Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Bir de su an diyorlar ki simdi boyle sorunlar yok, neden yok? Hukumet akp oldugu icin.
Akpnin her adiminda chp karsi cikmadi mi?
Universitede turban serbest olsun dediler chp karsi cikti.
Abdullah gulun esi turbanli cb olamasin dediler
Kamuda calisanlar olamasin
Ogretmenler olamasin
Polisler olamasin. Her adimda chp karsi cikmadi mi?
Eksisozluk vs sayfalara girin bakin, hergun turbanliyi asagilayan basliklar acilmiyor mu?
Hataniz turbani bi bez parcasi olarak gormekti, bi insanin inancini yoksaymakti.
Ki bu insan bi tane degil yasadiginiz memleketin buyuk bi yuzdesini olusturan kisiler & onlarin aileleri.
Ben yurtta kalirken bi abla vardi, kantinci.
Meger psikoloji 3. Siniftayken turban kanunu cikmis. Okuldan atilmis.
Af gelince dondu geri simdi psikolog.
Bu kadin chp ye oy verebilir mi? Birakin vermeyi chp kazanma ihtimali olmasin diye akpye vermeye devam eder.
Hic samimi degil sol partiler malesef. Turbanli uyeler ediniyorlar ama guc onlarda olsa zihniyetlerinin hic degismedigi cok asikar malesef.
Iste su an iyi parti sol olmadigi icin bi sansi var, ona da feto yakistirmasi yapiyorlar.
Bu secimde yine de akpye cok oy kaybettirecegini dusunuyorum.
Size katılıyorum başka bir konuya değinmek gerekirse ilahiyat fakültelerinden mezun olanlar için çok fazla haksızlıklar yapıldı çok uzağa gitmeden şahit olduğum akrabam maalesef madur oldu bir türlü mesleğini yapamadı şimdi mezar kazıyor yıllarca çabaladığı hayalini kurduğu mesleğine kavuşamadı böyle nice madur olan insanlar var

Epey lüks bir toplu konut projesinin satış temsilcileriyle görüşmeye gittim geçenlerde. Kız bir anlatıyor ediyor "Ayy son 4 dairemiz kaldı işte bıdı bıdı çoktan satıldı" falan. 2+1, metrekaresi benim evimden küçük daireye 1 milyon liraya yakın fiyat çekti. Dedim yok kalsın. Sonra öğrendim ki 1 senedir son 4 dairemiz kaldı diyorlarmış haha. Hem satış yok hem fiyatlar uçmuş yahu.
Beter olacaklar

Bence anliyorsun ama anlamamazliga veriyorsun ve insanlarin karsinda sac bas yolmasini gulerek seyrediyorsun ekran karsisinda :)

Kadin midir kiz midir dese benim icin biri gururla kadinim derim , cunku ben evlilik disi seksi normal karsiliyorum , benim icin hic sorun degil

Ancak yasadigimiz toplumda muhafazakar kesim bunu normal karsilamiyor , onlar icin bekaret onemli , bir kiz evlenince sevisir ve kadin olur , evlenmeden sevisen namussuzdur , ahlaksizdir , zina yaptigi icin gunahkardir

Ulkenin muhafazakar baskani da muhafazakar bir topluluga seslenisinde bir kadin icin kadin midir kiz midir diykrsa o kadinin ahlaksiz oldugunu cok ince bir sekild3 soyluyor demektir , ne halt oldugu belli degil , gunahkar ahlaksiz demek istedigini zeka seviyesi ortalama olan herkes anlar
Sende anliyorsun sadece isine gelmiyor burdaki kadinlara haklisiniz demek
O yuzden ablacim artik uzatma bu mevzuyu , hos gorunmuyor disaridan
:super:

Ev alma yatirim icin
Faiz dustu ama stok cok fazla ve eritemeyecekler buda konut fiyatlarina yansiyacak ve konut fiyatlari dusecek
Cunku bir sure sonra inssatlari yapanlar daha dusuk karla simdikinden daha az fiyata satmaya baslayacaklar evleri
Ben geçen ev kampanyası yaptıklarında aramıştım 1+1 daireye 500 bin tl diyorlar. Biz o kadar zengin bi ülkemiydik ki bu kadar pahalı konutlar yapıldı. Araplara güvenip diktiler binaları onlarda almayınca elde patladı.

Cidden ya birileri bizi aydınlatsa ne iyi olur. Ya da kriz gelecekse en az hasarla nasıl atlatırız? Mesela ev kredileri düştü, ev kredisi çekip ev almak mantıklı mıdır? Yoksa başka yatırım fırsatları mı değerlendirilmeli? Birisi hayrına yazsa keşke. Çevremde biri A diyor, biri Z diyor böyle taban tabana zıt.
Benim altınlarım var çok kar ettim. Ev aldık 2 yıl önce o evin fiyatı yükselmedi. Şuan ne ben ne çevremde hiç bişey alan yok herkes bekliyor.

Bi ende benden gelsin sevgili akp ler
Dün dündür den sonraki söylem kandırıldıktı
Yanlız bu durum iki söylemede uymuyor:halay:

Ben geçen ev kampanyası yaptıklarında aramıştım 1+1 daireye 500 bin tl diyorlar. Biz o kadar zengin bi ülkemiydik ki bu kadar pahalı konutlar yapıldı. Araplara güvenip diktiler binaları onlarda almayınca elde patladı.
Aynen oyle
Istanbuldaki bu yeni binalar araplar icin yapildi
Onlar almayinca ellerinde patladi

Ben de şunu merak ediyorum; ilk turda chp veya iyi partiye oy verenler ikinci tura kalındığı takdirde iyi partiye verenler chpye , chpye verenler iyi partiye oy atacak mı gerçekten?

Bence en başından ortak aday çıkarsalardı daha güçlü olurlardı.

Muharrem ince cok iyi bir karar umarim cogunlukda bu dogru karari verir baktim hala veremiyorlar oglumu siyasete yonlendiricem bi 30 senecik kadar beklerseniz:KK45: kurtarir gelecek nesili en azindan:))

Ben de şunu merak ediyorum; ilk turda chp veya iyi partiye oy verenler ikinci tura kalındığı takdirde iyi partiye verenler chpye , chpye verenler iyi partiye oy atacak mı gerçekten?

Bence en başından ortak aday çıkarsalardı daha güçlü olurlardı.
Ben Muharrem inceyi oy verecek biri olarak (CHP demiyorum, Cumhurbaşkanı tarafsız olur deyip rozetini çıkardı) 2 tura Meral Akşener kalırsa oyumu ona vercem.
Koyveririm, başkada kimseye oy vermem:KK53:

bu konuda tek birsey demek istiyorum parti fanatikligi var...atiyorum a partisi b kisisini aday gosterdi ... b kisisini kimse tanimiyor a partisi icin atiyor ...partiler millet icin vardir ...bakiyorum sanki millet partiler icin varmis gibi bir durum mevcut... sirada bekliyorlar bu gun o yesin sira bana gelince de ben yerim ...sehirlerdeki belediyelerde bile a partisi b partidekini almiyor ...

X