Akşenerden ,İnce'den daha fazla oy alırdı.
Bizim idari kadro izin aldı şirkette kimse yokAnkara yıkılıyor hey maşallahhhhhhh
Valla ya bir anlatsa hak vereceğim koşulsuz oy veriyor diyorum adam sattı satsın diyorBen güzel uslupla kendini anlatan bi akp seçmeni görmedim henüz varsada saygı duyuyorum .. başka fikirde ve görüşte olan herkese plak gibi fetöcü ve vatan haini diyorlar çok sinir bozucu ..
Ankara mitinginin saati sıkıntılı biraz. Tam mesai bitimi oldu.
Hangi miting azdı ki Her miting dolu dolu geçiyor, bu kadar kalabalığı bir arada tutuyorsa sandıkta da alması gerek! Ama bakalım %60-65 muhalif seçmen bir olur inşallahTıklım tıklım hürroooooooooooo harikasın Ankara