Aynı karde resmi var diye, tutuklanacak olsaydı şayet, Türkiye'de siyasetci kalmazdı sanırım
Vay vay ben fetöyle iliskileri böyle savunabilene az rastladim yahu helal olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı karde resmi var diye, tutuklanacak olsaydı şayet, Türkiye'de siyasetci kalmazdı sanırım
Ya ne diyosun sen be.? Savunacağım diye saçmalamayı kes...Bin kere dünyaya gelsem yine hiçbir cemaatin üyesi olmam ben....! Ak kadrodaki değişiklikler belli... Gitti fetöcü geldi fetöcü..! Çarşaf çarşaf resimlerini görüdk... Fetönün yanında akp harici biri olunca terörist ama akpnin içinden biri olunca o 2013 öncesi..! Bende yok liste anacığım git reyizinden sor listeyi... Şak diye darbeden sonra çıktı ya bi liste..? Heh o senin dediğin liste herhalde? Yanlış sularda yüzüyosun... Benden cemaat listesi çıkmaz.. Benden çıksa çıksa Atatürk'ün nu ülke için yaptıklarının listesi çıkar...! Cemaatlerle hiiiiiiç işim olmaz...! Bir daha sakın bana böyle bir yaklaşımla gelme..Şikayet ederim.. Önünüze gelene fetöcü fetöcü ..... Baydınız artık... Ha bir de parti içinden kşm yargılandı? Şöööyle büyük başlardan? Mv olur... Eski bakan olur? Eski belediye başkanı oluuur... Sen nerden biliyosun bu insanların günahkar olduğunu... Elinde liste mi var yoksa.? İftira atmak çok kolay dimi ..? Herkese fetöcü... Oh ne ala memleket be?Siz nereden biliyorsunuz,onların günahsız insanlar olduğunu? Hayırdır? Elinizde feto terör örgütünün tüm üyelerinin, isimlerimi var?
Partiden insanların yargılanmadığını nereden biliyorsunuz?
Ak Kadrodaki değişikliklerden haberiniz yok sanırım.
sen şaşırmışsın yemin ederim Allah akıl fikir versin chp mhp akp farketmez kimin işi varsa hala yada olmuşsa fetöyle buna çok sevgili reisinde dahil sorgulansın niye sorgulanmıyo reisinizAynı karde resmi var diye, tutuklanacak olsaydı şayet, Türkiye'de siyasetci kalmazdı sanırım
Ay ben bunu defalarca söyledim.. Ama yanıt 2013 öncesi ise sorun yok...sen şaşırmışsın yemin ederim Allah akıl fikir versin chp mhp akp farketmez kimin işi varsa hala yada olmuşsa fetöyle buna çok sevgili reisinde dahil sorgulansın niye sorgulanmıyo reisiniz
Yok canim olurmu hic isi bilebilir miyiz :) tv ye icin gaziantep esnafi da agliyordu en son demekki esinizina ayricaligi varBaşından bir kaç satır okudum ve geri kalan satırları okuma ihtiyacı bile duymadım.
Köydeki ögrencilere taşımalı sistem ile, ücresiz taşıyıp eğitim veren,öglen yemeğini de, ücretsiz verildiği bir Türkiye'de yaşıyoruz.Bilin istedim.
??????
Sizin aileniz işi biliyor mu, bilmem ama,Gaziantep Esnafı Bu İşi Çok İyi Biliyor!..
Yüzde 65'lerle Destek verdiğine göre, esnaf halinden hoşnut demek ki
Seviliyorsun
Keşke herkes senin gibi, Mert olmayı başarabilse
Asgari ücret yazımın neresinde sorun var? Kafam çok dolu ve ben hala anlayamadım Beni Aydınlatır mısın? Düşünmekten kafam şişti ha
Şu Yorumunuzu okudum ve yanımda eşim oturuyordu. Eşime dönüp ''Esnaf KAn mı ağlıyor?! Diye sordum. Yoooo Ne alaka,Nereden çıkardın bunu? Dedi. Esnaf çok kazanıyor dedi. Valla ben eşimin yalancısıyım. Benim Anket şirketim,Eşimdir Her seçim, gündemi ve esnafı onun deneyimlerinden araştırırım. Gaziantep,Maviken sanayi Esnafı,AK Partiye Tam Destek veriyormuş.Gerisini bilemem artık
Şuraya bu topiğin özetini bırakalım:
40 alimi bir delille yendim, 1 cahili 40 delille yenemedim.
günaydın hanımağam sen yokken hiç bir şey değişmedi o kadar yazdık cevap yok. Sadece dış mihraklar, algı, insanları ayrıştırıyormuşuz.Günaydınlar mapıstaydım yeni çıktım,burda durumlar nasıl hanımlar.
2013ün öncesinin ne özelliği varmış hayır o zaman mağdur olanlarında 2013 öncesi sayılmasınAy ben bunu defalarca söyledim.. Ama yanıt 2013 öncesi ise sorun yok...
Stress yapma...şikayet et... o mesajı ben şikayet ettim zira...Bayılazaaaaammmm.... Ay çıkmak istiyorum şuradan ama olmuyor... Sinirlerim zıplıyor . .Deli olacağım geliyor... Böylr mgkfkdndkdkdj tarzında şeyler söylemek istiyorum... Ceza alcam biliyorum... Ondan da tırsıyorum .. Doğru yoldayım ondan eminim.. Vicdanım da rahat.. Kimseye iftira atmadım... Kimsenin günahını almadım.. Çok şükür...
Ayakta alkışlıyorum bayannnŞuraya bu topiğin özetini bırakalım:
40 alimi bir delille yendim, 1 cahili 40 delille yenemedim.
hangi mesaj acaba öğrenebilir miyimStress yapma...şikayet et... o mesajı ben şikayet ettim zira...
ortaya derim ben arkadan iş çevirmem.