- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.387
#TAMAMTrt niye yayınlamadı bilmiyorum .Sadece dogru degil evet .Kim alıntı yaptı hatırlamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
#TAMAMTrt niye yayınlamadı bilmiyorum .Sadece dogru degil evet .Kim alıntı yaptı hatırlamıyorum
#DEVAM hashtagı ile DEVAM DEVAM DEVAMAntipatik konuşmaların bittiyse seni #TAMAM hashtagi ile uğurluyoruz
#DEVAMMMM#TAMAM
Komik seniBence cevap vermeyin soru sormayın kendi kendine takılsın. Dayak atmış toplanmışız
Önceki yazdıklarıma cevap veremeyip buna saniyesinde yazmanız muazzam.#DEVAMMMM
Fetoye destek diyemi tüm fetoculer icerdeEki Görüntüle 2159667
Ya Allah aşkına bu şimdi milleti birbirine düşürmek değil mi? Şimdi biz de akp ye verilen her oy fetöye destektir mi diyelim? Ne diyelim .. Yahu insanları bölmekten, fitne tohumu ekmekten bıkmıyorlar... Yeminle... Ağzı da çarpılmamış ki şunu söylerken.! Tövbe tövbe ...
Bi sevgiyle gitsin. :)Eki Görüntüle 2159667
Ya Allah aşkına bu şimdi milleti birbirine düşürmek değil mi? Şimdi biz de akp ye verilen her oy fetöye destektir mi diyelim? Ne diyelim .. Yahu insanları bölmekten, fitne tohumu ekmekten bıkmıyorlar... Yeminle... Ağzı da çarpılmamış ki şunu söylerken.! Tövbe tövbe ...
Geçmişe takılıp kalırsan, bir geleceğin olmaz hanım abla.Atv yi izleyin grisi vicdanınıza kalmış tamam diyorsunuz ya o adam olmasa varya hastaneler rahat diye herşey güzel diye heran ambulans var diye ekmek kuyruğu tup kuyruğu yok diye ssk hastanelerinde yanlış tedavi sonucu hayatlarınıza mal olmuyo diyemi tamam diyosunuz allah hakki için devam insallah dedim ya rabbim biliyor kim bizim için hayırlı o kazanır insallah namertlere kalmayiz GECMISINI UNUTMAAA
Haklısın kardeşimAtv yi izleyin grisi vicdanınıza kalmış tamam diyorsunuz ya o adam olmasa varya hastaneler rahat diye herşey güzel diye heran ambulans var diye ekmek kuyruğu tup kuyruğu yok diye ssk hastanelerinde yanlış tedavi sonucu hayatlarınıza mal olmuyo diyemi tamam diyosunuz allah hakki için devam insallah dedim ya rabbim biliyor kim bizim için hayırlı o kazanır insallah namertlere kalmayiz GECMISINI UNUTMAAA
Olmayan bişeyin düşmesine luzum yok gecmissi bilmeyen gelecek kuramaz ama yine devam devam devamGeçmişe takılıp kalırsan, bir geleceğin olmaz hanım abla.
Atv'yi niye izleyelim iq'muzun düşmesini istemiyoruz ki
Çok beklersin#DEVAM hashtagı ile DEVAM DEVAM DEVAM
Uydurmasyon laflarOlmayan bişeyin düşmesine luzum yok gecmissi bilmeyen gelecek kuramaz ama yine devam devam devam
Ya hangi hastaneler rahat soyleyin tasinacam oraya ankaradayim dogumumu ozelde yapmak zorunda kaldim cocugumu iki kez devletin aciline goturdum cani cikacak kdr aglarken sira bekledim yahu ankara birde buyuksehir dersiniz kadin dogum hastanesi hinca hinc dolu 5 kisi birden muayne oluyosun bir gece yattim hastanede kogus gibi 6 kisiydik bide bu nedir ya tup kuyrugu ekmek kuyrugu millet marsa koloni kuracak bizim gururlandigimiz seye bak hey gidi yaAtv yi izleyin grisi vicdanınıza kalmış tamam diyorsunuz ya o adam olmasa varya hastaneler rahat diye herşey güzel diye heran ambulans var diye ekmek kuyruğu tup kuyruğu yok diye ssk hastanelerinde yanlış tedavi sonucu hayatlarınıza mal olmuyo diyemi tamam diyosunuz allah hakki için devam insallah dedim ya rabbim biliyor kim bizim için hayırlı o kazanır insallah namertlere kalmayiz GECMISINI UNUTMAAA
Allahım kimlerle imtihan oluyoum somut algıladınız sanırım okuyan kişiler arasında tek devam diyen benim su an alttaki okuyan sayısı 9 belki daha fazla ve her seferinde 4 alıntı aynı anda geliyor ve cevap vermememden yakınıyorsunuz pessss dur en alttan baslayimBen sizden yazdıklarımın hiçbirine mantığa yatkın bir cevap alamadım. Dalga geçip 8975923 tane ifade koyuyorsunuz. Dayak mı attınız yani?
Ne vardiki annemler babamlar yakınlarım hep anlatir az çok bende yaşadım rabbim bidaha yasatmaisnHaklısın kardeşim
Zaten 15 yıl önce buzdolabı ,fırın bile yoktu