Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Başkanlık sistemi geldiğinde Tayyip Erdoğan yargılanmayacak zaten tek derdi koltuğunu sağlamlaştırmak bizi düşündüğü için değil yani ki biz cumhuriyetle yönetilmekten memnunuz ama malesef yönetemiyolar herşey uçtu gidiyor en pahalı benzini kullanan ülke biziz eğitim desen içeriği bomboş çocuk oyuncağı ettiler yani tutulacak hiç bi tarafı kalmadı oda biliyor ki sona geldi bu yüzden başkanlık diyip duruyor inşallah uyanırız da derin bir nefes alıp aydınlık günlere kavuşuruz

Ne sebeple yasaklandığı hakkında bilgim yok. Araştırmadan bir yorum yapamam. Tek bölgede yapılmasına izin verilmiyorsa muhakkak vardır bir sebebi.

Kusura bakmada daha çocuk sayılırsın benim yanımda ne gördün ne anlatıyorsun???Yaşın 25 olsa çık 16

kaldı 9.Benim babam ssk dan başka hastahaneye gitmezdi.Günlerce hastahane kapısnda

beklediğimizi hiç hatırlamıyorum.Ama evet birkaç saat beklenirdi.Ama şu anda da insanlar

telefon başında yaşlanıyor.Randevuyu aldın hadi eczaneye kullandığım 15Tl lik ilaç için

devlet benden 13 TL kesiyor.Sokaklar çöp doluydu çünkü işçiler sendikalıydı.Haklarını

alamadıklarında greve gidiyorlardı.Şimdi sıkıyosa git greve anında kapıdasın.

O kadar açılım saçılım barış davul zurna analar aglsmasın sayın öcalan megri'den sonra evet hiç şehit olmamalıydı... olacakti madem neden bu tavizler verildi ? evet eskiden de şehit vardı doğru. Ama böyle showlar yoktu vaadler yalanlar terör örgütleri ile anlasma adi altinda verilen tavizler yoktu. Şehitlik vatan ugrunaydı, şahıs uğruna değil.

20 yaşında hayata veda etmek mecburiyetinde bırakılan ağzı süt kokan yavrular üzerinden kıyas yapılmasını hiç doğru bulmuyorum.

Kilicdaroglu sgk yi batırdı diye linç edenler, bu tavizlerle kaç ağzı süt kokan yavrunun hayatına mal olanları aynı kefeye koymasınlar... anaları için onların herbiri 1000 sgk eder...

Sınırdan gelen biri olarak konuşuyorum
Gözüm kulağım oradaydı . Benim söylediklerimi askerde söylüyor yerel halkta. Gidin sorun.
Duymayan kimler acaba? Sadece Cizre de 1 ayda kaç şehit verdiğimize , bir de 93-96 yılında 3 yılda verilen şehit sayısına bir bakın.
Gözümüz kulağımız duymuyor öyle mi?
Gözümün gördüklerini kulağımın duyduklarını yazsam emin olun iyi olmaz ...

Ne sebeple yasaklandığı hakkında bilgim yok. Araştırmadan bir yorum yapamam. Tek bölgede yapılmasına izin verilmiyorsa muhakkak vardır bir sebebi.

lgbt-i'ye karşılar çünkü. sapkınlık olarak görüyorlar. tek bölgede değil tüm şehirde yasak. öte yandan ankara'da çadır kurmak, eylem yapmak, davul çalmak, toplanmak da yasak. ohal dolayısıyla vali yasakladı. yüksek sesle bağıramazsınız bile.

Neyse ki tekrar tek adam olursa OHAL i kaldırma sözü verdi.

kusura bakmayın ama saygıdan çok uzaksınız
ve bence kesinlikle banlanmalısınız

öncelikle bugüne kadar AKP'li değildim, hala da oy verip vermeyeceğimden emin değilim
oysa CHP'yi eleştirdim diye siz beni direkt ön yargınızla AKP'li ilan edip, siz siz siz diye sıralamışsınız maşallah

ha bir de, ben Kılıçdaroğlu SSK'yı batırdı demedim, sanırım okuduğunuzu yorumlamakta da güçlük çekiyorsunuz

farkında mısınız bilmiyorum, şehit aileleri tarafından istenmeyen, protesto edilen taraf AKP değil. teroristleri hapishanelerde ziyaret eden, onların cenazelerine katılan kim? (kendi konuşmaları)

ben 43 yaşındayım siz kaç yaşındasınız? kadın cinayetleri vs uçtu diyorsunuz ya 2000 affını hatırlıyor musunuz siz?
2000 affıyla sokaklara tecavüzcüsünden katiline, yamyamından kapkaççısına kimler kimler salıverildi haberiniz var mı?

