- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
Hanimefendi cok haklisiniz da ben zaten bunlari soyledim burda daha önce Ak partili degilim savunmuyorum da zaten122
,,,
Fetöyü devlete sokan AKP- Dolbahçede HDP ile uzlaşan AKP-İmralıya heyet gönderen AKP- İŞİD e Tırlar dolusu silah yollayan AKP...
AKP içinde böyle düşünüyor musunuz? gerçekler acıdır kabulu daha acı sanırım
Tm canimm sözde darbeyi yapanlar yada fasizt dusuncedeki insanlar başkan olsun faili mechulerin kanları ellerine bulasanlr olsun hem ben senin dusuncene karisiyirmuyum sana ne kime oy verip vermeyeceğine hadi ordanBu millete kursun sikan teroristlerin ve onlari destekleyenlerin sonu ya ölüm ya kodes :) Kaldi ki baskan olacakmisgercekler acidir.
Sordugunuz kisi akp li degil ve akp hakkinda da boyle dusunuyor zaten , onceki mesajlarindan anlayabilirsiniz122
,,,
Fetöyü devlete sokan AKP- Dolbahçede HDP ile uzlaşan AKP-İmralıya heyet gönderen AKP- İŞİD e Tırlar dolusu silah yollayan AKP...
AKP içinde böyle düşünüyor musunuz? gerçekler acıdır kabulu daha acı sanırım
Bence elinde kan olan kimse baskan olmasin olamasin. Benim tek temennim bu. Senin gibi bizden olsun elindeki kan onemli degil demiyorum.Tm canimm sözde darbeyi yapanlar yada fasizt dusuncedeki insanlar başkan olsun faili mechulerin kanları ellerine bulasanlr olsun hem ben senin dusuncene karisiyirmuyum sana ne kime oy verip vermeyeceğine hadi ordan
Tek bir mağduriyet değil de insanlarda o günlere dönme korkusu var. İnsanlarin oy vermesi için o zihniyetin değiştiğine ikna olması gerekiyor. Bunun yolu nedir ben de bilmiyorum ama kesinlikle ak parti'nin bu kadar parlamasinin sebebi o günlere dönme korkusu.Cunku o zamanki iktidar , 28 subati gerceklestiren insanlar simdi yok
Kim nasil ozur dilesin?
Ben 28 subati desteklemiyorum yanlis anlasilmasin ama 1997 de oldu o olay , kilicdaroglu 2010 senesinde baskan oldu , hic dahil olmadigi olaylara dair neden ozur dilesin?
Tek bir magduroyet uzerinden 16 yildir iktidardalar , size de anlamsiz gelmiyor mu bu?
Aysen hanım oy kullanmayarak neye ona ulaşmaya çalışıyorsunuz? AnlamadımMevcut hükümet fazlasıyla guvenimi sarstı.digerleri zaten daha şu süreçte nekadar yetersiz olduklarını gösteriyor. kullanılmayan oylar diğer partiler arasında paylastırılıyor diye biliyorum.o yüzden geçersiz oy kullanmayı düşünüyorum.
Sordugunuz kisi akp li degil ve akp hakkinda da boyle dusunuyor zaten , onceki mesajlarindan anlayabilirsiniz
Hanimefendi cok haklisiniz da ben zaten bunlari soyledim burda daha önce Ak partili degilim savunmuyorum da zaten.
Askerimize ve masum insanimiza dogrulan o silahlar elbet o silahlari tutan maşaları hedef alacak bir gun! O zaman cok gec olacakTm canimm sözde darbeyi yapanlar yada fasizt dusuncedeki insanlar başkan olsun faili mechulerin kanları ellerine bulasanlr olsun hem ben senin dusuncene karisiyirmuyum sana ne kime oy verip vermeyeceğine hadi ordan
Ben akp dışındaki butun siyasi partilarin kazanmasini istiyorum ki benimm gonlumden gecen isim selehatin demirtaş niye bu kadar tepki gördü anlamıyorum beni susturmaya calismaniz cok acayip hangi birinize cevap verecegegimi de bilemiyorumBence elinde kan olan kimse baskan olmasin olamasin. Benim tek temennim bu. Senin gibi bizden olsun elindeki kan onemli degil demiyorum.
ee peki hükümet hangi hakla kadının okumasına çalışmasına karışıcak beni babam okuttuktan sonra tayyip ne karışır da sen diyosun ki kadın düşmanı olsalar bunca kadın nasıl okusun çalışsın onlar hangi hakla karışcak ki zaten bize iran değil burasıYaw maasina el koyuyosa koca erdogan napsin buna? Kadin banka kartini vermesin! Kv zulum ediosa erdogan napsin:) yaw inanilir gibi degil bu ornekler. Denetim vs yok buna katiliyorum. zaten denetimi yapanlarinda denetime ihtiyaci var bana gorede
Aysen hanım oy kullanmayarak neye ona ulaşmaya çalışıyorsunuz? Anlamadım
Iste yani iran degil evet...ama sanki oyleymis gibi bahsediliyo bazi yazilardaee peki hükümet hangi hakla kadının okumasına çalışmasına karışıcak beni babam okuttuktan sonra tayyip ne karışır da sen diyosun ki kadın düşmanı olsalar bunca kadın nasıl okusun çalışsın onlar hangi hakla karışcak ki zaten bize iran değil burası
Yaw he he.Askerimize ve masum insanimiza dogrulan o silahlar elbet o silahlari tutan maşaları hedef alacak bir gun! O zaman cok gec olacak
Sana bise derdimde neyse:) 24 hazirandada sonrasindada bol bol aglarsiniz biji apo biji diye :)Yaw he he.
Ben artık neye inanacagimi şaşırdım o dönemi yaşadım teknolojinin ulaşmadığı doğunun en ücra köşesine kadar bir günde ulaştı baş örtüsü yasağı ve baskı ne olabilir ne olamaz bilemiyorum zira geleceği kestirmek çok zor siz madem böyle düşünüyorsunuz hangi partilisiniz bilmiyorum ama siz değilse de burada CHP li arkadaşlar vardır onlardan partiyle itibarlı olanlar iletsin o zaman seçim beyannamesinde bunu baş örtüsü yasağı olmayacağını belirtsin o zaman Muharrem bey buda benden size tavsiye olsunGercekten su donemde boyle birsey olabilecegine inaniyor musunuz?
Ben inanmiyorum , artik bir avuc sayidaki insan haricinde boyle dusunen kimse kalmadi
Merak etme deriz elbet baksana senindr agzin alismisSana bise derdimde neyse:) 24 hazirandada sonrasindada bol bol aglarsiniz biji apo biji diye :)
Doktugunuz kanda bogulcaksiniz bi gun yurekten diliyorumMerak etme deriz elbet baksana senindr agzin alismis