- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
Ben susturmaya calismadim . Siz baris ve kardeslik diyor dediniz ya hani ona istinaden size soyledigi bir sözü attim. "Daha aponun heykelini dikecegiz."Ben akp dışındaki butun siyasi partilarin kazanmasini istiyorum ki benimm gonlumden gecen isim selehatin demirtaş niye bu kadar tepki gördü anlamıyorum beni susturmaya calismaniz cok acayip hangi birinize cevap verecegegimi de bilemiyorum
Seni başkan yaptiracaz selo başkan ❤❤
Sonuna kadar HDP Selahattin Demirtaş
onların demek istediği kadınları onların bakış açısı yüzünden hor görüp daha küçük yaşta eziyolar yaşadığım yerde ya 5 6 yaşında 12 13 yaşında kızları kapatmışlar arkalarına almışlar kızlar önlerine bakarak geziyo böyle olmamalı kızlar bebekliğini çocukluğunu rahat yaşamalı rahatça okuyup geleceğini kurmalı çocukken baba evlenince koca baskısı olmamalı açık kapalı rahat dolaşmalı geçen mesela nette gördüm şanlıurfada öğretmen kızlara açık giyerseniz sizi sınıfta bırakırım erkeklerle dolaşırsanız döverim ee zamanında bu hükümet kapalılara yapılan baskıdan bahsediyodu şimdi kendi niye tacize tecavüze açıklara yapılanlara göz yumuluyoIste yani iran degil evet...ama sanki oyleymis gibi bahsediliyo bazi yazilarda
Birşeye ulaşıcamı sanmıyorum ama gerçekten şu aşamada (ki ilk defa böyle düşünüyorum)mevcut hiçbir adayın halkı gerçekten düşündüğünü sanmıyorum.
HDP dediğini kaç milyon Kürt halkı destekliyor oy veriyor kim sokacak oyla meclise girdi.Sahi HDP yi meclise kim sokmuştu , kusura bakmayın malum yaşım 40 oldu Alzehemir oldum galiba
hanımefendi haddinizi bilin milleti kışkırtmayın sen terör partisini destekleyip ahkam kesiyosun burda susMerak etme deriz elbet baksana senindr agzin alismis
Valka ben bildim bileli kadin hep ezikleniyo Turkiyede.. simdi boyleyse eskiden baska seyler vardi benzer seylerde vardi.. ha net yoktu tv vs bu kdr duyulmuyodu bile.. demiyorumki normal bu durumonların demek istediği kadınları onların bakış açısı yüzünden hor görüp daha küçük yaşta eziyolar yaşadığım yerde ya 5 6 yaşında 12 13 yaşında kızları kapatmışlar arkalarına almışlar kızlar önlerine bakarak geziyo böyle olmamalı kızlar bebekliğini çocukluğunu rahat yaşamalı rahatça okuyup geleceğini kurmalı çocukken baba evlenince koca baskısı olmamalı açık kapalı rahat dolaşmalı geçen mesela nette gördüm şanlıurfada öğretmen kızlara açık giyerseniz sizi sınıfta bırakırım erkeklerle dolaşırsanız döverim ee zamanında bu hükümet kapalılara yapılan baskıdan bahsediyodu şimdi kendi niye tacize tecavüze açıklara yapılanlara göz yumuluyo
Bu adamın ve türevlerinin derdi kürt halkı zannediyorsunuz ya hala diyecek söz bulamıyorum
Türk askeri sayesinde güvenle yaşıyor kürt vatandaşlarımız
Türkiye cumhuriyetinde yaşayıp türk vatandaşı olup kendi ülkenize düşmansınız insan azıcık utanır
Kimseden utanmasa şehit ailelerinden babasız kalan çocuklardan utanır..
Çok beklersiniz ..
Başkan olacakmış mış mış..
Evet benim cevremde boyle dusunen insan yok o yuzden tuhaf geliyor banaTek bir mağduriyet değil de insanlarda o günlere dönme korkusu var. İnsanlarin oy vermesi için o zihniyetin değiştiğine ikna olması gerekiyor. Bunun yolu nedir ben de bilmiyorum ama kesinlikle ak parti'nin bu kadar parlamasinin sebebi o günlere dönme korkusu.
Size bişey anlatayım. 2013te akp ile fetonun arasının bozulduğu zamanlar o zaman ben üni de öğrenciydim. Konuşuyorduk bu konu hakkında sonra kapalı bir arkadaşım (ki o sırada derse gireceğiz hoca gelmek üzere) konuşurken ağlamaya başladı. Bu fetoculer yüzünden akp gidecek sonra yine bize başımızı actiracaklar diye. Belki sizin arkadaş çevreniz farklıdır diye anlatıyorum. Çoğu kişinin bakış açısı bu.
