Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Ama onların favorisi bu. Mağdur olacaklar. Milleti mağdur olsa bile onlar hep mağdur. Hem mercedes binip hala mağdur. Sürekli mağdur. Versace den giyinince bile mağdur. Bıktım

Perdesiz eve benzetildik üstelik..

Evettt kesinlikle evet.... Biz de soruyoruz ama cevap yok... Neden acaba.? Anlaşılır soramıyor muyuz ki?

Soruyoruzda cevap alamıyoruz,ama türban desek anında cevap gelir..

Oy vermelerinin tek sebebi türbanın serbest bırakılması,bu yüzden sonuna kadar destek veriyorlar..
Gerisi sanki önemlideğil gibi ...
Oysaki giden manevi değerlerimiz var...
Yeri bura segil ama turbana serbest oldu ama tesettur gitti elden.. yani yasakken cok baskaydi.. simdi farz mi tarz mi o da belli degil..milletce bi gevseme geldi sanki..

Oy vermelerinin tek sebebi türbanın serbest bırakılması,bu yüzden sonuna kadar destek veriyorlar..
Kelesim giden tonla sey var
Fabrikalar , limanlar , zeytin agaclari , gencecik canlar , tarim , turizm , ihracat , uretim vs vs vs
Bu kadar sey varken sadece turbani serbest birakti diye bir hukumet desteklenmez

Milana,
Muharrem İnce'ye birşey iletmeye gerek yok, insanların örtüsüne yasak getirirse önce annesinden tepki alır.
Buyurun Muharrem İnce'nin annesi ve rahmetlik babası.

Yeri bura segil ama turbana serbest oldu ama tesettur gitti elden.. yani yasakken cok baskaydi.. simdi farz mi tarz mi o da belli degil..milletce bi gevseme geldi sanki..

Farzdan çok tarz oldu...

Kelesim giden tonla sey var
Fabrikalar , limanlar , zeytin agaclari , gencecik canlar , tarim , turizm , ihracat , uretim vs vs vs
Bu kadar sey varken sadece turbani serbest birakti diye bir hukumet desteklenmez

Gerisi önemli değil ki,yeterli türbana laf gelmesin...

Ben hic umursamiyorum bu soylemleri , kaale alinacak seyler degil , bunu soyleyen ilk kendisine baksin
Kimse benim giyimime karisamaz , nokta
Suan boyle diyebiliyoruz ne guzelki.. bi 20 yil once kapalilar boyle diyemiyodu mesela

Genel merkezi arayıp söyleyebilirsiniz halkla ilişkiler vardır mutlaka talepler iletilir kimi dikkate alınır kimi alınmaz oy oranını artırabilir bi taraftan da azaltır derseniz bilmem madem baş örtüsü için oy veriliyor ise sizede verirler o zaman:)
Seçim için de diyeceğim herkesin yolu açık olsun ülkem için en hayırlısı olsun

Seneler uzun gelebilir belki, 11 dakikada dönüş görmek ister misiniz?

Gangsta sen de arada gelip söyleyip söyleyip gidiyorsun. Bu başlığın "Dişlerini fırçala." diye teyzesi sensin

neyse ki doğru yerlere nokta atışı yapıyorsun yoksa arardım 155'i.

"...ama tesettür gitti elden.. simdi farz mi tarz mi o da belli degil"
Bu cümlenin hükümetle alakasi yok ki! Insanlarin kendisi islami tesettürü gevsettiyse hükümet ne yapsin buna? Insanlar modern olacagiz diye yanlis kapanip diminizi yanlis yöne cekiyor!

Aynen ahiretlerini düşündükleri kadar keşke ülkelerini düşünseler bazılarına soruyorum neden diye ee türban artık serbest yahu dinle türbanla ülke mi yönetilir oy mu verilir iranı görüyoruz bende kapalıyım ama bıktıryolar sanki tayyipten önce hepimiz dinsizdik (burda dine mensup olmayan varsa sözüm meclisten dışarı affola ) o gelince müslüman olduk bıktım şu kafalarından

Hukumete bise demiyorum.. hani serbest birakildida ne oldu? Milletce sapittik demek istedim

Tamam ozaman ben önceki yorumlari okumadigim icin öyle anladim :) sonuc: insanlar kendini degistirmedigi sürece ülkede hicbirsey degismeyecek
Aynen..insanimizi seviyorum.. ama medeni degiliz.. basit bi sira beklemeyi bile bilmiyoruz.. beni irrite eden kucuk seyler cok normal bi gunde. Hani bu da chp ya da akp.. degistirilecek seyler degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…