Biz görmedk at videoyu atıp tutmayınGelde anlat anlatamazsın ona bakarsan chp standına bir bayan şehit annesine nasıl saldiriyor bumi vicdan bumu sahiplik daha seçilmeden herşeyi yapıyolar allah korusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz görmedk at videoyu atıp tutmayınGelde anlat anlatamazsın ona bakarsan chp standına bir bayan şehit annesine nasıl saldiriyor bumi vicdan bumu sahiplik daha seçilmeden herşeyi yapıyolar allah korusun
Mutluluktan aglariz umarim
Evet kaçak cevap veriyorum ya da vermiyorum .cevap vermek isime gelmiyor.ben geyiğe geldim buraya.itiraziniz mi var?Ben soğan ve patates için demedim genel olarak o videoya olan yorumunuzu bekliyordum ama gelin görün ki yine makara yine kaçak cevaplar
Yani sizin zorunuza gitmiyor ayakkabı kutuları?Üç gün sonra görüşelim şekerim
Bende TAMAM DİYORUM ÜSTÜNE BASA BASA HEMİDE#DEVAM♡ yademim
Şehide kelle diyenleri , 15 Temmuz gazilerine ayrı Kıbrıs gazilerine ayrı maaş verenleri savunup, böyle bir şeyi ortaya atıyor. Trajikomik.Biz görmedk at videoyu atıp tutmayın
Bi anlasam. Sen bir video'ya bak ve bana anlat. Ben daha halen Bahceli'nin ne demek istedigini anlamadim.
Bu şeyleri görmezden gelirler çünkü işlerine gelmiyor, ne gaflar ,ne laflar duyduk buraya yazsak roman olurdu belkide...Şehide kelle diyenleri , 15 Temmuz gazilerine ayrı Kıbrıs gazilerine ayrı maaş verenleri savunup, böyle bir şeyi ortaya atıyor. Trajikomik.
Aynen..o kalabalik o heyecan harika bir çoşku..inşallah dürüst bir seçim olur..planlar yapilmadanBugün o İzmiri gördüm ya gözlerim doldu.Ha bu kalabalık İnceye değil Akşenere de olsa aynı
hissederdim.
E beklentiye girmediyseniz, neden alıntı yapıp soru sordunuz.Ve sorularınıza cevap vermediğim için hiç bir sorumuza cevap vermediniz diye yazıp yazıp durdunuz.Ve en sonunda benimle sohbetin size birsey katmadıği kanısına vardınız?Yani her konuşmaya başladığım kişiden beklenti içine mi giriyorum sizce? Enteresan bir bakış açısı tabi
İstanbul mitingini çok merak ediyorum asıl, İzmir şaşırtmadı zaten ama o kalabalık kadar olmasa da yakını İstanbul'da da olur mu acaba?Bugün o İzmiri gördüm ya gözlerim doldu.Ha bu kalabalık İnceye değil Akşenere de olsa aynı
hissederdim.
Aynen öyle cevap vermek işinize gelmiyor, evet itirazım var sizin gibiler yüzünden ülke şu an bu halde. Fanatikliği kenara bırakıp objektif bir şekilde değerlendirme yapmanız dileğiyle..Evet kaçak cevap veriyorum ya da vermiyorum .cevap vermek isime gelmiyor.ben geyiğe geldim buraya.itiraziniz mi var?
Ben bugüne kadar konuştuğum hiç bir akp'liden sorularıma cevap bulamadım. O yüzden hiçbir akp'liyle konuşurken beklentiye girmem. Beni şaşırtması %0.1 olasılık falan çünkü. Sizi de denedim yani, cevap vermediğinizi gördüm. Sonra "hangisine yetişeyim tamam başliyim bari" falan yaptınız. Gerek yok başlamanıza, zaten katmadınız bir şey dedim :) Böyle :)E beklentiye girmediyseniz, neden alıntı yapıp soru sordunuz.Ve sorularınıza cevap vermediğim için hiç bir sorumuza cevap vermediniz diye yazıp yazıp durdunuz.Ve en sonunda benimle sohbetin size birsey katmadıği kanısına vardınız?
Ben bunu yasamasam biri anlatsa hayatta inanmazdim kardesim gardiyanlik icin mulakata girdi mulakat sorulari su ;
Allahin 99 isminden 10 tanesi ve anlami
Ebabil kuslari hangi savasta geldi
Peygamberin hicreti sirasinda yanindaki kisiler dahasi var hatirlamiyorum bunlarla mulakatami olur sen dinle ilgili mulakat yaparsin anlarim
Soğan halkası da yapsaydın zalım
4 sayfa geçmiş bu soruya cevap veren olmamış sanırım ol(-a) mayacak ta, ve topiğin ilerleyen sayfaları arasında tozlanan sorular arasında gözden kaybolacak.....Erdoğan, “Birileri bir fitne fesat kaynatıyor. Bu ne biliyor musunuz? Oyumu Cumhurbaşkanına vereceğim ama parlamento da AK Parti'ye vermeyeceğim. Böyle bir şey olabilir mi? Bu oyunu tezgahı da bozacağız. 24 Haziran'da münafıklar çetesini yere gömeceğiz” dedi
Münafık: İçinden gerçek anlamda iman etmemiş olup, dışından Müslüman görünen kimse, aslî mânâsını değiştirmeden dilimize geçmiş olan münafık kelimesi İslâm toplumu içinde -çeşitli sebeblerden dolayı ve menfaati icabı- kendini Müslüman göstererek Allah'a, Rasûlüne ve mü'minlere düşmanlığını gizleyen kimsedir
Bu çok konuşanlar cevap versin. Ak partiye oy vermeyen münafık mı?
Hiç oy vermedim çok şükür.
1500 tl altında emekli maaşı da yok dedi..
Acaba bilinçli mi yazıp koyuyorlar önüne diye düşünüyorum. Şehit Halisdemir in kabristan ziyaret ile attı tuttu hakeza..
Bir tuhaflık var sürekli yalan yanlış beyanatlar veriyor...