Ama onların favorisi bu. Mağdur olacaklar. Milleti mağdur olsa bile onlar hep mağdur. Hem mercedes binip hala mağdur. Sürekli mağdur. Versace den giyinince bile mağdur. BıktımAynen ya ben de bir türlü cevap alamadım.. Hep aynı.. Yol, köprü, türban... Türban konusunda ben de onlarla hem fikirim.. Fakat artık öyle bir sorun da kalmadı.. Geriye yol ve köprü kaldı.. E yollardan her gün istanbulda yaşayan insanlar geçiyor... Geçiş ücretleri bir dünya para.. Köprü geçişleri resmen soygunculuk... Neden bu kadar pahalı diyoruz? Cevabını bilen yok.. Yurt dışında yaşayan insanların başındakiler de yol yapıyor ama ücretsiz...Biz de neden ücretli... Sen zaten benden aldığın vergilerle yol yaptın.. Daha ne para istiyorsun? Diyoruz.. Cevap türban...
Ben chp liyim , dogdugum gunden beri , tabi ki yonetiminde degilim o yuzden kime nasil ulastirilir bu talebiniz bilemiyorum :)
Ancak devir degisti , insanlar degisti , hala tek tuk sacmalayan insan var hep de olacaklar ama cogunluk degiller
Ben tum kadinlarin ozgur oldugu , istedigini giyip istedigi gibi yasadigi bir ulke olmak istiyorum
Turbanli gelip benim minime laf etmesin
Mini etekli de gidip turbanliya laf etmesin
Ama bu hukumet zamaninda da turban takmayan kadinlarin dislandigini cok net biliyoruz
Ama ben yine de genelleme yapmiyorum
Evettt kesinlikle evet.... Biz de soruyoruz ama cevap yok... Neden acaba.? Anlaşılır soramıyor muyuz ki?
Yeri bura segil ama turbana serbest oldu ama tesettur gitti elden.. yani yasakken cok baskaydi.. simdi farz mi tarz mi o da belli degil..milletce bi gevseme geldi sanki..Oy vermelerinin tek sebebi türbanın serbest bırakılması,bu yüzden sonuna kadar destek veriyorlar..
Gerisi sanki önemlideğil gibi ...
Oysaki giden manevi değerlerimiz var...
Kelesim giden tonla sey varOy vermelerinin tek sebebi türbanın serbest bırakılması,bu yüzden sonuna kadar destek veriyorlar..
Merak etme deriz elbet baksana senindr agzin alismis
Perdesiz eve benzetildik üstelik.
O perdesiz ev sozunude necip fazila attilar yillarca.. adam ole bisey dememisPerdesiz eve benzetildik üstelik..
Soruyoruzda cevap alamıyoruz,ama türban desek anında cevap gelir..
Ben chp liyim , dogdugum gunden beri , tabi ki yonetiminde degilim o yuzden kime nasil ulastirilir bu talebiniz bilemiyorum :)
Ancak devir degisti , insanlar degisti , hala tek tuk sacmalayan insan var hep de olacaklar ama cogunluk degiller
Ben tum kadinlarin ozgur oldugu , istedigini giyip istedigi gibi yasadigi bir ulke olmak istiyorum
Ama bu hukumet zamaninda da turban takmayan kadinlarin dislandigini cok net biliyoruz
Yeri bura segil ama turbana serbest oldu ama tesettur gitti elden.. yani yasakken cok baskaydi.. simdi farz mi tarz mi o da belli degil..milletce bi gevseme geldi sanki..
Kelesim giden tonla sey var
Fabrikalar , limanlar , zeytin agaclari , gencecik canlar , tarim , turizm , ihracat , uretim vs vs vs
Bu kadar sey varken sadece turbani serbest birakti diye bir hukumet desteklenmez
Suan boyle diyebiliyoruz ne guzelki.. bi 20 yil once kapalilar boyle diyemiyodu meselaBen hic umursamiyorum bu soylemleri , kaale alinacak seyler degil , bunu soyleyen ilk kendisine baksin
Kimse benim giyimime karisamaz , nokta
Genel merkezi arayıp söyleyebilirsiniz halkla ilişkiler vardır mutlakaBen chp liyim , dogdugum gunden beri , tabi ki yonetiminde degilim o yuzden kime nasil ulastirilir bu talebiniz bilemiyorum :)
Gangsta sen de arada gelip söyleyip söyleyip gidiyorsun. Bu başlığın "Dişlerini fırçala." diye teyzesi sensinSeneler uzun gelebilir belki, 11 dakikada dönüş görmek ister misiniz?
"...ama tesettür gitti elden.. simdi farz mi tarz mi o da belli degil"Yeri bura segil ama turbana serbest oldu ama tesettur gitti elden.. yani yasakken cok baskaydi.. simdi farz mi tarz mi o da belli degil..milletce bi gevseme geldi sanki..
Aynen ahiretlerini düşündükleri kadar keşke ülkelerini düşünseler bazılarına soruyorum neden diye ee türban artık serbest yahu dinle türbanla ülke mi yönetilir oy mu verilir iranı görüyoruz bende kapalıyım ama bıktıryolar sanki tayyipten önce hepimiz dinsizdik (burda dine mensup olmayan varsa sözüm meclisten dışarı affola ) o gelince müslüman olduk bıktım şu kafalarındanOy vermelerinin tek sebebi türbanın serbest bırakılması,bu yüzden sonuna kadar destek veriyorlar..
Hukumete bise demiyorum.. hani serbest birakildida ne oldu? Milletce sapittik demek istedim"...ama tesettür gitti elden.. simdi farz mi tarz mi o da belli degil"
Bu cümlenin hükümetle alakasi yok ki! Insanlarin kendisi islami tesettürü gevsettiyse hükümet ne yapsin buna? Insanlar modern olacagiz diye yanlis kapanip diminizi yanlis yöne cekiyor!
O perdesiz ev sozunude necip fazila attilar yillarca.. adam ole bisey dememis
Tamam ozaman ben önceki yorumlari okumadigim icin öyle anladim :) sonuc: insanlar kendini degistirmedigi sürece ülkede hicbirsey degismeyecekHukumete bise demiyorum.. hani serbest birakildida ne oldu? Milletce sapittik demek istedim
Aynen..insanimizi seviyorum.. ama medeni degiliz.. basit bi sira beklemeyi bile bilmiyoruz.. beni irrite eden kucuk seyler cok normal bi gunde. Hani bu da chp ya da akp.. degistirilecek seyler degilTamam ozaman ben önceki yorumlari okumadigim icin öyle anladim :) sonuc: insanlar kendini degistirmedigi sürece ülkede hicbirsey degismeyecek