Aynen ya ben de bir türlü cevap alamadım.. Hep aynı.. Yol, köprü, türban... Türban konusunda ben de onlarla hem fikirim.. Fakat artık öyle bir sorun da kalmadı.. Geriye yol ve köprü kaldı.. E yollardan her gün istanbulda yaşayan insanlar geçiyor... Geçiş ücretleri bir dünya para.. Köprü geçişleri resmen soygunculuk... Neden bu kadar pahalı diyoruz? Cevabını bilen yok.. Yurt dışında yaşayan insanların başındakiler de yol yapıyor ama ücretsiz...Biz de neden ücretli... Sen zaten benden aldığın vergilerle yol yaptın.. Daha ne para istiyorsun? Diyoruz.. Cevap türban...Devam diyen arkadaşlara soruyorum neden diye.. ikna edici hiçbir şey söyl
Oy vermeyi düşünmüyorum diyen arkadaşlar lütfen böyle bir şey yapmayın.. Lütfen.. Bu sizin vatandaşlık göreviniz..
onların demek istediği kadınları onların bakış açısı yüzünden hor görüp daha küçük yaşta eziyolar yaşadığım yerde ya 5 6 yaşında 12 13 yaşında kızları kapatmışlar arkalarına almışlar kızlar önlerine bakarak geziyo böyle olmamalı kızlar bebekliğini çocukluğunu rahat yaşamalı rahatça okuyup geleceğini kurmalı çocukken baba evlenince koca baskısı olmamalı açık kapalı rahat dolaşmalı geçen mesela nette gördüm şanlıurfada öğretmen kızlara açık giyerseniz sizi sınıfta bırakırım erkeklerle dolaşırsanız döverim ee zamanında bu hükümet kapalılara yapılan baskıdan bahsediyodu şimdi kendi niye tacize tecavüze açıklara yapılanlara göz yumuluyo
Evet benim cevremde boyle dusunen insan yok o yuzden tuhaf geliyor bana
Evet binlerce kadina buyuk haksizlik yapildi ve telafisi yok o donem yasananlarin
Ama tekrar o gunlere donmeyecek bu ulke ve sadece bu bakis acisi yuzunden akp yi desteklemek bana cok mantiksiz geliyor
Aynen ya ben de bir türlü cevap alamadım.. Hep aynı.. Yol, köprü, türban... Türban konusunda ben de onlarla hem fikirim.. Fakat artık öyle bir sorun da kalmadı.. Geriye yol ve köprü kaldı.. E yollardan her gün istanbulda yaşayan insanlar geçiyor... Geçiş ücretleri bir dünya para.. Köprü geçişleri resmen soygunculuk... Neden bu kadar pahalı diyoruz? Cevabını bilen yok.. Yurt dışında yaşayan insanların başındakiler de yol yapıyor ama ücretsiz...Biz de neden ücretli... Sen zaten benden aldığın vergilerle yol yaptın.. Daha ne para istiyorsun? Diyoruz.. Cevap türban...
Ben chp liyim , dogdugum gunden beri , tabi ki yonetiminde degilim o yuzden kime nasil ulastirilir bu talebiniz bilemiyorum :)Ben artık neye inanacagimi şaşırdım o dönemi yaşadım teknolojinin ulaşmadığı doğunun en ücra köşesine kadar bir günde ulaştı baş örtüsü yasağı ve baskı ne olabilir ne olamaz bilemiyorum zira geleceği kestirmek çok zor siz madem böyle düşünüyorsunuz hangi partilisiniz bilmiyorum ama siz değilse de burada CHP li arkadaşlar vardır onlardan partiyle itibarlı olanlar iletsin o zaman seçim beyannamesinde bunu baş örtüsü yasağı olmayacağını belirtsin o zaman Muharrem bey buda benden size tavsiye olsunama tabanından tepki alır bence çünkü O zamanları yaşayan biri olarak söylüyorum d.s.p kadın kolları o zamanki en büyük baş örtüsü düşmanıydı ve kadınlar kadınları daha çok ezdi umarım dediğiniz gibidir ve öyle düşünen insanlar azalmıştır
Evettt kesinlikle evet.... Biz de soruyoruz ama cevap yok... Neden acaba.? Anlaşılır soramıyor muyuz ki?Geçmediğim köprünün parasını ben neden ödeyim demi..