Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Bunlara denecek cuk oturacak kelimeler var da ban yemek istemiyorum

Söylediklerine kısmen katılıyorum ama ön görülerim genelde nokta atışıdır nedenlerini yarın PC başına geçince yazarım anlarsın telefonda çok zorlanıyorum

Söylediklerine kısmen katılıyorum ama ön görülerim genelde nokta atışıdır nedenlerini yarın PC başına geçince yazarım anlarsın telefonda çok zorlanıyorum

Dilerim bu sefer yanılırsınız ne diyeyim. :) Bu ülkede çok uzak ihtimal gördüğümüz şeyler başımıza geldi yalan değil ama bu bana zor geliyor yine de. Biz İran, Afganistan gibi temeli sağlam olmayan bir ülke değiliz. Kolay olacağını düşünmüyorum. Yıllardır bu ülke birbirini yedi. Sağ-sol çatışması oldu, binlerce insan öldü. Başka olaylar oldu, birbirimizi yedik. Hep son çıkış, son çıkış dedik. Hala birbirimizi yiyoruz, konular farklı sadece.

+100000

1- Kapatılmadı, ödemesi ertelendi.
Siz buradakine göre borç bitti sanıyorsunuz:

https://kdk.gov.tr/sayilarla/turkiyenin-imfye-olan-borcu-bitti/18
halbuki ortada bitmiş bir borç yok, aksine başka yöne aktarılan yüklü bir borç var. bu bir kredi kartı borcu için başka kredi kartı kullanmaya benziyor. siz borç bitti sanıyorsunuz halbuki o katlanarak size geri dönüyor.

http://www.milliyet.com.tr/yazarlar...u-sifirlanirken-diger-borclari-artti-1707662/

2- Enflasyon rakamlarıyla oynandığını herkes biliyor. Kamunun değil özel sektörün rakamlarına güvenmeniz lazım.

3- Adamın bırakın uçağı otobüse binmeye parası yok havalimanını ne yapacak?

4- 2000'li yıllardayız normaldir. Bu bir icraat değildir.

5- Bu projeler devlet güvencesinde özel sektöre yaptırıldı ve bazıları zarar ediyor ve sizin benim vergimle verilen güvencelerin paraları ödeniyor. Kimse cebinde yapmıyor ama gel gelelim devletin yanlış planlaması benim cebimden verdiğim vergiyle ödeniyor.

6- Aile hekimi var görünüyor ama yerinde bulursanız şanslısınız. Ben kendi -sözde- aile hekimimi bulamıyorum. Ne zaman arasam hep bir işi oluyor nedense. Ayrıca devlet hastaneleri halen sıkıntılı.

7- Gelir eşitsizliği kavramından habersizsin. Bir yerde yeni arabalar olması orada ekonominin geliştiği anlamına gelmez. Bu ancak cahilleri ekonominin iyi olduğuna ikna eder. Ekonomisi iyi ülkenin ekranlarında sürekli kredi reklamı dönmez. Şirketler bir bir halka arz ilan etmez.

Büyük projeler istiyorsanız arabistan'da en büyükleri var ama demokrasi ve özgürlük yok. Bir ülkeye önce bunlar lazım. Kuru binadan hayır gelse arap ülkeleri ihya olurdu. iktidar partisine bu yüzden destek verilmiyor. Hukukta gerideyiz, cinsiyet eşitliğinde gerideyiz, özgürlüklerde gerideyiz. Bunlar dururken aaa köprü var marmaray var diye halen destek vermek at gözlüğü takmak demektir.

Yarın hakkınıza saldırı olduğunda sizi sağlam hukuk düzeni kurtarır, kuru binalar değil.

LAİHLİH ELDEN GİDİYEAHH
LAİHLİH ELDEN GİDİYEĞĞHHH

Sen de haklısin ama bu sefer gerçekten tehlike büyük... Şeriat değilse iç savaş tehlikesi kapıda... Gözünü kırpmadan kelle avcılığı yapacak çok fazla fanatik var ...

Milana22 yapma canım ya, Kılıçdaroğlunun direkt kendi röportajları var, şimdikiler değil tabi, o zamankiler. öyle pişkin ki anlatırken...
ben Kılıçdaroğlu SSK yı bıraktıktan 1 yıl sonra o bölgede çalışıyordum, yani görmen lazımdı durumları

Sen de haklısin ama bu sefer gerçekten tehlike büyük... Şeriat değilse iç savaş tehlikesi kapıda... Gözünü kırpmadan kelle avcılığı yapacak çok fazla fanatik var ...

O konuda katılıyorum, kimsenin can güvenliği yok. Adalet zaten malum durumda, içler acısı.

En çok ta Şehitlerin hakkı için
uzman subaylar uzman çavuşlar şehit olunca" ben onları sehitten saymiyorum çünkü onlar paralı" diyen nankor insanlar için
binlerce suriyeli elini kolunu sallayarak gezerken bizim askerlerimiz şehit oluyor bunun için
Hakkı yenen binlerce insan için
daha iyi bir Türkiye ye uyanalim 25 haziran sabahı.

Atatürk zamanında ne kadar haklıymış ülkenin rotasını batıya çevirmekle. Bu zihniyete kalsaymışız ülke irak, afganistan, pakistan olacakmış demek ki... Bakın yanı başımızda mezhep savaşı yaşanırken biz görece rahat bir hayat sürüyoruz. Temeli sağlam atılmış ama bazıları temeli oymanın peşinde işte...

valla bu 16 yılın 8'inde gazetecilik yaptım, 4'ünde de siyaset bilimi okudum. ilk kez bu seçimde bir hava değişikliği seziyorum.
erol olçok'un ölümü mü etkiledi tayyip erdoğan'ı bilemiyorum ama gündem belirleyemiyor.
seçim manifestosu bile zerre konuşulmadı dikkat ederseniz, alişan'ın düğününde yaptığı nikah şahitliği manifestodan daha fazla konuşuldu.
ama aksine söylediği "tamam derlerse giderim" sözü üzerinden muhalefete yeni slogan çıktı, gündem değişti.
sanki tayyip erdoğan'ın karşısındaki adaylar zekasıyla dengeyi bozdu. buna temel beyin cin söylemleri de dahil.

bu son olabilir yani.

Şu an ssk (sgk)'nın başında kim var?
Bu yıl sgk'nın borcu ne kadardır?
Sgk bir şirket midir batar ya da zarar eder?
Sgk'nın fazla masraf yapması halka fazla hizmet gittiğine delil değil midir?

Erol Olçok'un eksikliği gerçekten belli oluyor haklısınız. PR çalışmaları çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…