- 26 Şubat 2018
- 493
- 850
Yandaş bir şekilde kurgulanmış videolardan nasıl bir sonuç çıkarmamızı bekliyor acabaAyrıştırıcı bir reklam filmi
İlk bölümüne baktım sadece
Diğerleri için internet kotama yazık yav :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yandaş bir şekilde kurgulanmış videolardan nasıl bir sonuç çıkarmamızı bekliyor acabaAyrıştırıcı bir reklam filmi
İlk bölümüne baktım sadece
Diğerleri için internet kotama yazık yav :))
Dış güçlere inanıyom benYeni mahsul olduğu için olabilir mi? Öncekiler önceden alınmış öyle devam etmiş. Dış güçler ne ya. Burda bir caps görmüştüm. Merkel Türkiye'de soğan ve patatesi beş lira yapmalıyız diyordu Trunp a. Ona inanır gibi yazmissiniz:))
Hayatları yalan. Orijinal tek fikirleri yok.Yandaş bir şekilde kurgulanmış videolardan nasıl bir sonuç çıkarmamızı bekliyor acaba
Sonunda hepsi devam mı diyorHayatımdan çaldığınız dakikaları lütfen bana geri verin.
Haksızlık etme bedava kek çay ve oralet varHayatları yalan. Orijinal tek fikirleri yok.
Kurgulanmasına degilde anlatılanların içeriğine bakaydınız keşke.ulusal, halk tv ve benzerlerinin hep yaptığı şey değil mi kurgulamakadamlar ezan okunurken bekliyor (!) birde diyorlar ki erdogan ezanları 15 dk.gec okutuyor biz bekleyelimYandaş bir şekilde kurgulanmış videolardan nasıl bir sonuç çıkarmamızı bekliyor acaba
EvetSonunda hepsi devam mı diyor
Vadesiyle beraber miHayatımdan çaldığınız dakikaları lütfen bana geri verin.
Kaldıramadım izlemeyi. Tamam diyen kız çirkef konuşuyor, devam diyen çocuk sakince konuşuyor. Yersen. Gerçekte devam diyenlerin büyük çoğunluğu üniversite mezunu bile değil. İki cümleyi yan yana getiremiyorlar.Sonunda hepsi devam mı diyor
Orijinal fikirlerinizi rica edeyimHayatları yalan. Orijinal tek fikirleri yok.
Erdoğanın mitinglerini baştan sona yayınlayan TRT'nin bugünkü Muharrem İnce İzmir mitingini yayınlamamasına ne diyorsunuz?Kurgulanmasına degilde anlatılanların içeriğine bakaydınız keşke.ulusal, halk tv ve benzerlerinin hep yaptığı şey değil mi kurgulamakadamlar ezan okunurken bekliyor (!) birde diyorlar ki erdogan ezanları 15 dk.gec okutuyor biz bekleyelim
Ben bahsettiğin kanallardan hiçbirini izlemiyorum :) Yandaş bir video serisinin içeriği ne kadar samimi olabilir? Akıl var mantık var yahu. Adam incelik yapıp ezanın bitmesini beklemiş şu yazdıklarına bakKurgulanmasına degilde anlatılanların içeriğine bakaydınız keşke.ulusal, halk tv ve benzerlerinin hep yaptığı şey değil mi kurgulamakadamlar ezan okunurken bekliyor (!) birde diyorlar ki erdogan ezanları 15 dk.gec okutuyor biz bekleyelim
Valla biz orantısız zekamızla, mizahımızla her alanda gösteriyoruz zaten.Orijinal fikirlerinizi rica edeyim
Pattis ve sogan yıl boyu artmadı neden acaba sebeb 1 haftadır arttı. Buna inanmak :) dış güçler diyim bari ne diyim neyini anlatim ben bunun
Ooooooo küçümseyicimizde gelmiş hoş gelmiş (!)Hayır bak hele 2 lafı bir araya getiremeyen (!) Kültür_tahsil ön koşulu saygı ile başlar. Siz nerden başlamak istersiniz?Kaldıramadım izlemeyi. Tamam diyen kız çirkef konuşuyor, devam diyen çocuk sakince konuşuyor. Yersen. Gerçekte devam diyenlerin büyük çoğunluğu üniversite mezunu bile değil. İki cümleyi yan yana getiremiyorlar.
Çocuğun "imf'ye borcumuz kalmadı, ekonomimiz büyük" dediği yerde herkesin birbirine bakıp utanması kısmında dayanamadım artık
Komedi
Sonu da aynı izlemeyeyim. Süpriz son olaydı izlerdim.
Ya sizin gerçekten hayali düşmanlarınız var. Vallahi. Başınızdaki adamın yarattığı hayali düşmanlara milyonlarca insan inandınız. Sizi incelemeleri gerek bilim adamlarının.Pattis ve sogan yıl boyu artmadı neden acaba sebeb 1 haftadır arttı. Buna inanmak :) dış güçler diyim bari ne diyim neyini anlatim ben bunun
Siz oradaki vecizeyi anlayamamissınız !!!Allah belasını veremdi gitti şu dış güçlerin...valla nesi varsa anlatın bi biz göremdik şu dış güçleri...adı var kendisi yok...tavşan seysi gibi kokmaz bulaşmaz...
Haha bu şeye benziyor; teşhis koyamayan dr herşeye psikolojik der çok gülesim geldi...durun ben size cumhurbaşkanınım yıllaaaar önce dış güçlerle ilgili düşüncelerini açılladığı videoyu bulayım o benden daha iyi anlatmış