Euro türkiyede çok yükseldi diye inanılmaz mutlu oluyorlar en güzel şekilde tatil yapıp, burada ev arsa alıp dönüyorlar. Araştırmalarda tek vatandaşlık hakkı olunca hangi ülkenin vatandaşı olursunuz dendiğinde yüzde yetmişi Alman vatandaşı olarak kalmayı tercih ediyormuş. O kadar bayılıyosan gel buranın vatandaşı ol.Benim böyle çok tanıdığım var. Yaşadıkları ülkede de sağ görüşlü partileri eleştirip sol görüşlü partilere oy verdiklerini söylüyorlar. Buraya gelince iş başka. Çoğunluğu böyle. En çok da onlar vatan millet muhabbeti yapar. Çok beğeniyorlarsa dönsünler. Ama dönmezler oradaki rahat burada yok tabii. :)
Gangsta sen de arada gelip söyleyip söyleyip gidiyorsun. Bu başlığın "Dişlerini fırçala." diye teyzesi sensin
neyse ki doğru yerlere nokta atışı yapıyorsun yoksa arardım 155'i.
Kürtaj yapanBen de şeyim, muhabir kız hahaha.
Bence anliyorsun ama anlamamazliga veriyorsun ve insanlarin karsinda sac bas yolmasini gulerek seyrediyorsun ekran karsisinda :)Iki yazi koymussunuz bu sunu dedi bunu dedi videolu gosterin. Herkes caps yapiyo bu zor degil. Arastirin arastirin, iddia ediyosan gosterirsin yani. Kaldiki bi video gosterdiniz ok, ben sorun olarak gormuyorum kadin kiz demesini. Burda bazi chp ciler yuzunden bence bazilari gidip inadina akp ye oy verecek :)
Ekonomiden anlayan arkadaşlar arıyorum, sorularım var.
http://www.diken.com.tr/simsekten-firtina-uyarisi-aman-borclanmayin-tedbir-almak-zorundayiz/
"Aman borç almayın ortak alın, sermaye piyasalarına açılın. Gelirleri ve harcamaları kontrol altına almak sizin elinizde ancak gelirleri artırmak sizin elinizde değil. Borç yiğidin kamçısı olmakla birlikte bu dönemde büyük bir sorun." diyen Sayın Şimşek yaklaşan ekonomik kriz için uyarı mı yaptı?
Bankacılık sektörü neden uyarılar yapmaya başladı?
http://www.diken.com.tr/duayen-bank...ndirma-kuyruguna-girerse-altindan-kalkamayiz/
http://www.diken.com.tr/yildiz-ve-d...in-sirketi-de-kredi-yapilandirmasina-gidiyor/
Elektrik dağıtım şirketleri bile zor durumda mı?
Dış borçlar özel sektörün amaaan bizi ilgilendirmez demeyin, çok yakından ilgilendiriyor, inşaat özel sektör, yiyecek içecek, evimize giren elektrik, telefon hattı, internet, dayanıklı tüketim malları, diş macunundan tuvalet kağıdına herşey özel sektör, özel sektör borçlarını ödeyemezse küçülmeye hatta iflasa gider, milyonlar işsiz kalır, işsiz kalırsak aldığımız konut ve araba kredilerini ödeyemez hale geliriz bankalar zor durumda kalır, bankalar zor durumda kalırsa bize kredi sağlamak için aldıkları dış borçlarını ödeyemezlerse yabancı ortakları ya elini çeker ya da tümüyle bu sektörleri eline alır, özel sektör ve bankacılık sektörü ülkenin lokomotifidir.
Buna istinaden istikrarlı bir ekonomi paketi var mıdır seçim söylemlerinde?
Ekonomide neler oluyor bilen var mı? Ya da ekonomik kriz olursa bize yansımalarından haberi olan var mı?
Bu islerden az cok anlayan biri olarak soyliyimEkonomiden anlayan arkadaşlar arıyorum, sorularım var.
http://www.diken.com.tr/simsekten-firtina-uyarisi-aman-borclanmayin-tedbir-almak-zorundayiz/
"Aman borç almayın ortak alın, sermaye piyasalarına açılın. Gelirleri ve harcamaları kontrol altına almak sizin elinizde ancak gelirleri artırmak sizin elinizde değil. Borç yiğidin kamçısı olmakla birlikte bu dönemde büyük bir sorun." diyen Sayın Şimşek yaklaşan ekonomik kriz için uyarı mı yaptı?
