İnşaat sektörünü her halükarda ciddi bir kriz bekliyor çok fazla süreceğini düşünmüyorum yakın zamanda fiyatlar tepetaklak olacaktır zira İstanbul'un neredeyse tamamının şu an dağ taş şantiye halinde olduğu düşünülürse...
Ay ben bu topikte bir daha yorum yapmayacaktım gelsin biri ağzımı bantlasın
Hadi İnşallah tez zamanda ama acele etme bekle :)Düşsün düşsün ev alazaaam.
Hadi İnşallah tez zamanda ama acele etme bekle :)
Iyi de konustugu kadinin gencligini biliyorTatlim kadinmidir kizmidir:) bunu zara baglayan sizsiniz ben oyle bisey anlamadim:) evlilik oncesi sex vs dusunmedim bile.. daha oncede yazdim yasi genc mi yasli mi onu kastettigini dusundum.. ki tayyipcide degilim yani. Ha buarada kac kisi onume ayni videoyu koyarsa ayni sekil savunmaya gecebilirim. Bunda garip olan bi durum yok
Cidden ya birileri bizi aydınlatsa ne iyi olur. Ya da kriz gelecekse en az hasarla nasıl atlatırız? Mesela ev kredileri düştü, ev kredisi çekip ev almak mantıklı mıdır? Yoksa başka yatırım fırsatları mı değerlendirilmeli? Birisi hayrına yazsa keşke. Çevremde biri A diyor, biri Z diyor böyle taban tabana zıt.
Sadece ist degil tum ulke oyleİnşaat sektörünü her halükarda ciddi bir kriz bekliyor çok fazla süreceğini düşünmüyorum yakın zamanda fiyatlar tepetaklak olacaktır zira İstanbul'un neredeyse tamamının şu an dağ taş şantiye halinde olduğu düşünülürse...
Ay ben bu topikte bir daha yorum yapmayacaktım gelsin biri ağzımı bantlasın
Canım harcadığın efora yazık...Iyi de konustugu kadinin gencligini biliyor
Neyse uzatmiycam
Yanlis anliyorsun o zaman
Kast ettigi yas degil benim anlattigim durum
Gir kolumaHadi gel gidelim bana da stres bastı son on sayfaya yazılanlar yüzünden
Ahhaa dimi amaCanım harcadığın efora yazık...
Her partinin cahil seçmeni vardırEeeeehhheytereeyterebeyaa!!1!1!1!!
Bi halt araştırmazsınız.
İki cümleyi zor bir araya getirirsiniz.
Bozuk plak gibi hep aynı teraneleri sayıklarsınız.
Sonra yok efendim "Bize cahil deyollaaa"
Ne denecekti?
Ben kendini, yaşamını ve geleceğini bu kadar değersiz gören, kula kulluk etmeye bu denli meraklı bir topluluk daha görmedim.
Yahu size aslında her şey müstehak da;
sizin yüzünüzden olan bize oluyo bee!
Banla beni müdür @Mune
Umudun mu var halaGir kolumaUmudumu kaybetmek istemiyorum bu ülkeden yana gelecekten yana ama ama işte
Var demedim keşke dedim KEŞKEUmudun mu var hala
Gunun espirisi ilan ediyorum bunu
Bir de su an diyorlar ki simdi boyle sorunlar yok, neden yok? Hukumet akp oldugu icin.Türkiye'de muhalif kesim hiç bir zaman yaptığı haksızlıkların sorumluluğunu almadi. Hala da almıyor. Biz şöyle hata yaptık demiyor.
Lafa gelince kadın haklari, esitlik en önemli şeylerdir. Ama bu ülkede kadınların bir kismi eğitim hakkı gibi temel haklarından yoksun bırakıldı. Çalışma hakkı yoktu. Haa temizlik personeli olabilir ona izin var ama onun dışında üniversite okuyamazsin, kamu kurumunda çalışmazsin. Ama kadın hakları önemlidir, lafta tabii ki. Bunlar kolaylıkla unutulabilecek şeyler değil.
Baktığın zaman 28 Şubattan da, üniversite kapılarında yaşanan olaylardan da, katsayı uygulamasından da pişman olan yok. Bu da maalesef şu anki iktidara yaradı, yarıyor. Su an ki hukumetin basa gelme ve yillardir iktidarda olma sebebi onceki yillarda yapilan haksizliklardir.
Muhalef bir gün bunu anlarsa eğer, kendilerini üstün/elit görmekten vazgecerse belki bir gün iktidar olabilir.
Bilmiyorum acip kalbini bakmadim bu yuzden ne niyetle soyledi onuda bilemem.Iyi de konustugu kadinin gencligini biliyor
Neyse uzatmiycam
Yanlis anliyorsun o zaman
Kast ettigi yas degil benim anlattigim durum
Sadece ist degil tum ulke oyle
Yani isin uzmanlari da konut fiyatlari dusecek diyor cunku satilmiyor cunku millettr para yok alamiyor cunku neden acaba :))
Olmazsa olmaz bir sektördeyim. İş yapılmaması neredeyse imkansız gibi birşey. USD ile hammadde ithal edip, işleyerek yine USD ile satıyorum. Kur artışı TL bazında kar oranımızı yükseltmiş olmasına rağmen ekonomik gidişattan ve kur dengesizliğinden son derece rahatsızım... Bankalar bir anda kredilerini geri çekme kararı alabilir... Geçmişte örneğini yaşadık bunun. Bankaya borçlanmak için hiç doğru bir zaman değil.. Belli başlı devletin güvnce verdiği bankalar dışında bankalarda para tutmak da riskli...Sorunuza cevap olur mu bilmem ama şu sıra kredi çekmek iyi değil gibi sanki, şu haberi de bir okuyun, içinde inşaat sektörü de geçiyor, bir de hasta olmayın hiçbiriniz, okuyunca neden böyle dedim anlarsınız.
http://www.diken.com.tr/ilac-sektor...rin-piyasada-bulunamayacagi-donem-yaklasiyor/
Neden? Senin gibi dusunmedigim icin mi:)Canım harcadığın efora yazık...
Akşener sol da değil sağda o halde buyurun burayaBir de su an diyorlar ki simdi boyle sorunlar yok, neden yok? Hukumet akp oldugu icin.
Akpnin her adiminda chp karsi cikmadi mi?
Universitede turban serbest olsun dediler chp karsi cikti.
Abdullah gulun esi turbanli cb olamasin dediler
Kamuda calisanlar olamasin
Ogretmenler olamasin
Polisler olamasin. Her adimda chp karsi cikmadi mi?
Eksisozluk vs sayfalara girin bakin, hergun turbanliyi asagilayan basliklar acilmiyor mu?
Hataniz turbani bi bez parcasi olarak gormekti, bi insanin inancini yoksaymakti.
Ki bu insan bi tane degil yasadiginiz memleketin buyuk bi yuzdesini olusturan kisiler & onlarin aileleri.
Ben yurtta kalirken bi abla vardi, kantinci.
Meger psikoloji 3. Siniftayken turban kanunu cikmis. Okuldan atilmis.
Af gelince dondu geri simdi psikolog.
Bu kadin chp ye oy verebilir mi? Birakin vermeyi chp kazanma ihtimali olmasin diye akpye vermeye devam eder.
Hic samimi degil sol partiler malesef. Turbanli uyeler ediniyorlar ama guc onlarda olsa zihniyetlerinin hic degismedigi cok asikar malesef.
Iste su an iyi parti sol olmadigi icin bi sansi var, ona da feto yakistirmasi yapiyorlar.
Bu secimde yine de akpye cok oy kaybettirecegini dusunuyorum.