Türkiye'de muhalif kesim hiç bir zaman yaptığı haksızlıkların sorumluluğunu almadi. Hala da almıyor. Biz şöyle hata yaptık demiyor.
Lafa gelince kadın haklari, esitlik en önemli şeylerdir. Ama bu ülkede kadınların bir kismi eğitim hakkı gibi temel haklarından yoksun bırakıldı. Çalışma hakkı yoktu. Haa temizlik personeli olabilir ona izin var ama onun dışında üniversite okuyamazsin, kamu kurumunda çalışmazsin. Ama kadın hakları önemlidir, lafta tabii ki. Bunlar kolaylıkla unutulabilecek şeyler değil.
Baktığın zaman 28 Şubattan da, üniversite kapılarında yaşanan olaylardan da, katsayı uygulamasından da pişman olan yok. Bu da maalesef şu anki iktidara yaradı, yarıyor. Su an ki hukumetin basa gelme ve yillardir iktidarda olma sebebi onceki yillarda yapilan haksizliklardir.
Muhalef bir gün bunu anlarsa eğer, kendilerini üstün/elit görmekten vazgecerse belki bir gün iktidar olabilir.
Bir de su an diyorlar ki simdi boyle sorunlar yok, neden yok? Hukumet akp oldugu icin.
Akpnin her adiminda chp karsi cikmadi mi?
Universitede turban serbest olsun dediler chp karsi cikti.
Abdullah gulun esi turbanli cb olamasin dediler
Kamuda calisanlar olamasin
Ogretmenler olamasin
Polisler olamasin. Her adimda chp karsi cikmadi mi?
Eksisozluk vs sayfalara girin bakin, hergun turbanliyi asagilayan basliklar acilmiyor mu?
Hataniz turbani bi bez parcasi olarak gormekti, bi insanin inancini yoksaymakti.
Ki bu insan bi tane degil yasadiginiz memleketin buyuk bi yuzdesini olusturan kisiler & onlarin aileleri.
Ben yurtta kalirken bi abla vardi, kantinci.
Meger psikoloji 3. Siniftayken turban kanunu cikmis. Okuldan atilmis.
Af gelince dondu geri simdi psikolog.
Bu kadin chp ye oy verebilir mi? Birakin vermeyi chp kazanma ihtimali olmasin diye akpye vermeye devam eder.
Hic samimi degil sol partiler malesef. Turbanli uyeler ediniyorlar ama guc onlarda olsa zihniyetlerinin hic degismedigi cok asikar malesef.
Iste su an iyi parti sol olmadigi icin bi sansi var, ona da feto yakistirmasi yapiyorlar.
Bu secimde yine de akpye cok oy kaybettirecegini dusunuyorum.