Bankacılık sektörü neden uyarılar yapmaya başladı?
http://www.diken.com.tr/duayen-bank...ndirma-kuyruguna-girerse-altindan-kalkamayiz/
http://www.diken.com.tr/yildiz-ve-d...in-sirketi-de-kredi-yapilandirmasina-gidiyor/
Elektrik dağıtım şirketleri bile zor durumda mı?
Dış borçlar özel sektörün amaaan bizi ilgilendirmez demeyin, çok yakından ilgilendiriyor, inşaat özel sektör, yiyecek içecek, evimize giren elektrik, telefon hattı, internet, dayanıklı tüketim malları, diş macunundan tuvalet kağıdına herşey özel sektör, özel sektör borçlarını ödeyemezse küçülmeye hatta iflasa gider, milyonlar işsiz kalır, işsiz kalırsak aldığımız konut ve araba kredilerini ödeyemez hale geliriz bankalar zor durumda kalır, bankalar zor durumda kalırsa bize kredi sağlamak için aldıkları dış borçlarını ödeyemezlerse yabancı ortakları ya elini çeker ya da tümüyle bu sektörleri eline alır, özel sektör ve bankacılık sektörü ülkenin lokomotifidir.
Buna istinaden istikrarlı bir ekonomi paketi var mıdır seçim söylemlerinde?
Ekonomide neler oluyor bilen var mı? Ya da ekonomik kriz olursa bize yansımalarından haberi olan var mı?
Ev alma yatirim icinCidden ya birileri bizi aydınlatsa ne iyi olur. Ya da kriz gelecekse en az hasarla nasıl atlatırız? Mesela ev kredileri düştü, ev kredisi çekip ev almak mantıklı mıdır? Yoksa başka yatırım fırsatları mı değerlendirilmeli? Birisi hayrına yazsa keşke. Çevremde biri A diyor, biri Z diyor böyle taban tabana zıt.
Cidden ya birileri bizi aydınlatsa ne iyi olur. Ya da kriz gelecekse en az hasarla nasıl atlatırız? Mesela ev kredileri düştü, ev kredisi çekip ev almak mantıklı mıdır? Yoksa başka yatırım fırsatları mı değerlendirilmeli? Birisi hayrına yazsa keşke. Çevremde biri A diyor, biri Z diyor böyle taban tabana zıt.
Bir arkadasim ekolunden mi bu "bazilari"Iki yazi koymussunuz bu sunu dedi bunu dedi videolu gosterin. Herkes caps yapiyo bu zor degil. Arastirin arastirin, iddia ediyosan gosterirsin yani. Kaldiki bi video gosterdiniz ok, ben sorun olarak gormuyorum kadin kiz demesini. Burda bazi chp ciler yuzunden bence bazilari gidip inadina akp ye oy verecek :)
Ev alma yatirim icin
Faiz dustu ama stok cok fazla ve eritemeyecekler buda konut fiyatlarina yansiyacak ve konut fiyatlari dusecek
Cunku bir sure sonra inssatlari yapanlar daha dusuk karla simdikinden daha az fiyata satmaya baslayacaklar evleri
Ne güzel geçirmişsiniz çocukluk döneminizi kişisel olarak polemiğe girmek istemiyorum bazı konular ile alakalı yazıp susuyorum :)Ya ben anlamadım siz nerede yaşadınız??? Ben İstanbulda yaşadım, büyüdüm???Bir tek müdür vardı ilkokulda
onun dışında öğretim hayatımda hiç dayak görmedim.Ne haddi ne hesabı??? Bu şimdi de var.Üzerine bir de
öğretmenlerin öğrencileri tacizleri eklendi.Tespit edilen napılıyor??? Bir başka okula gönderiliyor?
Değişik puanlama sistemi dediğiniz İmam Hatipleri de kapsayan meslek liseleri katsayısı herhalde.İlla doktor
mühendis olacam diyorsa öğrenci Anadolu , Fen ya da kendi istediği eğitimin altyapısını veren okula gider.
