1- SOM Füzesi
2- ROKETSAN UMTAS - TANKSAVAR FÜZE SİSTEMİ
3- T129 ATAK HELİKOPTERİ
4- BORA-12
5- T-155 FIRTINA OBÜSÜ
6- ALTAY MİLLİ TANK
7- AKYA MİLLİ TORPİDO
8- MİLGEM MİLLİ GEMİ
9- ANKA İNSANSIZ HAVA ARACI
10- ATMACA MİLLİ GEMİSAVAR
11- ARMA ZIRHLI MUHARABE ARACI
12- BMC KİRPİ
13- COBRA - ZIRHLI TEKERLEKLİ ARAÇ
14- GÖKTÜRK MİLLİ KEŞİF UYDUSU
15- GÖZCÜ MİNİ İNSANSIZ HAVA ARACI
16- HÜRKUŞ EĞİTİM UÇAĞI
17- İDA(İNSANSIZ DENİZ ARACI)
18- KASIRGA TR-300 FÜZE
19- MPT
20- PARS ZIRHLI MUHAREBE ARACI
21- TÜBİTAK AKILLI BOMBA
Daha fazla saymama gerek var mı?!
İyi ki, ''Aselsan''Daki mühendisler sizler gibi düşünmüyor!..
İhracat etmiyeceğiz diye düşünüp, silah üretmemek, hangi aklın ürünüdür Allah Aşkına!
Düşman ile savaşırken, hangi silah ile mücadele etmeyi düşünüyordunuz?
Savunma sistemi, bir ülkenin ''Bel Kemiğidir'' Bir insanın sırtı yere geldiği anda, mağlup olmuş demektir!..
Afrin de, abd komutan Türk Askerine kafa tutup,''Afrini Terk Etmeyeceğiz'' Diye göz dağı verdiğin de, şayet Türk Askerinin Elindeki Savunma silahları,abd yapımı olsaydı ve abd bağımlı olsaydı,sonuç ne olurdu sizce?! abd komutanın bu restine karşılık, Türk Devleti kararlılıkla emin adımlar ile ilerledi.Çünkü Bizim hiç kimseye Eyvallahımız Yok.Kendi Göbeğimizi kendimiz kesiyoruz!
Siz hiç, ihracat edemiyoruz düşüncesiyle, sebze meyve yetiştirmeyen bir çifci gördünüz mü?!
Çok Komiksiniz biliyor musunuz.İnan yazdıklarınızı okuyunca, çok güldüm.Bunu yazan, üniversite okumuş olamaz diye düşündüm ama üniversite bitirmeden de, mühendis olunmuyor değil mi ama?
Satışını yapamıyacagız nasılsa diyerek, yerli savunma sistemini yapmamak ne kadar mantıklı acaba?
Yunanistan,Türkiye ile savaşa girme korkusuyla, savunma silahlarına harcadığı bütçe yüzünden iflas etmedi mi? Biz de, o savunma silahlarını satın almak yerine, kendimiz üretiyoruz.Bunun Neresi Kötü Allah Aşkına ya?
Satın Almayarak, düşük bütçe ile kendimiz ürettiğimiz zaman, bunun ülke ekonomisine katkısı olmuyor mu yani?!
Yök ile, Reis ne alaka ya?
Erdoğan mı görevden aldı sanki.
Görevden alan, yök. Suçlu olan Erdoğan!
Velev ki, Erdoğan Üniversite okumadı diyelim. Bravo Ona ki, Üniversite okumadan, bu kadar insana Liderlik yapabiliyor! Ve Üniversite mezunu olan, devlet adamlarına karşı kafa tutup, onlara ''Rest'' Çekebiliyor. Dünya Lideri olabiliyor. Ya birde, üniversite mezunu olsaydı neler yapardı Allah Bilir
(Sözlerime bakarak, Erdoğanın üniversiteyi okumadığını, düşündüğümü sanmayın.Ben sizlerin sözlerine binayen, mecazi anlam da yazdım o cümleleri!)
Üniversite mezunu olup da, Mersin güneydoğunun incisidir diyerek,ilokul coğrafyasından bi haber olmak da, bir marifet değil mi ama
Eşim Esnaf
Esnafın düşüncesi ''AK Partiyle, Yola Devam''
Tüm Kainat, RAHMANIN Bir Nimetidir!
İçtiğin bir bardak sudan, yediğin bir dilim ekmeğe kadar tüm bunlar,Rabbimizim bizlere bahşettiği bir ''Nimettir'' Siz Aksini mi düşünüyorsunuz?
Doğal olaraktan da, Erdoğanın bu hizmetleri, bu ülkeye kazandırması da, Rabbimizin Bizlere bir Nimeti Değilmidir?
Tamam da, Benim Tarihden Verdiğim örnekler, sizi neden bu kadar rahatsız ediyor?!..
Ben,Geçmişinden örnek alıp, kendine ders çıkarmayı hayat düsturu edinmiş birisiyim!..
Bizler Erdoğanı, yargılanamaz veyahutta hukuktan üstündür diye gören birileri değiliz!
Biz, Muharrem İncenin, tıpkı mahalle kabadayılılarının, asarım keserim demesi gibi, tehdit vari bir üslup ile, konuşmasına değindik! Tehdit ederek, sizce ne kadar mantıklı bir iş yapıyor?
Bir dönem Selahaddin demirtaşın, halkı sokaklara çıkarmak ile, tehdit ettiği gibi Muharrem ince'de Yargılamak ile tehdit ediyor!.