- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
Ayni fikirdeyim ben atacağım o kesin.Ben de şunu merak ediyorum; ilk turda chp veya iyi partiye oy verenler ikinci tura kalındığı takdirde iyi partiye verenler chpye , chpye verenler iyi partiye oy atacak mı gerçekten?
Bence en başından ortak aday çıkarsalardı daha güçlü olurlardı.
Ben Muharrem inceyi oy verecek biri olarak (CHP demiyorum, Cumhurbaşkanı tarafsız olur deyip rozetini çıkardı) 2 tura Meral Akşener kalırsa oyumu ona vercem.
Koyveririm, başkada kimseye oy vermem
Liderim belli...
Biz ancak rükuda eğiliriz.
Recep Tayyip Erdoğan
Ayni fikirdeyim ben atacağım o kesin.
Şu RTE nin münafık ilan ettiği guruhumu diyonuz12
Cumhurbaşkanı olarak RTE seçeceksiniz de AKP millet vekili için oy verecek misiniz?
Çünkü öyle bir guruh hortladı RTE tam destek ama AKP hayır.
HE he okey.. aynenŞu RTE nin münafık ilan ettiği guruhumu diyonuz
Canım benim nasılsın bu arada bebişin nasıl12
Cumhurbaşkanı olarak RTE seçeceksiniz de AKP millet vekili için oy verecek misiniz?
Çünkü öyle bir guruh hortladı RTE tam destek ama AKP hayır.
Ne olacak yahu hep 50 TL lık benzin alanlara ne ki dolar euroÜst düzey bankacı bir arkadaşın dediği
Eylül ekim aylarında çok büyük kriz bekleniyor dolar 7 tl olacak diyorlar
Bu hükümet yine seçilirse ve OHAL kaldırılmazsa
Vay halimize
Üst düzey bankacı bir arkadaşın dediği
Vay halimize
Üst düzey bankacı bir arkadaşın dediği
Vay halimize
Akşener sol da değil sağda o halde buyurun buraya
Feto ile boy boy resimleri olan , ona sayın hocam diyen de bendim zaten di mi kızlar ha pardon kandırılmıştım
Gercekten bunu diyen insan var mi???Yani aslında bunu görmek için bankada çalışmaya da gerek yok
Nasıl bir körlük bu anlamış değilim. Biz yurt dışına çıkmıyoruz ki diyen insanlar var
Heh işte o benim
Gercekten bunu diyen insan var mi???
Ben de açıkçası düzelmesini çok istiyorum da böyle burada açıklamaları görmek çok can sıkıcı. Biri apoyu savunur biri sgk bahsedip durur. Bilmiyorum anlamıyorum bizim başka ülkemiz yok korumamız lazım. Bide yani yarın öbür gün bana bişey olmaz. Pasaport var kenarda baya param var diplomam var iyi konuşma düzeyi ingilizcem var artı yurtdışında hali hazırda tanıdıklarım var. Millet neyine güveniyo gerçekten anlamıyorum. Tutturdular mağdur olduk diye. Tamam o zamanlar oldunuz ama yani bu göz göre göre yıkımı umursamamak ayrı olay gerçekten anlamıyorumGir kolumaUmudumu kaybetmek istemiyorum bu ülkeden yana gelecekten yana ama ama işte
Yavaş gel banlanmaphilly gel gel :)))
Gerek yok; sayfalarca insanlarin sinirlerini sinayan, gosterilen her turlu kanita "yoktur oyle bir sey ben inanmiyom" tepkisi veren, her turlu soylemi carpitabilen, "o kisiyi destekledigimi nereden biliyorsun" deyip de fanatik mesajlari begenmekten geri durmayan 'bazilarini' fark edebilecek kadar konuya hakimim.Gecmis msjlara bakiniz derim
PesssssOlmaz mı hem de öyle böyle değil. Dolar euro bizi ilgilendirmez diyen çook