- 4 Nisan 2016
- 3.010
- 9.315
light blue'ymuş onlar...2013 sonrası dark blue ...2013ün öncesinin ne özelliği varmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
light blue'ymuş onlar...2013 sonrası dark blue ...2013ün öncesinin ne özelliği varmış
Allahım bunlara akıl versin gözlerini açsınlight blue'ymuş onlar...2013 sonrası dark blue ...
CanımElif ♡ var aşağıda .
Resimleri geçtik,sözlerde mi yalan :) el ele baş başa yürüyorlardı hani yaaaasen şaşırmışsın yemin ederim Allah akıl fikir versin chp mhp akp farketmez kimin işi varsa hala yada olmuşsa fetöyle buna çok sevgili reisinde dahil sorgulansın niye sorgulanmıyo reisiniz
Reyiz bunları demiş ve ordaki kalabalık çılğınca alkışlamış. Dış güçler bi düşün yakmızdan
Eki Görüntüle 2151130 Eki Görüntüle 2151129
Ülkede bir şey olunca hemen dış güçler deriz. Ben buna katılamıyorum.
Hayır stres değil de.. Ne kolay iftira atmak değil mi bu zamanda? Üstün başın pislik içinde geliyorsun elini bana sürüyorsun sonra bunun üzerinde pislik var diyorsun... Komik değil mi? :)Stress yapma...şikayet et... o mesajı ben şikayet ettim zira...
ortaya derim ben arkadan iş çevirmem.
O zaman chp ye neden oy veriyoruz adamlar ayan beyan işbirliği yaptı hem de terör örgütü ilan edildikten sonra. Chp icin oy isteyen ABLAlar gördüm !!
O zaman chp ye neden oy veriyoruz adamlar ayan beyan işbirliği yaptı hem de terör örgütü ilan edildikten sonra. Chp icin oy isteyen ABLAlar gördüm !!
Hazır ağzımıza almışken tüm üniversiteyi kendimize maledilen diyorlar zaaar.SDÜyü ben anlatabilirim dileyene.
Doğu kampüs inşasında oradaydım, onu kast ediyor kendisi sanırım kurduk diye. :))
Diğer kampüs onların döneminde yapıldı. Ama toptan üni. inşaa ettik diye üzerine oturmak gerekir miydi? Eh algıyla oynanacaksa gerekir tabi.
Hazır ağzımıza almışken tüm üniversiteyi kendimize maledilen diyorlar zaaar.
Tam olarak hangi gün, hangi saat de gördünüz ?O zaman chp ye neden oy veriyoruz adamlar ayan beyan işbirliği yaptı hem de terör örgütü ilan edildikten sonra. Chp icin oy isteyen ABLAlar gördüm !!