Gerçekten çok etkileyici ve içten . Ahı olmayan kaldı mı:-(Bu video çok etkileyici bir video aslında tarafsız gözle bakarak söylüyorum, belli bir parti görüşüyle değil. İnce'nin yerinde olsaydım mitinglerimde bangır bangır yayınlatırdım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten çok etkileyici ve içten . Ahı olmayan kaldı mı:-(Bu video çok etkileyici bir video aslında tarafsız gözle bakarak söylüyorum, belli bir parti görüşüyle değil. İnce'nin yerinde olsaydım mitinglerimde bangır bangır yayınlatırdım.
Kuzum mitingte yayınlatıldı ve ben izleyince çok etkilendim,ne çok Ah var :-(Bu video çok etkileyici bir video aslında tarafsız gözle bakarak söylüyorum, belli bir parti görüşüyle değil. İnce'nin yerinde olsaydım mitinglerimde bangır bangır yayınlatırdım.
İnandınız sizde buna, salak mı sizce bunlar böyle bir tezgah hazırlayıp yanlışlıkla sunacak kadar
Kuzum laZımsın daha :)http://fb.obliyo.org/ankara-yine-sele-teslim-yandaslar-dis-gucler-yagmur-yagdiriyor-dedi
Mikail meleği de mi dış güç kız Allah aşkına nolur yeter be offff... Akıl sağlığımı yitireceğim.. Bana Bakırköy görünüyo artık....
Doğru, videosunu gördügünüzde bile değişmez çünkü Erdoğan ne eylerse güzel eyler. Kimler inançli oldugu, kimler münafik olduğunu bile biliyor.
Bu arada bonus. Emine Erdoğanin 90 yillik enkazi kaldirdik demesi bil bakalim ne demeye çalişiyor? Tabi bunada kilif bulursun. Akp tüm TC bayramlari ortadan kaldirarak eminim Atatürkü çok seviyor. Haklisin.
http://www.cumhuriyet.com.tr/m/habe...ogan_90_yillik_Cumhuriyet_e__enkaz__dedi.html
İki ayyaş deyiminden konuşmaya devam etmeyeceğim
Kuzum laZımsın daha :)
Teşekkür ederim buldum indirdim numaramı filan yazdım arayacağız diye bi yazı geldi içeriği ile ilgili bilgin varmı peki merak ettim nasıl bir uygulama güvenlik adına birşeyler yapabilir miyiz diye bakmıştım
Çeşit çeşit insan herkesin ayni görüşte olmasını bekleyemeyiz ama savundukları şeylerle konuşmAları tutmuyor :) cevap beklesen o da yok :).Ama yani çatlayacağım artık.. Bu kadar da olmaz ki... Sen de lazımsın gitme bir yere ona göre:)
Şu haber dikkatimi çekti. Görüşünü merak ettim.Aynı düşüncede olsaydık, aynı tarafta yer alırdık...
Sizinle aynı görüşte ve düşüncede değilim bu sizin bana herşeyi söyleme hakkını doğuramaz.
Alıntı yapmayın cevap vermiyorum gerekeni yazdım çok merak edenler okursunuz çünkü farklı birşey yazmayacağım
Bu arada bu sene ak parti seçmeni değilim hiç bir parti seçmeni değilim
İyi geceler
Ya adamlara bak sen bu kadar tezgahı kurmuslar. Secim sonuçlarını lehlerine göre ayarlamislar. Ama bilgisayar hata vermiş ve ekrana yansımış . Ve ifşa olmuşlar bak sen ya Hey Allahım ♡bu şey degilmi ya kazan doğuruyor ama ölemiyor Adamlar tezgahı kuruyor ama ekrana yansıtacak kadar beceriksiz bir şekilde ortaya koyuyorlar ve orda kaza oluyor ekrana yansıyor
Bunu mu sundunuz gerçektenŞu haber dikkatimi çekti. Görüşünü merak ettim.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/erdoganin-kizi-sarap-iciyor.722554/
0.35'ten itibaren söylediği laf: "İki tane ayyaşın yaptığı yasa sizin için muteber oluyor da inancın emrettiği bir vaka sizin için neden reddedilmesi gerekiyor?" diye. TC'nin siyasi tarihi boyunca sadece iki kişi ne zaman bir yasa yaptı? Hayır gerçekten merak ediyorum, siz biliyorsanız bana söyleyin. Kast edilenler Atatürk ve İnönü değilse kimler?
Hayır hdp bayrakları ile miting yapınca oldu iş.Demirtasa moral ziyareti yapınca oldu o iş. Biz duyduk hepimizin cumhurbaşkanı olacağım dedigini! ama baksanıza daha burada seçmeni yargilanacaksınız diyor. Buna ne diyorsunuz doğru mudur?
Şu haber dikkatimi çekti. Görüşünü merak ettim.
Ne güzel bi retorik olmuş...ingilizcesi rhetoric yani cevabını bildiğin soruyu sorma