Katsayı değişti ne oldu? İmam Hatipler, meslek liseleri üniversite sınavında sapır sapır dökülüyor.Meslek
liseleri dünyanın her yerinde başarı oranı nispeten düşük öğrencileri bir mesleğe yönlendirmek eğitmek için
vardır.Son derece de mantıklıdır.Herkes üniversite okuyamaz.Zeka başka akıl başkadır.Her öğrencinin
zeka kapasitesi her eğitimi almaya uygun değildir.
Şu an birçok kişi Kılıçtaroğlu olduğu için oy vermiyor benim etrafımda.
Evet İnce'nin parti tarafından parti başkanı yapılmaması çok haksızlık ve kötü.
Ama şunu da unutmayın iktidar partisi en üst kademesine kadar liderlerine sormadan helaya
gidemiyor.İnce'nin pozisyonunda biri çıkıp ben adayım diyebildi.Sıkıyosa AKP de çıkıp birir
desin ki ben adayım.Bırak adayı gözünün üstünde kaşın var diyemez.Diyenlerin durumu
ortada.Arınç, Gül, Babacan v.s v.s......
Hemen secimlerden sonra duser mi bilmiyorumSeçimlerden sonra almak daha mı mantıklıdır? Annemler kirada oturmamı istemiyor artık ev almak istiyorlar da bana, dediğin gibi ev fiyatları çok pahalı. Hem satış yok diyorlar hem de ev fiyatları çok yüksek.
Tatlim kadinmidir kizmidir:) bunu zara baglayan sizsiniz ben oyle bisey anlamadim:) evlilik oncesi sex vs dusunmedim bile.. daha oncede yazdim yasi genc mi yasli mi onu kastettigini dusundum.. ki tayyipcide degilim yani. Ha buarada kac kisi onume ayni videoyu koyarsa ayni sekil savunmaya gecebilirim. Bunda garip olan bi durum yokBence anliyorsun ama anlamamazliga veriyorsun ve insanlarin karsinda sac bas yolmasini gulerek seyrediyorsun ekran karsisinda :)
Kadin midir kiz midir dese benim icin biri gururla kadinim derim , cunku ben evlilik disi seksi normal karsiliyorum , benim icin hic sorun degil
Ancak yasadigimiz toplumda muhafazakar kesim bunu normal karsilamiyor , onlar icin bekaret onemli , bir kiz evlenince sevisir ve kadin olur , evlenmeden sevisen namussuzdur , ahlaksizdir , zina yaptigi icin gunahkardir
Ulkenin muhafazakar baskani da muhafazakar bir topluluga seslenisinde bir kadin icin kadin midir kiz midir diykrsa o kadinin ahlaksiz oldugunu cok ince bir sekild3 soyluyor demektir , ne halt oldugu belli degil , gunahkar ahlaksiz demek istedigini zeka seviyesi ortalama olan herkes anlar
Sende anliyorsun sadece isine gelmiyor burdaki kadinlara haklisiniz demek
O yuzden ablacim artik uzatma bu mevzuyu , hos gorunmuyor disaridan
Gecmis msjlara bakiniz derimBir arkadasim ekolunden mi bu "bazilari"
İnşaat sektörünü her halükarda ciddi bir kriz bekliyor çok fazla süreceğini düşünmüyorum yakın zamanda fiyatlar tepetaklak olacaktır zira İstanbul'un neredeyse tamamının şu an dağ taş şantiye halinde olduğu düşünülürse...Hemen secimlerden sonra duser mi bilmiyorum
Ama onumuzdeki 1 -2 sene icerisinde dusmesi bekleniyor
Hadi gel gidelim bana da stres bastı son on sayfaya yazılanlar yüzündenİnşaat sektörünü her halükarda ciddi bir kriz bekliyor çok fazla süreceğini düşünmüyorum yakın zamanda fiyatlar tepetaklak olacaktır zira İstanbul'un neredeyse tamamının şu an dağ taş şantiye halinde olduğu düşünülürse...
Ay ben bu topikte bir daha yorum yapmayacaktım gelsin biri ağzımı bantlasın