Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim küçümseyici konuştuğumu söylemiş deKuzum cevap bekleme yok:)
At gözlüklerini çıkarıp, takım tutar gibi parti tutmayı bırakıp gel öyle siyaset konuşalım bana göre tribünlerdeki holiganlar gibi davranıyorsunBişi dicem az bi dayak yedikten sonra arkadaşını toplayıp gelenler gibisiniz Bir mesaj yazana kadar 4 alıntı Siz hepimiz ben tek uleeeeynnnn devam devam devam
Valla bak somut soru soruyorum. Gel beni ikna et.At gözlüklerini çıkarıp, takım tutar gibi parti tutmayı bırakıp gel öyle siyaset konuşalım bana göre tribünlerdeki holiganlar gibi davranıyorsun
Ben cevap bekledim bekledim sonunda dedim ki dogru dürüst cevap alamadım , sonra hiç beklemedim zaten cevap yok :) az kaldı zaten inşallah BAŞARACAĞIZBenim küçümseyici konuştuğumu söylemiş de
Aynı lafı akp'li birinin ağzından ekledim
Bir de cevap verebildiğini düşünüyor bana
Yazdıklarının %99'u geyik
Zaten genel sorunları hiçbir şeye mantıklı ve somut bir cevap verememeleri
Neyse, doldum ben :)
Verebileceği bir cevap yok çünküValla bak somut soru soruyorum. Gel beni ikna et.
Sırf geyik yapıyor.
BAŞARACAĞIZ.Ben cevap bekledim bekledim sonunda dedim ki dogru dürüst cevap alamadım , sonra hiç beklemedim zaten cevap yok :) az kaldı zaten inşallah BAŞARACAĞIZ
Genelde hitap olarak kullanirim ancak burda ifade ederken herhangi bir terim bulamadigimdan muhalifiloslar grubuna koydumSiz derken bensem cevabımı verdim. Siz derken kime diyorsunuz kimiz beni hangi gruba aldınız merak ettim
Video için önceden sözüm vardı zaten isabet oldu...izlerken vecizeyi de anlatın aydınlanayım azcikSiz oradaki vecizeyi anlayamamissınız !!!
Antipatik konuşmaların bittiyse seni #TAMAM hashtagi ile uğurluyoruzGenelde hitap olarak kullanirim ancak burda ifade ederken herhangi bir terim bulamadigimdan muhalifiloslar grubuna koydum
Sogan ve patateste oylemi :)))ben ne diyeyim insallah gercekleri gordugubuzde gec olma ben yinede hepimiz icin ferah ekonomi istiyorum
Size dikkat ediyorum hiçbir zaman bir yaziniza dek gelmedim sadece amigoluk yapıyorsunuzKuzum cevap bekleme yok:)