- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.713
Bende bakindim baya ama kimse gercek degil dememis ondan merak ettim:)Yok artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bakindim baya ama kimse gercek degil dememis ondan merak ettim:)Yok artık
Kim dedi?“16 yıl bu fakir milletin paralarıyla milletvekili maası aldım, hakkınızı helal edin” dedi yaa.
Helal olsun!..
+1Yok artık
Tam o sırada ntv yayını kesip sayın cumhurbaşkanının haberini yayınladılar!, İnce nin sonraki laflarından endişe mi ettiler ne.“16 yıl bu fakir milletin paralarıyla milletvekili maası aldım, hakkınızı helal edin” dedi yaa.
Helal olsun!..
O kadar olacağını sanmam. Bu dalga amaçlı yapılan bir eklemedir diye düşünüyorum.A haberle pek isim olmadigi icin soruyorum da boyle birsey yaptilarmi gercekten:)
Eki Görüntüle 2160127
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=XFHfWUHupFs
Bay muharrem, paran yoksa öbür köprüden geç. :))
A haberle pek isim olmadigi icin soruyorum da boyle birsey yaptilarmi gercekten:)
Eki Görüntüle 2160127
Benden de o kadar... üstelik bende çoluk çocuk da yok.. niye kendimi paraliyorsam adil düzen diye...Bunun devamı paran varsa oku, paran varsa hasta ol, paran varsa yaşadır...
Müstehak hepsi müstehak beter olsunlar diyesim geliyor biz de içindeyiz...gerçi benim tuzum kuru halk tabakasının en son dokunulacak zarar görecek kesimdeyim...ben bittiğimde memleket batmış tası tarağı topluyor demektir...he o durumda da giderim köyüme toprağım beni besler ne verirse onu yerim... Olmayan düşünsün...
Ben bunu görmüştüm sabah da yüklenmedi video... benim ne hakkım varsa helali hoş olsun...https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=353457691847360&id=330016174191512
Ben bu adama hakkımı nasıl helal etmeyeyim hadi söyleyin?
Ben bunu görmüştüm sabah da yüklenmedi video... benim ne hakkım varsa helali hoş olsun...
Amerika dan hangi dostu aramış diye geh geh gülenler.. fetö ile bir resim cikaramadilar hala.. Shop unu nasıl yapmadılar hayret...
Adaletsizlik haksızlık karşısında Dilsiz şeytan olmamak için. İçinizde hak, adalet duygusu varsa kendiniz için olmasa da savunursunuz haksızlığa uğrayanın hakkını, onlar için mücadele edersinz. Ama sorun hakkını aradığınız insanların halinden memnun olmasıdır...Benden de o kadar... üstelik bende çoluk çocuk da yok.. niye kendimi paraliyorsam adil düzen diye...
Kim dedi?
Ama kim dediyse milletin kanayan yarasını dile getirmiş.