eğitimin hiç bu kadar berbat olmadığına katılmıyorum, eğitim her zaman berbattı
ha ama mesela Tayyip Erdoğan'ın bir gün önce TEOG kalksın demesiyle, ertesi gün daha yerine ne koyacaklarını bilemeden TEOG'un kaldırılması da tam bir saçmalıktı bana göre

sadece kardeşleri büyük elçi olsa gene iyi, dıdının dıdısı bile atandı, kesinlikle doğru
fakat Trükiye'yi "kan" la tehdit eden insanları bile ailesinin parayla işi yok diye savunabiliyorsunuz ya pes mesela

ben körü körüne inanışı, körü körüne birilerini savunmayı veya karalamayı doğru bulmuyorum
bana göre sizin yaptığınız tam da bu
insan ülkesi için objektif olabilmeli
ben anti-tayyipçiyim diye kim gelirse gelsin mantığı olmamalı
chp'nin emanet edilemediği bir adaya memleketin emanet edilmeye çalışılması bana göre komik
lakin belediye başkanının "oy vermeyenlere metro yok" konuşması da şaka dahi olsa (öyle olduğu savunuldu) son derece kötü
bu seçim çok önemli, at gözlüğü takarak, körü körüne inanarak oy verilecek bir seçim değil

Bundan bende memnun değilim. Şuan şu düzeni devralıp toparlayabilecek ve benzini doları birden düşürebilecek biri olduğuna inanmıyorum.

Kimsenin elinde sihirli değnek yok.Tabi olmayacak ama yavaş yavaş toparlanacak.Daha kötüye

gitmeyecek.

Soyledigin yillarda sinir otesi harekat yapildi, PKKyi bitirmecesine, o yuzden sehit sayilari yuksek. Sonraki yillarda sayinin azalmasi, hatta 2001 de 28e, 2002 de 7 ye kadar dusmesi bu harekatin sonucu. Diger yillara da baktiysan gormussundur.

Sonra devreye AKP giriyor ve baskan olacam diye verdigi iltimaslar, pismanlik yasasi, Haburdan PKKnin tekrar davul zurna ile yurda sokulmasi, APOnun tekrar adam yerine konulup antlasma pesinde kosulmasi, ateskes, bomba doserlerken dokunmama emri derken iste gelinen nokta. PKKyi kullerinden yeniden dogurttu AKP.

sanırım artık öfkemi kontrol edemez hale geldim, bu sizinle direkt ilgili değil. yıllardır bu girdabın içerisindeyim. normal bir insandan daha fazla yaşadığım için olabilir bu baskıyı. muhalif bir yerde çalıştığım için, hakkımda her gün dava açıldığı için de olabilir.

ben belki de insanlıktan çıktım dediğiniz doğru. 30 yaşındayım, benden büyükmüşsünüz. uslubum asla saygısızlık noktasına gelsin istemezdim hala bakınca öyle hissetmiyorum ama öyle anladınız sanırım... lakin özünde yaşananları anlattım sert bir dille de olsa. kişisel saygısızlık olarak almayın bunlar yaşananlardı çünkü. kendini "siz" olarak adlandıranlar alsın o halde. tansiyonu daha fazla yükseltmeyeyim. iyi forumlar dileyeyim.

Annemle yaşıtsınız. Annemde anlatır. Eskiden hastane işleri daha kolaydı. Sağlık ocaklarında konferans salonu vardı ebeler hemşireler halkı toplayıp Bilgi verir konferans yaparlardı der.
Eczanelerden ilaç alırken muayene parası ödemezdik der.
Aynı şeylerden şikayetçi o da.
Sağ sol davaları vardı ama hepimiz komşuyduk ayrı gayrımız yoktu, şu an gidişat hiç iyi değil der durur.
Şu an daha daha iyi durumda olmamız gerekirken tam tersi ve ben bunu sorguluyorum .
Benim maaşımdan hastane için kullanacağım SGK ücreti her ay kesiliyorsa , eczaneden aldıkları muayene ücreti de neyin nesi ?
E-Bordro da SGK katılım payı var. Her ay 200-300 lira ödüyorsam devlete , benden neden tekrar muayene ücreti alıyor? Bunlardan sanırım herkes memnun

o zaman sizin kaynaklarınızla benimkiler farklı diyeyim, ne diyeyim
bence siz yanılıyorsunuz, sizce ben
benim bildiğim 90-96 yılları şehit sayısı 4,000 e yakın, sivil sayısı da bi o kadar yani 4,000 e yakın (geçenlerde arkadaşlarla birlikteyken konuştuk, o yüzden gayet net hatırlıyorum)
şimdi sizin için google da yaptım, her kaynakta aynı sonuç çıkıyor

katılamıyorum size
ermeni soykırımı ermeni soykırımı hala başımız ağrıyor
açılım denenmeden bu operasyonlara kalkışılsaydı nelerle nelerle karşı karşıya kalırdık
bilmediğimiz stratejiler var (kuzenim büyükelçi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…