- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.387
Benim annemler babamlar da anlatırlar ki bu memleket böyle yolsuzluğu hiç yaşamamıştı.Yok ama yazdım ya annemler babamlar yakınlarım aglayarak anlatırlar bir kısmını bilirim sm kucuklugumden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim annemler babamlar da anlatırlar ki bu memleket böyle yolsuzluğu hiç yaşamamıştı.Yok ama yazdım ya annemler babamlar yakınlarım aglayarak anlatırlar bir kısmını bilirim sm kucuklugumden
O zaman alıntı yapmayın sayın hanmadi.Ben benden alıntı yapmayan yada ortaya laf atıp bana gönderme yapmayan kimse ile muhatap olmuyorum zaten.Amacımda kimseye birşey katmak değil. Duygularımız karşılıklı ben sizden beklentiye dahi girmiyorum. En azından ben sizi bir beklentiye sokmusum ne mutlu banaBen sizden daha çok mesaj atıyorum burada. Size kaç tane cevap geldiği pek umurumda değil açıkçası.
Cevap vermeseniz de olur çünkü sadece geyik yapıyorsunuz ve sizinle konuşmanın bana kattığı hiçbir şey yok. Tamamen gereksiz
Siz geyiğe devam edin :) Biz tamam diyoruz :)
Dek geldiğim sadece amigolugunuz onu kast etmiştimHem dikkat ediyorsun :) hemde hiçbir yazima denk gelmemişsin ne guzel işte coşturuyorum yazdıklarında çelişki yok mu sence????
Ahahaha ay bana ne ban yersem bunun icin. Troll oldugunu anladim da, güldürdügün icin sagol.
Ha son bir soru, sen 18 yasina kadar sütlac yememismiydin?
Demek herkesinki farklı yaşam acılarında anlatıyor ben bildiğim doğrular üzerinden yorum yapıyorum burda sizde bildiginiz doğrular üzerinde tabiki buna saygım varBenim annemler babamlar da anlatırlar ki bu memleket böyle yolsuzluğu hiç yaşamamıştı.
Beklentiye girdiğimi nereden çıkardınız? Ben size 3-5 cevap yazdım ama verdiğiniz cevaplar hava civa. Keşke beni şaşırtıp gerçekten somut örnekler vererek bir şeyler tartışabilseydiniz. Neyse, n'apalım.O zaman alıntı yapmayın sayın hanmadi.Ben benden alıntı yapmayan yada ortaya laf atıp bana gönderme yapmayan kimse ile muhatap olmuyorum zaten.Amacımda kimseye birşey katmak değil. Duygularımız karşılıklı ben sizden beklentiye dahi girmiyorum. En azından ben sizi bir beklentiye sokmusum ne mutlu bana
Pardon
Tekrar sorarmısıniz soğan mı pattismi. Dolar mı, euromu. Trt'mi hangisi. Bunların cevabını genel olarak hep verdim veriyorum zatenİşine gelmediği için hiçbir şeye cevap veremiyorsun :) anca makara yap
Ben 28 yasindayim okadar gerisini bilmem sadece buyuklerimden2ne duyduysamYok yani evde firin yokmus ya. Buzdolabida yokmus 15 yil önce. Yani millet peyniri felan bildigin topraga gömermis. Bide Bahceli diyor ki gencler 18 yasina kadar sütlac yemedi. Eh tabi muhafaza edecek buzdolap olmayinca. Ondan sormustum acaba sende mi hic sütlac yemedin?
Amigoluk kötü bir şey değil zaten :) sevdiğim kişiyi coşkuyla destekliyorum ve TasTamam diorum :)Dek geldiğim sadece amigolugunuz onu kast etmiştim
Bir zahmet patates yazar mısın pattis nedirT
Tekrar sorarmısıniz soğan mı pattismi. Dolar mı, euromu. Trt'mi hangisi. Bunların cevabını genel olarak hep verdim veriyorum zaten
Arkadaşlardan biri Erdoğan’ın eski bir videosunu bulup atmıştı, dış güçler ile ilgili. Mesela onu görmezden geldinizT
Tekrar sorarmısıniz soğan mı pattismi. Dolar mı, euromu. Trt'mi hangisi. Bunların cevabını genel olarak hep verdim veriyorum zaten
Ya ben sutlac muhabbetini kacirmisim niye 18 resit olanami veriliyomus sutlacYok yani evde firin yokmus ya. Buzdolabida yokmus 15 yil önce. Yani millet peyniri felan bildigin topraga gömermis. Bide Bahceli diyor ki gencler 18 yasina kadar sütlac yemedi. Eh tabi muhafaza edecek buzdolap olmayinca. Ondan sormustum acaba sende mi hic sütlac yemedin?
Hı hım28 bazıları hanimabla diyoda galiba yaş ortalamasi 15 üstü konuşmalardan belli zaten
Size birşey katmadığımi yazmışsınız. Demekki katmamı beklediniz. Bu beklenti olmuyor mu?Beklentiye girdiğimi nereden çıkardınız? Ben size 3-5 cevap yazdım ama verdiğiniz cevaplar hava civa. Keşke beni şaşırtıp gerçekten somut örnekler vererek bir şeyler tartışabilseydiniz. Neyse, n'apalım.
Amigoluk kötü bir şey değil zaten :) sevdiğim kişiyi coşkuyla destekliyorum ve TasTamam diorum :)
Ben 28 yasindayim okadar gerisini bilmem sadece buyuklerimden2ne duyduysam
Edebilirsin kötü birşey yazmadığım için heycanin boşa bence çok çocukça hemde sana yazılmamış birseyi şikâyet etmisincok adilce yaİlk defa birini şikayet ettim çok heyecanlıyım :)
Fetoye destek diyemi tüm fetoculer icerde